Spune START carierei tale la evoMAG! Posturile sunt in Bucuresti. Aplică acum!

Microfon Hama 57152 pentru laptop (Negru)
Hama Microfon Hama 57152 pentru laptop (Negru)     Un cuvânt înțelept       În ciuda popularității în creștere a internetului ca mijloc de chat cu rudele îndepărtate și prietenii, multe calculatoare încă nu posedă un microfon. Evitaţi cumpărarea unui set de căști costisito 3579742
98.99 In stock

Microfon Hama 57152 pentru laptop (Negru)

COD: [ 57152 ] ID: 3579742
98,99 Lei
(TVA inclus)
Timp estimativ de livrare
easybox Ridica din easybox
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat in 19 zile dupa ora 09:00
Livrare prin curier:Se livreaza in 20 zile pana in ora 18:00
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
98,99 Lei
(TVA inclus)
Microfon Hama 57152 pentru laptop (Negru)

Descrierea produsului Microfon Hama 57152 pentru laptop (Negru)

    Un cuvânt înțelept
 
    În ciuda popularității în creștere a internetului ca mijloc de chat cu rudele îndepărtate și prietenii, multe calculatoare încă nu posedă un microfon. Evitaţi cumpărarea unui set de căști costisitoare și voluminoase, care nu dispun de portabilitate și se pot dovedi extrem de greoaie pentru a le transporta pe drum, precum, fiind destul de incomod de purtat pentru perioade lungi de timp, Hama vă prezintă compactul și ultra portabilul Microfon Notebook VoIP.
 
    Conectaţi-vă şi vă veţi face auzit!
 
    Cu designul său este extrem de ușor, acest mic microfon (2,3 x 3.2cm), este ușor de depozitat în geanta de notebook sau în buzunar pentru utilizarea sa pe drum, ocupând un spaţiu foarte mic. Folosirea acestuia nu ar putea fi mai simpla- doar conectați și jucaţi! Tot ce trebuie să faceți este să conectați la notebook-ul său computerul utilizând mufa jack de 3,5 mm și este imediat gata de utilizare și compatibil cu orice placă de sunet.
  
    Perfect pentru aplicaţii cum ar fi telefonia prin Internet pentru chat cu toți prietenii tăi și familia, precum și utilizarea cu programele de recunoaștere a vocii, microfonul în sine are de asemenea,un braţ flexibil de 17 cm, în scopul de a vă permite să obţineţi o aliniere ideală pentru o comunicare optimă. Singurul lucru de care trebuie să vă faceți griji este despre ce să discutaţi.

Detalii tehnice

CaracteristiciCompatibilitateUniversal
Tip accesoriuMicrofon
ConectivitateJack 3.5mm
Dimensiune (mm)30 x 175
AlteleGama de frecventa 30-16000 Hz
Impedanta 1400 ?
Sensibilitate - 62 + / - 3 dB
Orientare Cardioida
Vezi mai mult