Spune START carierei tale la evoMAG! Posturile sunt disponibile în București! Aplică acum!

Monitor LED Samsung 23" XL2370 Full HD
Samsung Monitor LED Samsung 23" XL2370 Full HD Designul subţire e mereu la modă. Din faţă, din spate sau din lateral, monitorul ultrasubţire din seria 70 este un adaos splendid în orice încăpere. Cu grosimea ecranului de numai 30 de mm, monitorul din seria 70 poate fi aşezat oriunde, în pl 46894 5 1
1138.39 Out of stock
Monitor LED Samsung 23" XL2370 Full HD Si mai betoooooon
5
Atentie! Acest produs beneficiaza de verificare colet. Insistam asupra verificarii integritatii ambalajului, produsului, accesoriilor in momentul preluarii de la agentul de curierat. Pentru mai multe info consultati politica de livrare / termenii si conditiile

Monitor LED Samsung 23" XL2370 Full HD

COD: [ LS23EFPKFV/EN ] ID: 46894

Acest produs nu mai face parte din oferta evoMAG. Vă recomandăm câteva produse similare:

TBI
Credit instant 100% online
-detalii.
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Monitor LED Samsung 23" XL2370 Full HD

Descrierea produsului Monitor LED Samsung 23" XL2370 Full HDDesignul subţire e mereu la modă.

Din faţă, din spate sau din lateral, monitorul ultrasubţire din seria 70 este un adaos splendid în orice încăpere. Cu grosimea ecranului de numai 30 de mm, monitorul din seria 70 poate fi aşezat oriunde, în plus, tehnologia ToC™ adaugă o tuşă de stil unic în jur, datorită cadrului infuzat cu o tentă de roşu intens. Cu un design subţire şi inovator, monitorul din seria 70 este atât de frumos încât nu poate trece neobservat.
Pe de o parte tehnologie avansată. Pe de cealaltă parte splendoare.


Monitorul din seria 70 este elegant conceput, de la suportul-fus albastru cobalt până la conturul său simplu şi negru. Rama sa cu finisaj de un luciu intens îşi schimbă culoarea odată cu lumina din cameră. Porniţi-l, iar butonul de funcţii se va stinge automat. De asemenea, este la fel de frumos privit din spate ca şi din faţă, aşa că îl puteţi expune sub orice unghi,


Aşezaţi unul pe biroul dvs.


Veţi vedea un monitor lucios cu tehnologie avansată. La fel vedem şi noi. Dar mai vedem şi o ramă care poate fi reciclată sub formă de bicicletă sau poate chiar sub formă de computer. Monitorul nostru din seria 70 este creat printr-un proces unic de producţie şi nu conţine compuşi organici volatili (COV). Mai mult decât atât, consumă cu până la 33% mai puţină energie. Acest aspect, la rândul său, reduce cantitatea de CO2 emisă în atmosferă. Este o piesă de echipament de computer ce poate fi folosită de generaţiile următoare.Ecologic.


Clasat în categoria Energy Star, monitorul din seria 70 consumă cu până la 33% mai puţină energie. Este echivalent cu plantarea a patru pomi anual. În plus, funcţia de oprire închide automat monitorul atunci când nu îl folosiţi, economisind energie şi prelungind durata de viaţă a acestuia. Ecologia nu a fost niciodată mai plăcută sau mai uşor de realizat.


Nici măcar viaţa nu este atât de reală.

Veţi fi tentaţi să priviţi din nou monitorul Samsung din seria 70. Şi o a treia şi o a patra oară. Cu o rezoluţie de 1920 x 1080 redă o imagine de înaltă definiţie surprinzătoare pe un ecran lat. Există atât de multe detalii fotorealiste, încât de fiecare dată când urmăriţi ceva pe ecran, vi se va părea că urmăriţi pentru prima oară.Priviţi imaginea în ansamblu.


Singura dată când veţi vedea o imagine întinsă sau distorsionată pe ecranul unui monitor din seria 70 va fi atunci când directorul va dori asta. Seria de monitoare a fost optimizată pentru surse Full HD. Astfel încât, ceea ce veţi vedea este la fel de perfect ca un sistem Home Theatre, cu un raport de 16:9. Cu alte cuvinte, aşa cum trebuie să se vadă jocurile şi filmele dvs.

Detalii tehnice

GeneralTip DisplayLED
Rezolutie1920 x 1080
Unghi de vizualizare orizontal/vertical170 / 160
Intensitate luminoasa(cd/mp)250
Difuzor integratNu
ConectivitateHDMI1 x HDMI 1.4
DVI1 x DVI-D
VGA1 x VGA
Caracteristici FizicePivotNu
CuloareNegru
Putere consumata(W)28
Dimensiuni(mm)571.0 x 364.5 x 48.0
Greutate(Kg)3.6
Adauga review

Review-uri

Alexandru Tomescu 17.11.2010 09:07
★★★★★
Si mai betoooooon

Pro

Betoooooon

Contra

Nimiccccc
26 din 53 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Vezi mai mult