Spune START carierei tale la evoMAG! Posturile sunt disponibile în București! Aplică acum!

Rate


Plata cu cardul in rate fara dobandaFinantare in rate prin credit online
Plata cu cardul in rate fara dobanda

Acum e mai usor sa-ti cumperi tot ce iti doresti cu cardul STAR de la Banca Transilvania.

Plateste cu STAR Card de la Banca Transilvania si beneficiezi de:

 

- 12 RATE fara dobanda, pentru orice plata, daca alegi plata in rate fara dobanda online. Perioada campaniei: 28 octombrie - 31 decembrie 2022.

- 2% inapoi pe card, sub forma de puncte STAR, daca alegi plata integrala online. Punctele inseamna bani, pe care le poti folosi ulterior in reteaua partenerilor STAR. 1 punct STAR = 1 leu

In Programul STAR Plata in Rate Fixe fara Dobanda sunt incluse cardurile de cumparaturi: STAR Forte, STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum,Visa Infinite, Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic si BT Flying Blue Premium.

In Programul de Loialitate STAR sunt incluse cardurile de cumparaturi: STAR Forte, STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum,Visa Infinite, Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card.

Daca nu ai unul dintre cardurile din programul STAR aplica aici si platile online devin mai simple ca oricand:

Rate fara dobanda  perioada de gratie de pana la 56 de zile

 comision zero la toate cumparaturile  plati sigure pe internet

 

Intra pe www.starbt.ro si afla toate avantajele programului STAR.

 

 0800 80 2273(CARD) Apel gratuit din orice retea nationala, fixa sau mobila
 *8028 Apelabil din orice retea nationala, fixa si mobila
 0264.594.337 Apelabil din orice retea, inclusiv international
 
 

RATE FĂRĂ DOBÂNDĂ PRIN CARDUL DIRECT

 

BT Direct face parte din Grupul Financiar Banca Transilvania si are in portofoliu Cardul Direct.

Acum poti cumpara mai usor de la evoMAG, cu Cardul Diect prin următorul program de plată în RATE:

 

 

Cu Cardul Direct, acum poți cumpăra mai ușor de la „comerciant”, prin următorul program de plată în RATE:
În magazin – prin 3 RATE lunare fixe fără dobândă, la orice terminal POS Banca Transilvania. 
În orice magazin sau online – cumperi în țară sau străinătate, din orice magazin sau online și poți să împarți orice tranzacție de peste 500 lei în câte rate vrei, printr-un simplu SMS. Poți opta pentru rambursarea tranzacției în 3 RATE lunare egale, fără dobândă sau între 4 și 36 RATE cu doar 1% dobândă lunară
Online, în promoție – la cumpărături de minim 500 lei, plătești integral online și poți accesa programul de rate prin SMS, prin care poți transforma suma plătită în numărul de rate disponibil în promoție
 
 
Ce poți face cu Cardul Direct:
 
Cumpărături cu comision și dobândă 0% la orice magazin sau online, dacă rambursezi suma integral în perioada de grație de 55 de zile
Plăți rapide contactless, pentru cumpărăturile de maxim 100 de lei
Cumpărături online în siguranță – primești o parolă unică prin SMS, pentru activarea serviciului 3D Secure – primești o parolă la fiecare plată prin internet
 
 
Dacă încă nu ai un Card Direct, aplică aici: https://www.btdirect.ro/

Pentru a fi la curent cu promoțiile și facilitățile Cardului Direct iti stam la dispozitie:

ALO BT DIRECT: 021 308 4000, program Luni-Duminica: 08:00-20:00 

Email: contact@btdirect.ro

 
 
Prin Card AVANTAJ tu ești în avantaj! Iti oferim  1, 2 sau 3 RATE FARA DOBANDA (online sau prin POS în showroom). Perioada campaniei : 28 Octombrie - 10 Noiembrie 2022.
 
Daca nu ai cardul de credit Card Avantaj, aplica aici
 
 
Beneficiile cardului de credit CardAvantaj MasterCard/Visa:
• Ai posibilitatea de a plăti în rate cu 0% dobândă produsele achiziționate în rețeaua de magazine partenere Credit Europe Bank.
• Te poți bucura de avantajele cumpărăturilor cu plata în rate în rețeaua magazinelor partenere Credit Europe Bank. Astfel poți efectua tranzacții în magazine din cele mai variate domenii: modă, agenții de turism, asigurări, mobilă, saloane de frumusețe, electronice / electrocasnice / IT&C, decorațiuni, sănătate, supermarket, benzinării, etc.
Consultă lista permanent actualizată cu adresele magazinelor partenere Credit Europe Bank pe www.cardavantaj.ro unde poți găsi, de asemenea și informații despre toate cardurile din oferta băncii, precum și despre campaniile aflate în desfășurare.
• La fiecare tranzacție pe care tu o efectuezi la comercianții din România sau din străinătate care au afișată sigla Visa sau MasterCard, atât în rețeaua de magazine partenere cât și în afara acesteia, 0,3% din valoarea tranzacției se regăsește pe cardul tău în contul de bonus, separat de limita de credit.
Bonusul poate fi folosit ulterior pentru o nouă tranzacție în orice magazin partener Credit Europe Bank. Tot ce trebuie să faci este să comunici că dorești să efectuezi plata din contul de bonus când platești prin card. Mai mult decât atât, vei primi bonus chiar și pentru tranzacțiile efectuate din contul de bonus.
• Perioadă de grație de până la 45 de zile, în care nu se percepe dobândă pentru tranzacțiile comerciale (inclusiv în sistemul de rate).
• Posibilitatea de a beneficia de o perioadă de creditare nelimitată, cu condiția efectuării rambursării lunare minime de 5% din totalul sumei utilizate din linia de credit. CardAvantaj îți acordă posibilitatea să rambursezi lunar doar suma minimă de 5% din valoarea tranzacțiilor evidențiate în extrasul de cont emis.
• Dubla funcționalitate – credit / debit: pe lângă accesul la o limită de credit acordată de către bancă, posesorul de card poate dispune și de fondurile proprii disponibile în contul de card.
 

Vezi aici toate campaniile speciale pentru care primesti un numar mai mare de rate fara dobanda. 

 

 
Bonus Card de la Garanti BBVA, primul card de credit cu cip din România, îţi oferă posibilitatea de a face cumpărături în  RATE FIXE FARA DOBANDA (doar online) .

Cu cât vei utiliza mai mult Bonus Card pentru plățile tale, cu atât vei acumula mai mult bonus. Fiecare punct de bonus valorează 1 leu si poate fi utilizat la tranzactiile viitoare.

Cu Bonus Card, poţi face cumpărături online extra-sigure, având la dispoziţie un extra-filtru de securitate: 3D Secure. Acesta îţi permite să confirmi toate plăţile efectuate online, printr-un cod de securitate primit pe telefonul tău. Pentru orice tranzacție online primești notificare SMS. Astfel, știi mereu ce sume se tranzacționează cu cardul tău. Cu Bonus Card îţi poţi refinanţa creditele de la alte bănci în până la 36 de rate fără dobândă*.

Nu ai încă Bonus Card? Aplică direct online pe bonuscard.ro sau sună la Serviciul de Relaţii Clienți la numerele de telefon: 0800 80 1234 si (+40 21) 200 9494 (număr cu tarif normal, apelabil din orice reţea de telefonie).

*pentru plata integrală a datoriei curente

 

 
Profita de optiunea rate lunare fixe, fara dobanda, platind cu cardul tau de cumparaturi Raiffeisen Bank! Poti cumpara in rate fara dobanda prin sistemul Multishop, rate cu dobanda 0%, folosind urmatoarele carduri de cumparaturi:
·         Raiffeisen Bank Standard
·         Raiffeisen Bank Vodafone
·         Raiffeisen Bank Gold
·         Raiffeisen Bank World
 
Programul Rate fara dobanda este disponibil pentru orice plata efectuata prin cardurile de cumparaturi enumerate mai sus showroom evoMAG beneficiind de 2 si 3 RATE FARA DOBANDA (doar in showroom).
 
Cum functioneaza facilitatea Rate fara dobanda:
1.  Alege plata in rate fara dobanda prin cardul de cumparaturi Raiffeisen Bank si alege numarul de rate dorit - 2 sau 3 rate;
2.  Realizeaza plata
3.  Urmaresti in raportul lunar de activitate datele referitoare la rata fara dobanda;
4.  Rambursezi rata lunara pana la data scadentei pentru a beneficia de dobanda 0%.
 
Pentru mai multe detalii despre programul Multishop acceseaza www.raiffeisen.ro – Programul Multishop.

 

 

Prin cardul de credit BCR poți plăti integral si vei beneficia de rate fără dobândă în functie de valoarea cumparaturilor, avand doua variante:

Activarea ratelor prin Call Center-ul BCR si beneficiezi de:

  • 3 rate fara dobanda pentru tranzactiile: 200-1000 lei (echivalent valuta)
  • 3 sau 6 rate fara dobanda pentru tranzactiile: 1000-2000 lei (echivalent valuta)
  • 3, 6 sau 12 rate fara dobanda pentru tranzactiile: >=2000 lei (echivalent valuta)

Activarea ratelor prin SMS/ inscrierea in serviciul automat si beneficiezi de:

  • 3 rate fara dobanda pentru tranzactiile: 200-1000 lei (echivalent valuta)
  • 6 rate fara dobanda pentru tranzactiile: 1000-2000 lei (echivalent valuta)
  • 12 rate fara dobanda pentru tranzactiile: >=2000 lei (echivalent valuta)

Contact CALL CENTER:

Pentru asistenta non-stop cu privire la cardurile BUN de PLATA, suna la: 0800.801.BCR (0800.801.227), apel gratuit din orice retea nationala.

 

Ia-ţi orice îţi doreşti  pentru cumpărături de minimum 200 de lei,  ai 6 RATE fără dobândă. 
 

Pentru plăţi sigure pe internet, serviciul 3D Secure este activat automat. La fiecare tranzacţie primeşti un cod unic prin sms pentru validare.

*Conditiile de desfăşurare ale campaniei, mecanismul de funcţionare al programelor de rate şi detaliile privind perioada de graţie sunt disponibile pe www.cardcreditbrd.ro

 

Finantare in rate prin credit online