evoMAG evolueaza! Avem nevoie de tine in departamentele Marketing onlineDepozitAgent Logistica. Hai sa evoluezi alaturi de noi.
Raporteaza o problema

Trotinete electrice


Erou

Cum funcționează trotinetele electrice

Având un design dinamic și ușor de utilizat, trotinetele electrice reușesc să atragă atenția tuturora iubitorilor de echipamente interactive de transport. Indiferent de oră și de destinație, trotineta electrică vă poate scuti de stres și timp  pierdut în traficul prea congestionat al orașului.


Părțile sunt prevăzute cu accelerație directă pe ghidon și permit reglarea rapidă a vitezei de deplasare. Ele funcționează având la bază un acumulator electric care se poate reîncarca. Pornirea se face fie la cheie, fie automat, prin intermediul unor senzori care detectează momentul în care trotineta este pusă în mișcare (la fel cum se întâmplă atunci când faceți pași sau opriți). Frânarea sau încetinirea se realizează acționând cu un buton sau apăsând un buton.Prin tehnologiile ultra-moderne s-au realizat optimizări importante ale sistemului KERS (regenerabile de frânare, magnetice de frână, automate pilot, recuperarea energiei cinetice) prezente pe cele mai noi modele de trotinete electrice.

De ce sunt atât de populare trotinetele electrice

Trotinetele electrice sunt în general pliabile, dar există și variante compacte, ale căror avantaj principal este structura solidă și fiabilă. Modelele pliabile sunt perfecte pentru oraș, deoarce se depozitează și se mută ușor dintr-un loc în altul (portbagaj, hol, birou etc).


Popularitatea lor rezultă din faptul că sunt soluții inovatoare eficiente, distractive, ușor de înțeles și de utilizat (ușoare, portabile, rapide, au costuri reduse de funcționare și întreținere, cele mai solide putând susține până la 130 - 150 kg).

Ce echipament de protecție este necesar pentru a merge cu trotineta electrică

Este recomandat să purtați cască de protecție când veți deplasa cu trotinetă electrică, indiferent dacă circulați cu viteză redusă. Un set complet de protecție poate include și genunchiere, cotiere, protecții palme.

Ce autonomie are bateria unei trotinete electrice

Trotinetele electrice sunt în general pliabile, dar există și variante compacte, avantajul principal este structura solidă și fiabilă. Modelele pliabile sunt perfecte pentru oraș, deoarce se depozitează și se mută ușor dintr-un loc în altul (portbagaj, hol, birou etc).


Popularitatea lor rezultă din faptul că sunt soluții inovatoare eficiente, distractive, ușor de înțeles și de utilizat (ușoare, portabile, rapide, au costuri reduse de funcționare și întreținere, cele mai solide putând susține până la 130 - 150 kg).

Cât dureaza un ciclu complet de incaracre a bateriei

Fiecare model de trotinetă electrică are un timp de încărcare. La cele mai actuale modele, un ciclu complet de la 0 la 100% durează minimum două ore.

Care este viteza maximă pe care o poți atinge cu trotineta electrică

Capacitatea bateriei vă interesează în special pentru a afla de la început  ce distanță puteți naviga într-o anumită perioadă de timp. Dacă doriți o trotinetă electrică pentru a vă deplasa de acasă la serviciu, puteți lua în considerare distanța dintre cele două puncte pentru a afla cum să vă orientați. Cu siguranță nu doriți ca bateria să se epuizeze înainte de a ajunge la destinație.

Autonomia acumulatorului se exprimă în distanță de parcurs pe o singură încărcare, iar valoarea maximă poate varia de la 8 la 30 km.

Există câțiva factori care pot influența autonomia bateriei: calitatea roților,  greutatea, condițiile meteorologice și drumul (vânt, pante, calitatea picioarelor etc.