Spune START carierei tale la evoMAG! Posturile sunt disponibile în București! Aplică acum!

Cablu de securitate Kensington, NanoSaver, cu cheie, cu doua capete
Kensington Cablu de securitate Kensington, NanoSaver, cu cheie, cu doua capete Cablu de securitate Kensington, NanoSaver, cu cheie, cu doua capete     Cap de blocare solid de 10mm Oferind securitate fara compromisuri pentru laptop-urile ultra-subtiri construite cu slot 3881743
379.99 Out of stock

Cablu de securitate Kensington, NanoSaver, cu cheie, cu doua capete

COD: [ K64448WW ] ID: 3881743
379,99 Lei
(TVA inclus)
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
379,99 Lei
(TVA inclus)
Cablu de securitate Kensington, NanoSaver, cu cheie, cu doua capete

Descrierea produsului Cablu de securitate Kensington, NanoSaver, cu cheie, cu doua capete

Cablu de securitate Kensington, NanoSaver, cu cheie, cu doua capete
 
 
Cap de blocare solid de 10mm
Oferind securitate fara compromisuri pentru laptop-urile ultra-subtiri construite cu slotul de securitate Kensington Nano, capul de blocare de 10 mm cu tehnologie de blocare a clemelor, ofera o protectie de incredere pe care numai Kensington o poate garanta.
 
T-Bar™ Locking Technology
Al doilea cap de securizare, foloseste standardul de incredere in industrie compatibil cu majoritatea dispozitivelor. Bara rotativa (T-Bar™) se ataseaza sigur de peretele intern al dispozitivului pentru un nivel premium de securitate.
 
Sistem cu cheie, cu diametrul de 5 mm
Este compatibili cu toate sistemele de blocare de 5 mm ale brandului  Kensington, inclusiv sistemel MicroSaver® 2.0 si ClickSafe® 2.0, astfel incat sa puteti folosi solutii personalizate in intreaga organizatie. Sistemul de securizre NanoSaver este conceput pe baza tehnologiei dovedita Anti-pick de la Kensington cu pini ascunsi.
 
Cablu din otel carbon
Oferind acelasi nivel de rezistenta la taiere si la furt ca si cablurile mai groase, cablul din otel carbon este acoperit cu un invelis de plastic, oferind securitate si mobilitate pentru cei 1.8 m lungime de cablu.
 
Cap de blocare pivotant si rotativ
Balamaua este special creata pentru o mai mare libertate de miscare, eliminand unghiurile incomode si permitandu-va sa introduceti cheia cu usurinta.
 
Verificat si testat
Concepute cu specificatiile riguroase ale brandului Kensington si standardele tertilor in ceea ce priveste rasucire/smulgerea, factori externi, ciclul de viata de blocare, coroziunea, durata de viata a cheii si alte conditii de mediu.

 

 

Detalii tehnice

Specificatii produsLungime cablu (m)1.8 m
MaterialOtel Carbon
AlteleT-Bar™ Cleat™ Doua capete
Vezi mai mult