Raporteaza o problema
Cooler Laptop Hama Maxi 39689 17.3"
Hama Cooler Laptop Hama Maxi 39689 17.3" Hama "Maxi" Notebook Cooler, USB Lăsaţi-vă notebook-ul să respire Este esenţial pentru computerele moderne ca aerul cald generat de componente să fie circulat pentru a nu se acumula, având ca rezultat supraîncălzirea şi arderea, sau pentru 1258968
66.99 Out of stock

Cooler Laptop Hama Maxi 39689 17.3"

COD: [ 39689 ] ID: 1258968
66,99 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: N/A Lei
(Pret fara taxa verde: 66,99 Lei)
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
66,99 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: N/A Lei
(Pret fara taxa verde: 66,99 Lei)
Cooler Laptop Hama Maxi 39689 17.3"

Scurta descriere

Hama "Maxi" Notebook Cooler, USB

Lăsaţi-vă notebook-ul să respire
Este esenţial pentru computerele moderne ca aerul cald generat de componente să fie circulat pentru a nu se acumula, având ca rezultat supraîncălzirea şi arderea, sau pentru a nu se produce defecţiuni premature, din cauza suprasolicitării. Dat fiind faptul că notebook-ul este utilizat din ce în ce mai mult, acasă şi la birou, pentru stocarea şi organizarea unui număr mare de documente în format word, fotografii, materiale video şi alte fişiere similare, veţi realiza că, după multe ore de utilizare, notebook-ul se înfierbântă sau se arde din cauza circulaţiei insuficiente a aerului. Aceasta poate fi un motiv de îngrijorare, luând în considerare faptul că, dacă se întâmplă ceva cu notebook-ul, nu îl veţi mai avea la îndemână timp de câteva zile sau, mai rău, veţi pierde cantităţi importante de date relevante, la care trebuie să aveţi acces. Cooler-ul USB „Maxi” pentru notebook, oferit de Hama, este soluţia perfectă, permiţându-vă să utilizaţi notebook-ul, ore întregi, păstrându-l la o temperatură constantă, ferit de supraîncălzire. 
 
Puneţi-vă notebook-ul la punct!
Cooler-ul USB „Maxi”, oferit de Hama, potrivit pentru aproape toate notebook-urile, cu un aspect elegant, a fost dezvoltat cu ajutorul tehnologiei de ultimă oră, pentru a păstra temperatura adecvată a notebook-ului dumneavoastră, cu viteză de rotaţie redusă, datorită ventilatorului mare, de 22 de centimetri, şi zgomot abia perceptibil. Uşor de utilizat, fără drivere de cauciuc. Este suficient să conectaţi dispozitivul la portul USB al notebook-ului, cu ajutorul cablului USB inclus, şi să vă bucuraţi de un notebook mai rece. De asemenea, cooler-ul USB „Maxi” este prevăzut cu picioare de cauciuc încorporate, pentru poziţionare şi siguranţă. Astfel, veţi putea lucra confortabil, în timp ce păstraţi temperatura scăzută a notebook-ului!
 
 
Caracteristici:
 
- Păstrează temperatura scăzută a notebook-ului şi asigură circulaţia optimă a aerului, pentru a evita supraîncălzirea 
- Înclinare pentru poziţionare confortabilă
- Produce foarte puţin zgomot
- Bază cauciucată, pentru poziţionare confortabilă
- Consum redus de energie, care economiseşte bateria notebook-ului
- Alimentare prin portul USB al notebook-ului
- Recomandat pentru o dimensiune a ecranului de 44 de cm (17,3”)
Detalii tehnice
CaracteristiciTipCooler
Diagonala compatibila17.3"
CuloareTransparent
ConectareUSB
AlimentarePrin USB
Radiator / HeatsinkDimensiune (L x l x G)(mm)300 x 290 x 40
Greutate (kg)0.550
Ventilator / FanNumar ventilatoarex1
Acustic (dBA)18.0
Dimensiune ventilator (L x l x G)(mm)1 x 190