Raporteaza o problema
Monitor LED Philips 17" 17S4LSB/00, VGA, DVI-D, 5ms, SmartImage (Negru)
Philips Monitor LED Philips 17" 17S4LSB/00, VGA, DVI-D, 5ms, SmartImage (Negru)  Philips S-line 17'' 17S4LSB/00 Productivitate durabilă       Monitorul cu LED de la Philips cu iluminare de fundal, care utilizează materiale reciclate şi o carcasă fără PVC şi BFR, este ideal pentru productivitate ecologică 725260
537.99 Out of stock
Atentie! Acest produs beneficiaza de verificare colet. Insistam asupra verificarii integritatii ambalajului, produsului, accesoriilor in momentul preluarii de la agentul de curierat. Pentru mai multe info consultati politica de livrare / termenii si conditiile

Monitor LED Philips 17" 17S4LSB/00, VGA, DVI-D, 5ms, SmartImage (Negru)

COD: [ 17S4LSB/00 ] ID: 725260
537,99 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 5 Lei
(Pret fara taxa verde: 532,99 Lei)
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
538,00 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 5 Lei
(Pret fara taxa verde: 533,00 Lei)
Monitor LED Philips 17" 17S4LSB/00, VGA, DVI-D, 5ms, SmartImage (Negru)

Scurta descriere

 Philips S-line 17'' 17S4LSB/00

Productivitate durabilă
 
 
  Monitorul cu LED de la Philips cu iluminare de fundal, care utilizează materiale reciclate şi o carcasă fără PVC şi BFR, este ideal pentru productivitate ecologică
 
• SmartPower: Economisire a energiei cu până la 50%
 
  SmartPower: Economisire a energiei cu până la 50% SmartPower este o tehnologie inteligentă artificială care analizează dinamic conţinutul imaginii de pe ecran pentru a obţine economii de energie. Intensitatea luminii de fundal poate fi controlată automat şi presetată de sistem, pentru a reduce consumul de energie cu până la 50% şi, implicit, a costurilor.
 
 
• EPEAT Gold asigură cel mai redus impact asupra mediului
 
  EPEAT Gold asigură cel mai redus impact asupra mediului Monitoarele Philips certificate EPEAT GOLD asigură protecţie pentru sănătatea oamenilor şi mediu şi sunt extrem de eficiente din punct de vedere energetic, asigurând emisii reduse de gaze cu efect de seră care modifică climatul. Programul EPEAT ajută cumpărătorii să evalueze, compare şi selecteze monitoarele pe baza a 51 de criterii ecologice, acceptate de EPA SUA. Certificarea GOLD asigură faptul că cel puţin 30% din plasticul utilizat este răşină din produse reciclate, care asigură minimizarea utilizării materialelor toxice şi periculoase. EPEAT Gold este valabil numai în regiunile în care Philips îşi înregistrează produsul.
 
 
• Conţinut zero de mercur
 
  Conţinut zero de mercur Monitoarele Philips cu iluminare de fundal cu LED-uri nu conţin mercur, una dintre cele mai toxice substanţe naturale, care afectează oamenii şi animalele. Acest lucru reduce impactul afişajului asupra mediului pe întregul ciclu de viaţă, de la fabricare până la scoaterea din uz.
 
 
• TrueVision asigură imaginii de calitate de laborator
 
  TrueVision asigură imaginii de calitate de laborator TrueVision utilizează o tehnologie patentată Philips cu algoritmi avansaţi pentru testarea şi alinierea afişajului monitorului care oferă performanţe de afişare de excepţie. Phillips se asigură că monitoarele TrueVision ies din fabrică calibrate cu acest proces care vă oferă culori şi calitate a imaginii consecvente.
 
 
• SmartContrast redă detalii negre mai bogate îmbunătăţite
 
  SmartContrast redă detalii negre mai bogate îmbunătăţite SmartContrast este o tehnologie Philips care analizează conţinutul pe care îl afişaţi, reglând automat culorile şi controlând intensitatea luminii de fundal pentru îmbunătăţirea dinamică a contrastului, în vederea obţinerii celor mai bune imagini digitale şi clipuri video sau pentru jocurile în care sunt afişate nuanţe întunecate. La selectarea modului Economic, contrastul este ajustat, iar iluminarea de fundal este reglată fin pentru afişarea precisă a aplicaţiilor zilnice de birou şi pentru un consum redus de energie.
 
 
• Presetări SmartImage pentru setări de imagine uşor de optimizat
 
  Presetări SmartImage pentru setări de imagine uşor de optimizat SmartImage este o tehnologie exclusivă Philips de vârf care analizează conţinutul afişat pe ecran şi vă oferă o performanţă de afişare optimizată. Această interfaţă accesibilă vă permite să selectaţi diferite moduri, precum Birou, Fotografie, Film, Joc, Economie etc., pentru a se potrivi aplicaţiei utilizate. Pe baza selecţiei, SmartImage optimizează dinamic contrastul, saturaţia culorilor, claritatea imaginilor şi a clipurilor video, pentru performanţe de afişare de excepţie. Opţiunea modului Economie vă oferă economii importante de energie. Totul în timp real, prin apăsarea unui singur buton!
 
 
• SmartControl pentru reglare de performanţă simplă
 
  SmartControl pentru reglare de performanţă simplă Software PC pentru setări de afişare cu reglare fină performante. Philips oferă utilizatorilor două opţiuni pentru reglarea setărilor afişajului. Fie navigaţi prin meniul OSD cu mai multe niveluri cu ajutorul butoanelor de pe ecran, fie utilizaţi software-ul Philips SmartControl pentru a regla uşor diferitele setări pentru afişaj într-un mod familiar.
 
 
• Tehnologia cu LED-uri asigură consum scăzut şi culori naturale
 
  LED-urile albe sunt dispozitive robuste, care produc o strălucire completă şi constantă mai rapid, economisind durata de pornire. LED-urile nu conţin mercur, ceea ce permite procesul ecologic de reciclare şi scoatere din uz. LED-urile permit un control mai bun al luminii de fundal pentru LCD, rezultând un raport de contrast foarte înalt. De asemenea, oferă o reproducere superioară a culorilor datorită luminozităţii constante pe întregul ecran.
 
• Carcasă fără PVC-BFR
 
  Această carcasă de monitor Philips nu are agenţi ignifugi cu bromură şi clorură de polivinil (fără PVC-BFR)
 
• Ambalaj 100% reciclabil
 
  „Philips se angajează să utilizeze materiale durabile, ecologice în gama sa de monitoare. Toate părţile din plastic ale carcasei, părţile metalice ale cadrului şi ambalajul sunt materiale 100% reciclabile. Pentru anumite modele utilizăm până la 65% componente din plastic reciclat. Respectarea cu stricteţe a standardelor RoHS asigură reducerea substanţială sau eliminarea substanţelor toxice precum plumbul, de exemplu. Conţinutul de mercur a fost redus semnificativ în monitoarele cu iluminare de fundal CCFL şi eliminat complet din monitoarele cu iluminare de fundal cu LED-uri. 
 

 

Detalii tehnice
GeneralRecomandat pentruOffice
Tip DisplayLED Blacklight
Diagonala (inch)17
FormatSXGA
Rezolutie1280 x 1024
Timp raspuns (ms)5
Unghi de vizualizare orizontal/vertical170 / 160
Intensitate luminoasa(cd/mp)250
Difuzor integratNu
3D ReadyNu
TV TunerNu
Aspect imagine5:4
Contrast dinamic20.000.000:1
Dimensiune punct(mm)0.264
Reproducere culori (milioane)16.7
ConectivitateDVI1 x DVI-D
VGA1 x VGA
Caracteristici FiziceMontare pe pereteVESA 100 x 100
CuloareNegru
Putere consumata(W)11.9
Dimensiuni(mm)393 x 367 x 194
Greutate(Kg)3.5