Rate


Plata cu cardul in rate fara dobandaFinantare in rate prin credit online
Plata cu cardul in rate fara dobanda

Acum e mai usor sa-ti cumperi tot ce iti doresti cu cardul STAR de la Banca Transilvania.
Ti-ai ales produsul dorit? Cu cardul STAR poti sa platesti pana la 3 RATE FARA DOBANDA (online și in showroom).
 
Sunt incluse in programul STAR Card  cardurile de cumparaturi:  STAR Forte,  STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum,Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic si BT Flying Blue Premium.
 

Daca nu ai unul dintre cardurile din programul STAR aplica aici
 
Avantajele de a avea un Card Star de la Banca Transilvania:
- rate fara dobanda
- perioada de gratie de pana la 56 de zile 
- comision zero la toate cumparaturile 
- plati sigure pe internet

Intra pe www.starbt.ro si afla toate avantajele programului STAR.

Pentru mai multe informatii:

  0800 80 2273(CARD) Apel gratuit din orice retea nationala, fixa sau mobila 
  *8028  Apelabil din orice retea nationala, fixa si mobila 
  0264.594.337  Apelabil din orice retea, inclusiv international

 

RATE FĂRĂ DOBÂNDĂ PRIN CARDUL DIRECT

 

BT Direct face parte din Grupul Financiar Banca Transilvania si are in portofoliu Cardul Direct.

Acum poti cumpara mai usor de la evoMAG, cu Cardul Diect prin următorul program de plată în RATE:

 

 

Cu Cardul Direct, acum poți cumpăra mai ușor de la „comerciant”, prin următorul program de plată în RATE:
În magazin – prin 12 RATE lunare fixe fără dobândă, la orice terminal POS Banca Transilvania
În orice magazin sau online – cumperi în țară sau străinătate, din orice magazin sau online și poți să împarți orice tranzacție de peste 500 lei în câte rate vrei, printr-un simplu SMS. Poți opta pentru rambursarea tranzacției în 3 sau 12 RATE lunare egale, fără dobândă sau între 4 și 36 RATE cu doar 1% dobândă lunară
Online, în promoție – la cumpărături de minim 500 lei, plătești integral online și poți accesa programul de rate prin SMS, prin care poți transforma suma plătită în numărul de rate disponibil în promoție
 
 
Ce poți face cu Cardul Direct:
 
Cumpărături cu comision  și dobândă 0% la orice magazin sau online, dacă rambursezi suma integral în perioada de grație de 55 de zile
Plăți rapide contactless, pentru cumpărăturile de maxim 100 de lei
Cumpărături online în siguranță – primești o parolă unică prin SMS, pentru activarea serviciului 3D Secure – primești o parolă la fiecare plată prin internet
 
 
Dacă încă nu ai un Card Direct, aplică aici: https://www.btdirect.ro/

Pentru a fi la curent cu promoțiile și facilitățile Cardului Direct iti stam la dispozitie: 08.04.2020 – 02.06.2020

ALO BT DIRECT: 021 308 4000, program Luni-Duminica: 08:00-20:00 

Email: contact@btdirect.ro


 

 

 
Prin Card AVANTAJ tu ești în avantaj! Iti oferim  1, 2  SAU 3 RATE FARA DOBANDA (online sau prin POS în showroom).  
Daca nu ai cardul de credit Card Avantaj, aplica aici
 
 
Beneficiile cardului de credit CardAvantaj MasterCard/Visa:
• Ai posibilitatea de a plăti în rate cu 0% dobândă produsele achiziționate în rețeaua de magazine partenere Credit Europe Bank.
• Te poți bucura de avantajele cumpărăturilor cu plata în rate în rețeaua magazinelor partenere Credit Europe Bank. Astfel poți efectua tranzacții în magazine din cele mai variate domenii: modă, agenții de turism, asigurări, mobilă, saloane de frumusețe, electronice / electrocasnice / IT&C, decorațiuni, sănătate, supermarket, benzinării, etc.
Consultă lista permanent actualizată cu adresele magazinelor partenere Credit Europe Bank pe www.cardavantaj.ro unde poți găsi, de asemenea și informații despre toate cardurile din oferta băncii, precum și despre campaniile aflate în desfășurare.
• La fiecare tranzacție pe care tu o efectuezi la comercianții din România sau din străinătate care au afișată sigla Visa sau MasterCard, atât în rețeaua de magazine partenere cât și în afara acesteia, 0,3% din valoarea tranzacției se regăsește pe cardul tău în contul de bonus, separat de limita de credit.
Bonusul poate fi folosit ulterior pentru o nouă tranzacție în orice magazin partener Credit Europe Bank. Tot ce trebuie să faci este să comunici că dorești să efectuezi plata din contul de bonus când platești prin card. Mai mult decât atât, vei primi bonus chiar și pentru tranzacțiile efectuate din contul de bonus.
• Perioadă de grație de până la 45 de zile, în care nu se percepe dobândă pentru tranzacțiile comerciale (inclusiv în sistemul de rate).
• Posibilitatea de a beneficia de o perioadă de creditare nelimitată, cu condiția efectuării rambursării lunare minime de 5% din totalul sumei utilizate din linia de credit. CardAvantaj îți acordă posibilitatea să rambursezi lunar doar suma minimă de 5% din valoarea tranzacțiilor evidențiate în extrasul de cont emis.
• Dubla funcționalitate – credit / debit: pe lângă accesul la o limită de credit acordată de către bancă, posesorul de card poate dispune și de fondurile proprii disponibile în contul de card.
 

Vezi aici toate campaniile speciale pentru care primesti un numar mai mare de rate fara dobanda. 

 
Posesorii cardurilor de credit emise de către Garanti Bank S.A. (tip: Bonus Card) - poţi plăti până la RATE FIXE FARA DOBANDA (doar online).
 
 
 
Profita de optiunea rate lunare fixe, fara dobanda, platind cu cardul tau de cumparaturi Raiffeisen Bank! Poti cumpara in rate fara dobanda prin sistemul Multishop, rate cu dobanda 0%, folosind urmatoarele carduri de cumparaturi:
·         Raiffeisen Bank Standard
·         Raiffeisen Bank Vodafone
·         Raiffeisen Bank Gold
·         Raiffeisen Bank World
 
Programul Rate fara dobanda este disponibil pentru orice plata efectuata prin cardurile de cumparaturi enumerate mai sus showroom evoMAG beneficiind de 2 si 3 RATE FARA DOBANDA (doar in showroom).
 
Cum functioneaza facilitatea Rate fara dobanda:
1.  Alege plata in rate fara dobanda prin cardul de cumparaturi Raiffeisen Bank si alege numarul de rate dorit - 2 sau 3 rate;
2.  Realizeaza plata
3.  Urmaresti in raportul lunar de activitate datele referitoare la rata fara dobanda;
4.  Rambursezi rata lunara pana la data scadentei pentru a beneficia de dobanda 0%.
 
Pentru mai multe detalii despre programul Multishop acceseaza www.raiffeisen.ro – Programul Multishop.

 

Pentru achitarea cumparaturilor la utilizarea cardurilor BRD Finance Mastercard, poti opta intre 3 sau 6 RATE cu 0% DOBANDA,  online.

Exemplu de rambursare a unei tranzactii in valoare de 2.400 lei, prin 6 RATE 0% DOBANDA, oferita de BRD Finance IFN S.A. la utilizarea cardului de credit BRD Finance Mastercard: dobanda anuală fixa: 0%; DAE: 3,47%; valoarea ratei lunare: 404 lei; durata contractului de credit: 6 luni; costul total al creditului: 24 lei (ce include dobanda anuala fixa si comisionul lunar de administrare credit de 4 lei); valoarea totala a creditului: 2.400 lei; valoarea totala platibila: 2.424 lei. Pentru administrarea contractului de emitere card se percepe lunar un comision de 4 lei, indiferent de numarul si tipul tranzactiilor efectuate. Asigurarea de viata nu este disponibila pentru aceasta tranzactie. Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala.

 

Prin cardul de credit BCR poți plăti integral si vei beneficia de rate fără dobândă în functie de valoarea cumparaturilor, avand doua variante:

Activarea ratelor prin Call Center-ul BCR si beneficiezi de:

  • 3 rate fara dobanda pentru tranzactiile: 200-1000 lei (echivalent valuta)
  • 3 sau 6 rate fara dobanda pentru tranzactiile: 1000-2000 lei (echivalent valuta)
  • 3, 6 sau 12 rate fara dobanda pentru tranzactiile: >=2000 lei (echivalent valuta)

Activarea ratelor prin SMS/ inscrierea in serviciul automat si beneficiezi de:

  • 3 rate fara dobanda pentru tranzactiile: 200-1000 lei (echivalent valuta)
  • 6 rate fara dobanda pentru tranzactiile: 1000-2000 lei (echivalent valuta)
  • 12 rate fara dobanda pentru tranzactiile: >=2000 lei (echivalent valuta)

Contact CALL CENTER:

Pentru asistenta non-stop cu privire la cardurile BUN de PLATA, suna la: 0800.801.BCR (0800.801.227), apel gratuit din orice retea nationala.

 

 

Ia-ţi orice îţi doreşti şi pentru cumpărături de minim 200 de lei, online, ai 6 de rate fără dobândă.

Pentru plăţi sigure pe internet, serviciul 3D Secure este activat automat. La fiecare tranzacţie primeşti un cod unic prin sms pentru validare.

*Conditiile de desfăşurare ale campaniei, mecanismul de funcţionare al programelor de rate şi detaliile privind perioada de graţie sunt disponibile pe www.cardcreditbrd.ro

 

Finantare in rate prin credit online
Pentru detalii privind 10 rate 0% dobanda la achizitionare de produse in valoare cumulata de min. 2000 lei, click aici.

Pentru detalii privind finantarea prin Credit Simplu (pana la 60 rate), click aici.

Pentru detalii privind finantarea prin Credit Super Util (pana la 60 rate), click aici.

 

 

CUM CUMPERI ON-LINE?

 

Simplu, in doar 6 pasi:

 

1.Completezi pe site informatiile solicitate dupa ce la modalitatea de Plata este selectat Finantare BRD Finance.

2.Un operator BRD FINANCE IFN S.A. te va contacta in cel mai scurt timp posibil pentru a-ti oferi informatii despre produsul financiar dorit si cum il poti obtine.

3.Primesti pe e-mail tipizatele necesare, pe care le trimiti completate si semnate, impreuna cu o copie a actului de identitate, la adresa email creditonline@brd.ro.

   - Trimiterea tipizatelor echivaleaza cu acordul implicit pentru prelucrarea datelor cu caracter personal de catre BRD Finance.

   - Important! Dimensiunea atasamentului trebuie sa fie de maximum 2 MB, iar daca este cazul, poti sa trimiti mai multe e-mail-uri avand acelasi subiect.

4.Un operator BRD FINANCE IFN S.A. te va contacta in cel mai scurt timp posibil si iti va transmite daca ti s-a aprobat creditul. 

5. Indiferent unde locuiesti, stabilesti impreuna cu operatorul BRD Finance IFN S.A. unde vei semna contractul de credit.

Poti sa semnezi in orice locatie BRD FINANCE IFN S.A., cea mai apropiata de tine

6. evoMAG iti va expedia produsele la tine acasa, in cel mai scurt timp posibil de la finantarea dosarului.

Fluxul prezentat se aplică în cazul clienților acceptați în urma analizei situației personale și financiare, care au trimis documentația corespunzătoare.

 

Mai multe detalii despre obtinerea unui credit poți obține de la operatorii de credite BRD Finance:

E-mail : creditonline@brd.ro

Telefoane: 021.200.30.15 (numar cu tarif normal)

Program BRD Finance: luni - vineri  9.00 – 17.30

 
 
Nu ai fonduri suficiente pentru plata comenzii ? Selecteaza ca metoda de plata OP, mentioneaza la comentarii "TBI Bank" si vei accesa cel mai bun produs de finantare pentru companii de la TBI Bank.
 
Toate operatiunile de obtinere a creditului se desfasoara online. Nu mergi la banca, nu stai la coada, nu pierzi timp inutil.
 
• Se pot achizitiona in rate produse cuprinse intre 8.000 lei si 67.500 lei;
• Perioada creditului de 6 sau 12 luni;
• Scopul creditului este nedefinit, se poate utiliza pentru orice tip de plata
• Dobanda si comisionul de acordare sunt calculate in procesul de analiza, in urma unui rating acordat clientului pe baza unui algoritm de calcul informatic;
• Comisionul de acordare se retine din credit inainte de tragere;
• Rambursarea se face in rate egale lunare;
• Garantiile constau in fidejusiune administrator companie;
• In urma aprobarii creditului si indeplinirii conditiilor de tragere, creditul este tras direct in contul indicat de tine, la orice banca din Romania. Nu este necesara deschiderea unui cont la TBI Bank;
• Ratele se platesc intr-un cont al bancii, al carui IBAN se va regasi in contract;