Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Monitor IPS LED Philips 27" 279C9/00, UHD (3840 x 2160), HDMI, DisplayPort, Pivot (Negru)
Philips Monitor IPS LED Philips 27" 279C9/00, UHD (3840 x 2160), HDMI, DisplayPort, Pivot (Negru) Afişaj fără ramă pentru o imagine completă şi un aspect modern   Eliminarea cadrului înconjurător din designul fără ramă oferă o imagine vastă, cu un aspect modern şi o experienţă practic perfectă, pentru configurarea mai multor mo 3801271
2650.99 Out of stock
Atentie! Acest produs beneficiaza de verificare colet. Insistam asupra verificarii integritatii ambalajului, produsului, accesoriilor in momentul preluarii de la agentul de curierat. Pentru mai multe info consultati politica de livrare / termenii si conditiile

Monitor IPS LED Philips 27" 279C9/00, UHD (3840 x 2160), HDMI, DisplayPort, Pivot (Negru)

COD: [ 279C9/00 ] ID: 3801271
2.650,99 Lei
(TVA inclus)
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
2.650,99 Lei
(TVA inclus)
Monitor IPS LED Philips 27" 279C9/00, UHD (3840 x 2160), HDMI, DisplayPort, Pivot (Negru)

Descrierea produsului Monitor IPS LED Philips 27" 279C9/00, UHD (3840 x 2160), HDMI, DisplayPort, Pivot (Negru)

Afişaj fără ramă pentru o imagine completă şi un aspect modern

 

Eliminarea cadrului înconjurător din designul fără ramă oferă o imagine vastă, cu un aspect modern şi o experienţă practic perfectă, pentru configurarea mai multor monitoare.
 
 
Gestionarea cablurilor reduce dezordinea pentru un spaţiu de lucru ordonat
 
Gestionarea cablurilor este un sistem care menţine spaţiul de lucru ordonat prin organizarea cablurilor şi a firelor necesare utilizării unui dispozitiv de afişare.
 
 
Conectează-ţi notebookul cu un singur cablu USB-C
 
Acest afişaj Philips dispune de un conector USB de tip C cu alimentare electrică. Cu gestionarea inteligentă şi flexibilă a alimentării, îţi poţi încărca direct dispozitivul compatibil. Conectorul USB-C subţire şi reversibil permite conectarea uşoară, printr-un singur cablu. Poţi viziona conţinut video la rezoluţie înaltă şi transfera date la viteze foarte mari, alimentându-ţi şi încărcându-ţi în acelaşi timp dispozitivul compatibil.
 
 
Rezoluţie 4K UHD UltraClear (3840x2160) pentru precizie
 
Aceste afişaje Philips utilizează panouri de înaltă performanţă pentru a oferi imagini cu rezoluţie UltraClear, 4K UHD (3840 x 2160). Fie că eşti un specialist exigent care necesită informaţii extrem de detaliate pentru soluţii CAD, utilizezi aplicaţii grafice 3D sau eşti un expert financiar care lucrează pe foi de calcul enorme, afişajele Philips îţi vor trezi la viaţă imaginile şi elementele grafice.
 
 
Tehnologie extralată IPS LED pentru acurateţea culorilor şi a imaginii
 
Afişajele IPS utilizează o tehnologie avansată care oferă unghiuri extralargi de vizionare, de 178/178 de grade, făcând posibilă vizualizarea afişajului din aproape orice unghi. Spre deosebire de panourile TN standard, afişajele IPS oferă imagini remarcabil de clare în culori vii, ceea ce le face ideale nu numai pentru vizualizarea de fotografii, vizionarea de filme şi navigarea pe web, dar şi pentru aplicaţii profesionale care necesită un nivel înalt de acurateţe a culorilor şi luminozitate uniformă în orice moment.
 
 
Jocuri cu redare lină cu tehnologia AMD FreeSync™
 
Jocurile nu ar trebui să presupună o alegere între redare sacadată şi cadre întrerupte. Noul monitor Philips elimină aceste probleme. Obţine performanţe fluide, fără artefacte, practic la orice rată de cadre cu tehnologia AMD FreeSync™, reîmprospătarea rapidă lină şi timpul de răspuns ultrarapid.
 
 
DisplayHDR 400 pentru imagini pline de culoare mai realiste
 
DisplayHDR 400 certificat VESA oferă o optimizare semnificativă faţă de afişajele SDR obişnuite. Spre deosebire de alte ecrane „compatibile HDR”, veritabilul DisplayHDR 400 oferă luminozitate, contrast şi culori uimitoare. Graţie estompării globale a luminii şi luminozităţii de vârf, de până la 400 de niţi, imaginile prind viaţă cu zone luminoase remarcabile, care dispun de tonuri de negru mai intense şi mai nuanţate. Acesta redă o paletă mai bogată de culori noi, oferind o experienţă vizuală care îţi captivează simţurile.
 
 
SmartErgoBase permite reglări ergonomice simple
 
SmartErgoBase este o bază de monitor ce permite reglarea ergonomică a ecranului şi simplifică gestionarea cablurilor. Posibilităţile de reglare a înălţimii, înclinării şi rotirii permit obţinerea rapidă a poziţiei de lucru perfecte. Sistemul elimină solicitările fizice din timpul unei zile de lucru şi permite gestionarea cablurilor, reducând „păienjenişul” de cabluri şi păstrând aspectul profesional al biroului.
 
Mod LowBlue Mode pentru o productivitate care menajează ochii
 
Studiile au demonstrat că, aşa cum razele ultraviolete pot cauza leziuni oculare, şi razele de lumină albastră cu lungime redusă de undă provenite de la afişajele cu LED-uri pot cauza leziuni oculare şi pot afecta vederea în timp. Dezvoltată pentru confort, setarea de mod LowBlue de la Philips utilizează o tehnologie software inteligentă pentru a reduce lumina albastră dăunătoare, cu lungime de undă redusă.
 
 
Oboseala ochilor redusă cu tehnologia fără scintilaţii
 
Datorită modului în care luminozitatea este controlată în ecranele cu LED-uri şi iluminare de fundal, unii utilizatori experimentează scintilaţii pe ecranele lor, ceea ce cauzează oboseala ochilor. Tehnologia fără scintilaţii de la Philips aplică o nouă soluţie pentru a regla luminozitatea şi a reduce şi mai mult scintilaţiile pentru o vizualizare mai confortabilă.
 
 
Alimentează-ţi şi încarcă-ţi notebookul compatibil de la monitor
 
Acest monitor dispune de un conector USB-C încorporat care respectă standardul de alimentare prin USB. Cu ajutorul funcţiei inteligente şi flexibile de gestionare a alimentării, acum îţi poţi alimenta şi încărca notebookul compatibil* direct de la monitor, utilizând un singur cablu USB-C.

Detalii tehnice

GeneralRecomandat pentruMedia
Tip PanelIPS
Tip DisplayLED
Diagonala (inch)27
TouchscreenNu
Ecran CurbatNu
FormatUltra HD
Rezolutie3840 x 2160
Timp raspuns (ms)5
Contrast tipic1300:1
Unghi de vizualizare orizontal/vertical178 / 178
Intensitate luminoasa(cd/mp)400
Difuzor integratNu
3D ReadyNu
TV TunerNu
Aspect imagine16:9
Refresh Rate (Hz)60
Dimensiune punct(mm)0.1554
ConectivitateHDMI2 x HDMI 1.4
DisplayPort1 x DisplayPort 1.2
Caracteristici FizicePivotDa
Montare pe pereteVESA 100 x 100
CuloareNegru
Putere consumata(W)25.7
Dimensiuni cu stand (mm)612 x 527 x 218
Dimensiuni fara stand (mm)612 x 353 x 39
Greutate cu stand (Kg)5.85
Greutate fara stand (Kg)4.25
Vezi mai mult