Spune START carierei tale la evoMAG! Posturile sunt disponibile în București! Aplică acum!

HDD Laptop Dual Drive Western Digital Black 2, SATA III, 1TB + 120GB SSD, 2.5", 5 Ani Garantie
Western digital HDD Laptop Dual Drive Western Digital Black 2, SATA III, 1TB + 120GB SSD, 2.5", 5 Ani Garantie WD1001X06XDTL WD Black2Dual Drive   • Putere dublă   WD a redefinit PC-ul cu performanță ultra-rapidă. Vă prezentăm WD Black2, prima soluție de stocare dual drive (HDD + SSD), de 2.5 inch. Unitatea dublă WD Black2 este o abordare complet nouă într-o 109591
1156.99 Out of stock

HDD Laptop Dual Drive Western Digital Black 2, SATA III, 1TB + 120GB SSD, 2.5", 5 Ani Garantie

COD: [ WD1001X06X ] ID: 109591

Acest produs nu mai face parte din oferta evoMAG. Vă recomandăm câteva produse similare:

TBI
Credit instant 100% online
-detalii.
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
HDD Laptop Dual Drive Western Digital Black 2, SATA III, 1TB + 120GB SSD, 2.5", 5 Ani Garantie

Descrierea produsului HDD Laptop Dual Drive Western Digital Black 2, SATA III, 1TB + 120GB SSD, 2.5", 5 Ani GarantieWD Black2Dual Drive
 

• Putere dublă

  WD a redefinit PC-ul cu performanță ultra-rapidă. V
ă prezentăm WD Black2, prima soluție de stocare dual drive (HDD + SSD), de 2.5 inch. Unitatea dublă WD Black2 este o abordare complet nouă într-o piață solid state și stocare hibrid compromise. În cele din urmă, veti avea viteza unui SSD și capacitatea de stocare a unui hard disk în notebook-ul sau all-in-one PC dvs.


• Inspirat de tine

  Cererile voastre pentru a face
experiența utilizării notebook-ului și All-in-one PC-ului mai bună, mai rapidă și mai dinamică au fost auzite. Am luat provocarea și am făcut-o misiunea noastră de a proiecta o soluție de stocare care oferă o experiență unică. Unitatea dublă WD Black2 rezolvă limitările de depozitare și adaugă performanța înaltă a unui SSD pentru a face PC-ul mai rapid. Unitatea dublă WD Black2este unitatea pe care ați așteptat-o, inspirat de si creat special pentru entuziaștii ca tine.


• Performanță profesională

 
WD Black2este construit prin fuziunea a două dispozitive de stocare de clasă mondială într-o singură unitate dublă pentru a crea o experiență unică pentru notebook-uri și all-in-one PC-uri. Boot-up mai rapid la sistemul de operare, cu viteză SSD la vârful degetelor. WD Black2 are caracteristici inovatoare, precum NAND Flash 20nm cu o eficiență energetică remarcabilă, care este gata de a redefini ceea ce este posibil în industria de stocare.

Tehnologie Shift

 
WD Black2 cu tehnologia Shift este gata de cursa cu firmware și algoritmi îmbunătățite pentru o performanță și gestionare a datelor mai rapide. Caracteristicile includ:

Arhitectura 20nm cu procesare NAND cu canal quad pentru creșterea vitezei și performanței;
Controler WD personalizat construit pentru creșterea eficienței de gestionare a datelor pentru fiecare celulă care rezultă mai puțin timp de așteptare PC-ul dvs.

  WD Black2 cu tehnologia Shift  vă permite să migrați fișiere mai mari de date la unitatea pe hard disk și oferă SSD cu mai multă ușurință in utilizare, care crește rezistența generală și kilometrajul SSD. Cu mai puțin caching implicat, aveti parte de mai puțin timp de așteptare și de mai mult timp să vă bucurați de lucrurile care place sa le faceți cel mai mult.

Detalii tehnice

Caracteristici generaleModelWD1001X06XDTL
TipLaptop
InterfataSATA III 600
Viteza de transfer (MB/s)350
Capacitate1TB + 120GB SSD
Consum scriere1.80W
AcusticIdle20 dBA
Seek Mode 021 dBA
Caracteristici fiziceDimensiuni (mm)100.3 x 69.85 x 9.5
Format2.5''
Greutate0.125 kg
Vezi mai mult