evoMAG evolueaza! Avem nevoie de tine in departamentele Marketing onlineDepozitAgent Logistica. Hai sa evoluezi alaturi de noi.
Raporteaza o problema

Rate


Plata cu cardul in rate fara dobandaFinantare in rate prin credit online
Plata cu cardul in rate fara dobanda

Acum e mai usor sa-ti cumperi tot ce iti doresti cu cardul STAR de la Banca Transilvania.
Ti-ai ales produsul dorit? Cu cardul STAR poti sa platesti in 18 RATE FARA DOBANDA (online și in showroom).
Sunt incluse in programul STAR Card  cardurile de cumparaturi:  STAR Forte,  STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum,Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic si BT Flying Blue Premium.

Daca nu ai unul dintre cardurile din programul STAR aplica aici
 
Avantajele de a avea un Card Star de la Banca Transilvania:
- rate fara dobanda
- perioada de gratie de pana la 56 de zile 
- comision zero la toate cumparaturile 
- plati sigure pe internet

Intra pe www.starbt.ro si afla toate avantajele programului STAR.

 
Pentru mai multe informatii:
  0800 80 2273(CARD) Apel gratuit din orice retea nationala, fixa sau mobila 
  *8028  Apelabil din orice retea nationala, fixa si mobila 
  0264.594.337  Apelabil din orice retea, inclusiv international

Campanie valabila pana in data de :27.06.2019.

 

RATE FĂRĂ DOBÂNDĂ PRIN CARDUL EUROLINE si CARDUL DIRECT
 

ERB Retail Services este parte din Grupul Financiar Banca Transilvania si emite acum un nou produs, Cardul Direct.

Cardul EuroLine va fi inlocuit treptat cu Cardul Direct, iar acum poti cumpara mai usor de la evoMAG, cu oricare dintre ele!

 

 

- in magazin – prin 18 rate fara dobanda, cu plata la POS-ul Banca Transilvania 

- in orice magazin sau online – in 3 sau 6 rate fara dobanda sau intre 7 si 36 rate cu 1% dobanda prin SMS, la cumparaturi de minim 500 lei

- online, in promotie la evoMAG – la cumparaturi de minim 500 lei, platesti integral online si poti accesa programul de rate prin SMS, prin care poti transforma suma platita in numarul de rate disponibil in promotie
 

BENEFICII:
 

- Comision 0% la plata cu cardul

- Plati rapide contactless pentru cumparaturile de maxim 100 de lei

- Cumparaturi online in siguranta cu 3D Secure – primesti o parola la fiecare plata prin internet

- Perioada de gratie pana la 55 zile cu dobanda 0% pentru cumparaturi

 

APLICA AICI

 

Informatii suplimentare gasesti pe www.carduleuroline.ro sau la 021.308.4000 (program L-D 8.00-20.00)

 

 
Prin Card AVANTAJ tu ești în avantaj! Iti oferim  1, 2, 3 sau 6 RATE FARA DOBANDA (online sau prin POS în showroom).  
Daca nu ai cardul de credit Card Avantaj, aplica aici
 
Beneficiile cardului de credit CardAvantaj MasterCard/Visa:
• Ai posibilitatea de a plăti în rate cu 0% dobândă produsele achiziționate în rețeaua de magazine partenere Credit Europe Bank.
• Te poți bucura de avantajele cumpărăturilor cu plata în rate în rețeaua magazinelor partenere Credit Europe Bank. Astfel poți efectua tranzacții în magazine din cele mai variate domenii: modă, agenții de turism, asigurări, mobilă, saloane de frumusețe, electronice / electrocasnice / IT&C, decorațiuni, sănătate, supermarket, benzinării, etc.
Consultă lista permanent actualizată cu adresele magazinelor partenere Credit Europe Bank pe www.cardavantaj.ro unde poți găsi, de asemenea și informații despre toate cardurile din oferta băncii, precum și despre campaniile aflate în desfășurare.
• La fiecare tranzacție pe care tu o efectuezi la comercianții din România sau din străinătate care au afișată sigla Visa sau MasterCard, atât în rețeaua de magazine partenere cât și în afara acesteia, 0,3% din valoarea tranzacției se regăsește pe cardul tău în contul de bonus, separat de limita de credit.
Bonusul poate fi folosit ulterior pentru o nouă tranzacție în orice magazin partener Credit Europe Bank. Tot ce trebuie să faci este să comunici că dorești să efectuezi plata din contul de bonus când platești prin card. Mai mult decât atât, vei primi bonus chiar și pentru tranzacțiile efectuate din contul de bonus.
• Perioadă de grație de până la 45 de zile, în care nu se percepe dobândă pentru tranzacțiile comerciale (inclusiv în sistemul de rate).
• Posibilitatea de a beneficia de o perioadă de creditare nelimitată, cu condiția efectuării rambursării lunare minime de 5% din totalul sumei utilizate din linia de credit. CardAvantaj îți acordă posibilitatea să rambursezi lunar doar suma minimă de 5% din valoarea tranzacțiilor evidențiate în extrasul de cont emis.
• Dubla funcționalitate – credit / debit: pe lângă accesul la o limită de credit acordată de către bancă, posesorul de card poate dispune și de fondurile proprii disponibile în contul de card.

Vezi aici toate campaniile speciale pentru care primesti un numar mai mare de rate fara dobanda. 

 
Posesorii cardurilor de credit emise de către Garanti Bank S.A. (tip: Bonus Card) - poţi plăti până la 6 RATE FIXE FARA DOBANDA (online si in showroom).
 
 
 
 
Profita de optiunea rate lunare fixe, fara dobanda, platind cu cardul tau de cumparaturi Raiffeisen Bank! Poti cumpara in rate fara dobanda prin sistemul Multishop, rate cu dobanda 0%, folosind urmatoarele carduri de cumparaturi:
·         Raiffeisen Bank Standard
·         Raiffeisen Bank Vodafone
·         Raiffeisen Bank Gold
·         Raiffeisen Bank World
 
Programul Rate fara dobanda este disponibil pentru orice plata efectuata prin cardurile de cumparaturi enumerate mai sus showroom evoMAG beneficiind de 2, 3 si 6 RATE FARA DOBANDA (doar in showroom).
 
Cum functioneaza facilitatea Rate fara dobanda:
1.  Alege plata in rate fara dobanda prin cardul de cumparaturi Raiffeisen Bank si alege numarul de rate dorit - 2, 3 sau 6 rate;
2.  Realizeaza plata
3.  Urmaresti in raportul lunar de activitate datele referitoare la rata fara dobanda;
4.  Rambursezi rata lunara pana la data scadentei pentru a beneficia de dobanda 0%.
 
Pentru mai multe detalii despre programul Multishop acceseaza www.raiffeisen.ro – Programul Multishop.

 

 
 
Folosind ING Credit Card beneficiezi de rate fara dobanda sau poti plati integral, astfel:
 
* Cu ING Credit Card  ai 6 RATE FARA DOBANDA
 
Plata se efectueaza integral, urmand ca banca sa transmita un SMS pentru selectia ratelor.
Programul de plata in rate folosind cardul ING Credit Card este disponibil atat online, cat si in showroom, pentru orice produs listat in site-ul www.evoMAG.ro
 
Pentru detalii cu privire la numarul de rate disponibil, poti contacta banca la: My’Line – Relatii Clienti disponibil 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana.

Telekom:   021 402 83 91
Orange:    0374 13 83 91
Vodafone: 0372 38 83 91
RCS&RDS: 0314 06 83 91

 

La utilizarea cardurilor BRD Finance MasterCard participante*, ai pana la 6 RATE CU 0% DOBANDA (online si in showroom).

*Carduri BRD Finance MasterCard participante: allinclusive BRD Finance, “Bani doar bani”, Real, Praktiker, Reader's Digest, Tarsago, Daniel, Diverta, Staer, Rombiz, Goldo, Catena, Altex, Carrefour, MediaGalaxy, Dacia, Renault.
 
Exemplu de rambursare a unei tranzacții în valoare de 5.367 lei prin “12 RATE 0% DOBÂNDĂ” efectuată la utilizarea cardului de credit BRD Finance MasterCard – dobândă anuală fixă: 0%; DAE: 0%; valoarea ratei lunare: 447,25 lei; durata contractului de credit: 12 luni; costul total al creditului: 0 lei; valoarea totală a creditului: 5.367 lei; valoarea totală plătibilă: 5.367 lei. Pentru administrarea creditului, se percepe lunar un comision de 4 lei, indiferent de numărul și tipul tranzacțiilor efectuate. Asigurarea de viață nu este disponibilă pentru această tranzacție.Prezentele informații sunt orientative și nu au valoare contractuală

Posesorii cardurilor de credit emise de către BCR pot plăti în 3 SAU 6 RATE FIXE FARA DOBANDA, doar în showroom-ul evoMAG.

 
Ai un card de credit UniCreditCard emis de UniCredit Consumer Financing? Achita cu el cumparaturile de pe evoMAG.ro in showroom, prin intermediul terminalului POS, si poti opta pentru rambursarea tranzactiei in pana la 7 RATE EGALE CU DOBANDA ZERO
 
In plus, te rasplatim la orice cumparatura!  Acumulezi puncte la orice plata efectuata la comercianti, oriunde in lume, indiferent de valoarea acesteia. Primesti inapoi pana la 2% din valoarea tranzactiilor, in puncte UniCredit (1 punct = 1 leu), in functie de tipul de card pe care il detii.
 
Detalii complete in Regulamentul Programului de Loializare, afisat pe www.ucfin.ro 
 
 
 

In perioada 10 Mai - 10 Iulie 2019, platind online cu cardul de credit BRD - beneficiezi de 3, 6 si 24 de RATE FARA DOBANDA  (online si in showroom) pentru tranzactiile mai mari de  200 de lei .

 
Pentru plati sigure pe internet, serviciul 3D Secure este activat automat. La fiecare tranzactie primesti un cod unic prin sms pentru validare.

Finantare in rate prin credit online
 
Pentru detalii privind 6 rate 0% dobanda, click aici.
Pentru detalii privind pana la 60 rate prin Credit Simplu, click aici.
Pentru detalii privind pana la 60 rate prin Credit Super Util, click aici.
 
 
CUM CUMPERI ON-LINE?
 
Simplu, in doar 5 pasi:
1.Completezi pe site formularul de credit
2.Un operator BRD FINANCE IFN S.A. te va contacta in cel mai scurt timp posibil pentru a discuta varianta dorita pentru credit (perioada, rate etc), iar ulterior iti va transmite daca te incadrezi, pentru a pregati documentele
3.Primesti pe e-mail formularul de credit si adeverinta de venit  (sau le descarci de pe site-ul evoMAG). Le trimiti completate si semnate  impreuna cu o copie a actului de identitate la adresa email creditonline@brd.ro.
   - Trimiterea formularului de credit echivaleaza cu acordul implicit pentru prelucrarea datelor cu caracter personal de catre BRD Finance.
   - Important! Dimensiunea atasamentului trebuie sa fie de maximum 5,9MB, iar daca este cazul, poti sa trimiti mai multe e-mail-uri avand acelasi subiect.
4.Un operator BRD FINANCE IFN S.A. te va contacta in cel mai scurt timp posibil si iti va transmite daca ti s-a aprobat preditul. 
5. Indiferent unde locuiesti, stabilesti impreuna cu operatorul BRD Finance IFN S.A.  sa semnezi contractul.
Poti sa semnezi:
   -  la tine acasa* sub indrumarea consilierilor BRD FINANCE IFN S.A.
   -  in orice locatie BRD FINANCE IFN S.A., cea mai apropiata de tine
6. evoMAG iti va expedia produsele la tine acasa, in cel mai scurt timp posibil de la finantarea dosarului.
Fluxul prezentat se aplică în cazul clienților acceptați în urma analizei situației personale și financiare, care au trimis documentația corespunzătoare.
*sub rezerva indeplinirii conditiilor de eligibilitate
 
Dacă eşti interesat de un:
   - credit pentru achiziția de bunuri, trebuie să ai vârsta cuprinsă între 18-69 ani
   - card de credit, trebuie să ai vârsta cuprinsă între 21-69 ani
 
 
Cum îţi poţi plăti ratele?
Poți plăti simplu și comod:
 
- la terminalele Qiwi (cu numerar, utilizând un document ce conţine cod de bare);
- la Robo BRD (cu numerar sau folosind un card emis de BRD Groupe Société Générale, pe baza numărului de contract);
- prin debit direct dintr-un cont curent în LEI deschis la BRD Groupe Société Générale (această modalitate este posibilă prin semnarea unei convenţii);
- la bancomatele BRD Groupe Société Générale (prin intermediul unui card BRD Groupe Société Générale, pe baza numărului de contract);
-   prin aplicatia MyBRD Mobile – mai multe detalii aici;
- prin serviciul MyBRD Net (prin semnarea unei cereri de aderare şi pe baza numărului de contract - detalii pe www.mybrdnet.ro);
- la comercianţii parteneri BRD Groupe Société Générale care afişează plata facturilor (cu numerar sau card BRD Groupe Société Générale, utilizând un document ce conţine cod de bare);
- la ghişeele unităţilor BRD Groupe Société Générale (pe baza numărului de contract şi a unui act de identitate);
- la ghişeele Poştei Române (utilizând un document ce conţine cod de bare).
       
Mai multe detalii despre obtinerea unui credit poți obține de la operatorii de credite BRD Finance:
Telefoane: 021-200.3015,  021-200.3016,  021-200.3017
Program BRD Finance: luni - vineri  8.30 – 19.00
                                      sambata      9.00 - 17.30
                                     

 

 

10 minute 

timp de răspuns

24/7 

disponibil

Online 

semnezi electronic

Bucură-te de produsul mult dorit,
totul e mai simplu cu un credit instant!

Alegi soluția 100% online oferită de TBI Credit.
Doar 10 minute din timpul tău, cartea de identitate la îndemână
și produsele sunt aproape la ușa ta. Fără drum la magazin sau la bancă!

Personalizează-ţi creditul

Completezi valoarea, selectezi numărul de rate
si afli suma de plată lunară:

Rata lunară

0.00lei

DAE

0.00%

Dobânda

0.00%

Valoare totală plătibilă

0.00lei

Valoarea ratei afişată este orientativă şi nu are valoare contractuală.

Ești gata? Vei urma câțiva pași foarte simpli:

 • 1

  Alegi produsele dorite şi le adaugi în coş. Selectezi TBI Credit ca metodă de plată şi alegi planul de rate care ţi se potriveşte.

 • 2

  Completezi datele tale personale.

 • 3

  Te identifici: intri în apel video cu un reprezentant TBI Credit; prezinţi cartea de identitate şi aştepţi verificarea eligibilităţii.Serviciu disponibil 24h/7.
  Ai nevoie de un dispozitiv cu cameră
  video şi microfon.

 • Vizualizează aici procesul de identificare:

 • 4

  Semnezi online contractul electronic, cu un cod de 6 cifre transmis prin SMS.

Produsele pleacă spre tine în cel mai scurt timp!

 
 
Nu ai fonduri suficiente pentru plata comenzii ? Selecteaza ca metoda de plata OP, mentioneaza la comentarii "TBI Bank" si vei accesa cel mai bun produs de finantare pentru companii de la TBI Bank.
 
Toate operatiunile de obtinere a creditului se desfasoara online. Nu mergi la banca, nu stai la coada, nu pierzi timp inutil.
 
• Se pot achizitiona in rate produse cuprinse intre 8.000 lei si 67.500 lei;
• Perioada creditului de 6 sau 12 luni;
• Scopul creditului este nedefinit, se poate utiliza pentru orice tip de plata
• Dobanda si comisionul de acordare sunt calculate in procesul de analiza, in urma unui rating acordat clientului pe baza unui algoritm de calcul informatic;
• Comisionul de acordare se retine din credit inainte de tragere;
• Rambursarea se face in rate egale lunare;
• Garantiile constau in fidejusiune administrator companie;
• In urma aprobarii creditului si indeplinirii conditiilor de tragere, creditul este tras direct in contul indicat de tine, la orice banca din Romania. Nu este necesara deschiderea unui cont la TBI Bank;
• Ratele se platesc intr-un cont al bancii, al carui IBAN se va regasi in contract;