Raporteaza o problema
Monitor IPS LED Philips 23" 231B4QPYCB/00, Full HD (1920 x 1080), DVI-D, DisplayPort, 7ms GTG, Boxe (Negru)
Philips Monitor IPS LED Philips 23" 231B4QPYCB/00, Full HD (1920 x 1080), DVI-D, DisplayPort, 7ms GTG, Boxe (Negru) Imagini clare, performanţă optimă   Afişajul PowerSensor cu LED-uri de la Philips, care utilizează în proporţie de 65% materiale reciclate, şi carcasa fără PVC şi BFR sunt ideale pentru productivitatea ecologică   Afişaj IPS pentr 845955
956.99 Out of stock
Atentie! Acest produs beneficiaza de verificare colet. Insistam asupra verificarii integritatii ambalajului, produsului, accesoriilor in momentul preluarii de la agentul de curierat. Pentru mai multe info consultati politica de livrare / termenii si conditiile

Monitor IPS LED Philips 23" 231B4QPYCB/00, Full HD (1920 x 1080), DVI-D, DisplayPort, 7ms GTG, Boxe (Negru)

COD: [ 231B4QPYCB/00 ] ID: 845955
956,99 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 5 Lei
(Pret fara taxa verde: 951,99 Lei)
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Informatii garantie
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
957,00 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 5 Lei
(Pret fara taxa verde: 952,00 Lei)
Monitor IPS LED Philips 23" 231B4QPYCB/00, Full HD (1920 x 1080), DVI-D, DisplayPort, 7ms GTG, Boxe (Negru)

Scurta descriere

Imagini clare, performanţă optimă

 

Afişajul PowerSensor cu LED-uri de la Philips, care utilizează în proporţie de 65% materiale reciclate, şi carcasa fără PVC şi BFR sunt ideale pentru productivitatea ecologică
 
Afişaj IPS pentru culori naturale şi unghiuri de vizualizare largi
 
Afişajele IPS utilizează o tehnologie avansată care vă oferă unghiuri extralargi de vizionare de 178/178 de grade, făcând posibilă vizualizarea din aproape orice unghi a afişajului – chiar şi în modul pivot la 90 de grade! Spre deosebire de panourile TN standard, afişajele IPS vă oferă imagini remarcabil de clare în culori vii, ceea ce le face ideale nu numai pentru vizualizarea de fotografii, filme şi pentru navigarea pe Web, dar şi pentru aplicaţii profesionale care necesită un nivel înalt de acurateţe a culorilor şi luminozitate uniformă în orice moment.
 
DisplayPort transmite semnale audio şi video printr-un singur cablu lung
 
DisplayPort este o legătură digitală de la PC la monitor fără nicio conversie. Având capacităţi mai ridicate decât DVI standard, este perfect capabilă să accepte cabluri de până la 15 metri şi transfer de date de până la 10,8 Gbps/sec. Cu această performanţă ridicată şi întârziere zero, obţineţi cele mai rapide imagini şi rate de reîmprospătare - făcând DisplayPort cea mai bună alegere nu numai pentru utilizare generală la birou sau la domiciliu, ci şi pentru jocuri şi filme solicitante, editare video şi altele. Ţine de asemenea cont de interoperabilitate prin intermediul utilizării diferitelor adaptoare.
 
SmartErgoBase permite reglări ergonomice simple
 
 
SmartErgoBase este o bază de monitor ce permite reglarea ergonomică a ecranului şi simplifică gestionarea cablurilor. Posibilităţile de reglare a înălţimii, înclinării şi rotirii permit obţinerea rapidă a poziţiei de lucru perfecte. Sistemul elimină solicitările fizice din timpul unei zile de lucru şi permite gestionarea cablurilor, reducând „păienjenişul” de cabluri şi păstrând aspectul profesional al biroului.
 
Înălţime mică între ramă şi masă pentru confort maxim la citire
 
 
Monitorul Philips, mulţumită bazei SmartErgoBase avansate, poate fi coborât până la nivelul biroului pentru un unghi de vizualizare confortabil. Înălţimea mică între masă şi ramă este soluţia perfectă dacă utilizaţi ochelari cu lentile bifocale, trifocale sau progresive pentru lucrul la calculator. În plus, permite utilizatorilor cu diferenţe mari de înălţime să utilizeze monitorul la unghiul şi setările de înălţime preferate, reducând oboseala.
 
Presetări SmartImage pentru setări de imagine uşor de optimizat
 
 
SmartImage este o tehnologie exclusivă Philips de vârf care analizează conţinutul afişat pe ecran şi vă oferă o performanţă de afişare optimizată. Această interfaţă accesibilă vă permite să selectaţi diferite moduri, precum Birou, Fotografie, Film, Joc, Economie etc., pentru a se potrivi aplicaţiei utilizate. Pe baza selecţiei, SmartImage optimizează dinamic contrastul, saturaţia culorilor, claritatea imaginilor şi a clipurilor video, pentru performanţe de afişare de excepţie. Opţiunea modului Economie vă oferă economii importante de energie. Totul în timp real, prin apăsarea unui singur buton!
 
Hub USB cu 2 porturi pentru conexiuni uşoare
 
 
Hub-ul USB permite utilizatorilor să îşi conecteze uşor dispozitivele multimedia de tip plug and play, precum dispozitivele de memorie USB, camerele, dispozitivele portabile cu hard disc, camerele Web, PDA-urile, imprimantele şi multe alte dispozitive cu o conexiune USB disponibilă. Hub-ul USB 2.0 poziţionat convenabil pe monitor permite trecerea semnalelor USB 2.0 către computer. Reţineţi că numeroase dispozitive, precum camerele şi dispozitivele HDD, pot necesita alimentare independentă, deoarece au cerinţe de alimentare mai ridicate decât poate asigura portul USB al monitorului.
 
PowerSensor ajuta la economisirea cu până la 80% din factura de energie electrică
 
 
PowerSensor este un 'senzor pentru persoane' integrat care transmite şi primeşte semnale infraroşii inofensive pentru a determina dacă utilizatorul este prezent şi reduce automat luminozitatea monitorului când utilizatorul pleacă de la birou, reducând costurile de energie cu până la 80 % şi prelungind durata de viaţă a monitorului
 
Boxe stereo integrate pentru multimedia
 
O pereche de boxe stereo de calitate înaltă integrate în monitor. Acestea pot fi vizibile frontal sau invizibile în partea inferioară, posterioară etc., în funcţie de model şi design.
Detalii tehnice
GeneralRecomandat pentruMedia
Tip PanelIPS
Tip DisplayLED
Diagonala (inch)23
FormatFull HD
Rezolutie1920 x 1080
Timp raspuns (ms)7
Unghi de vizualizare orizontal/vertical178 / 178
Intensitate luminoasa(cd/mp)250
Difuzor integratDa
Aspect imagine16:9
Contrast dinamic20.000.000:1
Dimensiune punct(mm)0.265
Reproducere culori (milioane)16.7
CertificareTCO '6.0
ConectivitateDVI1 x DVI-D
VGA1 x VGA
DisplayPort1 x Display Port
USB 2.02 x USB 2.0
Casti (3.5mm)Da
Caracteristici FiziceCuloareNegru
Putere consumata(W)20
Dimensiuni(mm)547 x 507 x 227
Greutate(Kg)5.7