Raporteaza o problema
Monitor AH-IPS LED Philips 34" BDM3470UP/00, UltraWide QHD, MHL-HDMI, DVI-DL, DisplayPort, 5ms GTG, Boxe (Negru)
Philips Monitor AH-IPS LED Philips 34" BDM3470UP/00, UltraWide QHD, MHL-HDMI, DVI-DL, DisplayPort, 5ms GTG, Boxe (Negru) Suficient de larg pentru cele mai bune idei   Extinde-ţi experienţa cu acest afişaj Philips extra-lat de 34” (86 cm). Vizionează pe ecranul mare cu toate detaliile, graţie acestui ecran extra-lat. Realizează mai multe acţiuni ca oricând c 989224
2665.99 In stock

Monitor AH-IPS LED Philips 34" BDM3470UP/00, UltraWide QHD, MHL-HDMI, DVI-DL, DisplayPort, 5ms GTG, Boxe (Negru)

COD: [ BDM3470UP/00 ] ID: 989224
2.665,99 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 5 Lei
(Pret fara taxa verde: 2.660,99 Lei)
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Timp estimativ de livrare
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat in 3 zile dupa ora 12:00
Livrare prin curier:Se livreaza in maine zile pana in ora 18:00
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
2.666,00 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 5 Lei
(Pret fara taxa verde: 2.661,00 Lei)
Monitor AH-IPS LED Philips 34" BDM3470UP/00, UltraWide QHD, MHL-HDMI, DVI-DL, DisplayPort, 5ms GTG, Boxe (Negru)

Scurta descriere

Suficient de larg pentru cele mai bune idei
 
Extinde-ţi experienţa cu acest afişaj Philips extra-lat de 34” (86 cm). Vizionează pe ecranul mare cu toate detaliile, graţie acestui ecran extra-lat. Realizează mai multe acţiuni ca oricând cu mai multe aplicaţii în acelaşi timp.

Tehnologia LED AH-IPS LED oferă imagini uimitoare în culori vii

Acest ecran de ultimă generaţie de la Philips utilizează panouri cu tehnologia avansată AH-IPS care utilizează o structură îmbunătăţită pentru o reproducere superioară a culorii, timp de răspuns şi consum de energie comparabile cu alte panouri cu unghi amplu. Spre deosebire de panourile TN standard, panourile AH-IPS oferă cea mai mică valoare de fluctuaţii Gamma şi de aceea sunt în măsură să afişeze culori consecvente chiar şi la 178/178 de grade şi în modul pivot. Cu performanţe remarcabile, este adecvat în mod special pentru aplicaţii care necesită în permanenţă acurateţea culorilor şi luminozitate consecventă, precum retuşarea fotografiilor, aplicaţiile grafice şi navigarea pe web.

Imagini extrem de clare cu UltraWide QHD de 3440 x 1440 pixeli

Cele mai recente ecrane de la Philips oferă imagini de o claritate excepţională, în format UltraWide Quad HD de 3440 x 1440 pixeli. Utilizând panouri de înaltă performanţă cu o densitate mare a numărului de pixeli, unghiuri de vizualizare ample de 178/178, aceste ecrane noi vor trezi la viaţă imaginile şi elementele grafice. Formatul UltraWide 21:9 oferă mai multă productivitate cu mai mult spaţiu pentru comparaţiile în ecrane alăturate şi mai multe coloane vizualizabile cu foi de calcul. Fie că eşti un specialist exigent care necesită informaţii extrem de detaliate pentru soluţii CAD-CAM sau un expert financiar pe foi de calcul enorme, ecranele de la Philips îţi oferă imagini de o claritate excepţională.

SmartUniformity pentru imagini coerente

Fluctuaţiile de luminozitate şi culoare pe ecranele LCD reprezintă un fenomen obişnuit. Modul Philips SmartUniformity redă imagini precise sub aspectul luminozităţii; ceea ce este esenţial pentru fotografie, design şi imprimare. Având o metrică de culoare pentru evaluarea preciziei culorii, acest mod este calibrat pentru a asigura o uniformitate luminoasă medie de peste 95%. Prin selecţia acestui mod, se produc imagini uniforme şi clare.

MultiView oferă conectare şi vizionare activă dublă în acelaşi timp

Cu ecranul de la Philips cu tehnologie MultiView şi rezoluţie ultra înaltă, puteţi experimenta confortabil o lume a conectivităţii, indiferent dacă vă aflaţi la serviciu sau acasă. MultiView permite conectarea şi vizionarea activă dublă pentru ca dvs. să puteţi lucra cu mai multe dispozitive precum PC şi laptop, simultan, unul lângă altul, făcând extrem de uşoară realizarea sarcinilor multiple. Acum este uşor să vizionaţi fotbal în direct de pe set-top box în partea dreaptă, în timp ce navigaţi pe Internet de pe laptopul dvs. în partea stângă. Poate doriţi să nu pierdeţi din ochi fluxul de ştiri în direct cu sunet în fereastra mică, în timp ce lucraţi la ultimul dvs. blog.

SmartErgoBase permite reglări ergonomice simple

SmartErgoBase este o bază de monitor ce permite reglarea ergonomică a ecranului şi simplifică gestionarea cablurilor. Posibilităţile de reglare a înălţimii, înclinării şi rotirii permit obţinerea rapidă a poziţiei de lucru perfecte. Sistemul elimină solicitările fizice din timpul unei zile de lucru şi permite gestionarea cablurilor, reducând „păienjenişul” de cabluri şi păstrând aspectul profesional al biroului.

Înălţime mică între ramă şi masă pentru confort maxim la citire

Monitorul Philips, mulţumită bazei SmartErgoBase avansate, poate fi coborât până la nivelul biroului pentru un unghi de vizualizare confortabil. Înălţimea mică între masă şi ramă este soluţia perfectă dacă utilizaţi ochelari cu lentile bifocale, trifocale sau progresive pentru lucrul la calculator. În plus, permite utilizatorilor cu diferenţe mari de înălţime să utilizeze monitorul la unghiul şi setările de înălţime preferate, reducând oboseala.

SmartConnect cu HDMI, MHL, DisplayPort, DVI şi VGA

Dispunând de o multitudine de variante de conectivitate, aceste ecrane Philips vin echipate cu conexiuni multiple precum VGA, DisplayPort, conector universal HDMI, MHL permiţându-ţi să te bucuri de conţinut video şi audio de înaltă rezoluţie, necomprimat. Conexiunile USB te asigură că beneficiezi de rate de transfer de date de mare viteză şi conectivitate globală în acelaşi timp. Indiferent de sursa pe care o utilizezi, poţi fi sigur că acest ecran Philips este o investiţie care nu se va demoda prea curând!

Conexiune DisplayPort pentru elemente vizuale maxime
 
DisplayPort este o legătură digitală de la PC la monitor fără nicio conversie. Având capacităţi mai ridicate decât DVI standard, este perfect capabilă să accepte cabluri de până la 15 metri şi transfer de date de până la 10,8 Gbps/sec. Cu această performanţă ridicată şi întârziere zero, obţineţi cele mai rapide imagini şi rate de reîmprospătare - făcând DisplayPort cea mai bună alegere nu numai pentru utilizare generală la birou sau la domiciliu, ci şi pentru jocuri şi filme solicitante, editare video şi altele. Ţine de asemenea cont de interoperabilitate prin intermediul utilizării diferitelor adaptoare.
 
Tehnologie MHL pentru a vă bucura de conţinutul mobil pe un ecran mare
 
Mobile High Definition Link (MHL) este o interfaţă mobilă audio/video pentru conectarea directă a telefoanelor mobile şi a altor dispozitive portabile la afişaje cu înaltă definiţie. Un cablu opţional MHL vă permite să vă conectaţi dispozitivul mobil care acceptă MHL la acest afişaj mare Philips MHL şi să vă vizionaţi videoclipurile HD care prind viaţă cu sunet complet digital. Nu doar că vă puteţi bucura de jocurile mobile, fotografii şi alte aplicaţii pe ecranul său mare, dar puteţi să vă încărcaţi simultan dispozitivul mobil astfel încât să nu vă lase fără alimentare la mijlocul drumului.
 
USB 3.0 permite transferuri rapide de date şi încărcarea smartphone-urilor
 
 
Tehnologia USB 3.0 super-rapidă utilizează o rată de transfer de 5,0 gbiţi/s, care este de aproape 10 ori mai rapidă decât USB 2.0 standard, reducând timpul dedicat transferului de date şi ajutându-vă să economisiţi timp şi bani. Cu o lăţime mai mare de bandă, rate de transfer super-rapide, o mai bună gestionare a puterii şi performanţe generale superioare, USB 3.0 stabileşte cel mai recent standard global, permiţându-vă să utilizaţi dispozitive de stocare cu capacitate mare. Tehnologia Sync-N-Go se asigură că nu va mai trebui să aşteptaţi să se elibereze lăţime de bandă. Investiţia dvs. în dispozitivele cu USB 2.0 este protejată, deoarece este compatibilă cu versiunile mai vechi.
 
Ramă extrem de îngustă pentru vizionare maximă şi distrageri minime
 
Utilizând panourile din cea mai recentă tehnologie, noile afişaje Philips sunt concepute cu o abordare minimalistă, limitând grosimea exterioară a ramei la aproximativ 2,5 mm. În combinaţie cu banda de matrice neagră din interiorul panoului, de aproximativ 9 mm, dimensiunile totale ale ramei sunt considerabil reduse, permiţând distrageri minime şi dimensiunea de vizionare maxim posibilă. Special concepută pentru configurarea tip cadre sau cu multi-afişaj, cum ar fi jocurile, designul grafic şi aplicaţiile profesionale, rama extrem de îngustă vă oferă sentimentul că utilizaţi un singur ecran mare.
 
Boxe stereo integrate pentru multimedia
 
O pereche de boxe stereo de calitate înaltă integrate în monitor. Acestea pot fi vizibile frontal sau invizibile în partea inferioară, posterioară etc., în funcţie de model şi design.
Detalii tehnice
GeneralTip PanelAH-IPS
Tip DisplayLED
Diagonala (inch)34
FormatQHD
Rezolutie3440 x 1440
Timp raspuns (ms)5
Unghi de vizualizare orizontal/vertical178 / 178
Intensitate luminoasa(cd/mp)320
Difuzor integratDa
Aspect imagine21:9
Contrast dinamic40.000.000:1
Dimensiune punct(mm)0.232
CertificareTCO '6.0
ConectivitateMHL-HDMI1 x MHL-HDMI
DVI1 x DVI-DL
VGA1 x VGA
DisplayPort1 x Display Port
USB 2.02 x USB 2.0
USB 3.02 x USB 3.0
Casti (3.5mm)Da
Caracteristici FiziceMontare pe pereteVESA 100 x 100
CuloareNegru
Putere consumata(W)40
Dimensiuni(mm)828 x 627 x 270
Greutate(Kg)9.4