Perioada aglomerată și numărul mare de solicitări pot cauza întârzieri în livrarea comenzilor. Vă rugăm să ne solicitați pe email la: customercare@evomag.ro

Raporteaza o problema
Monitor LED Gaming Benq 27" XL2720Z, Full HD (1920 x 1080), DVI-DL, HDMI (Negru)
Benq Monitor LED Gaming Benq 27" XL2720Z, Full HD (1920 x 1080), DVI-DL, HDMI (Negru) Monitorul campionilor   Construit pentru jocul competitiv FPS, XL2720Z are un caracterul palpitant al unui joc video alert pe un ecran de 27". Monitor extraordinar echipat cu cea mai nouă tehnologie Motion Blur Reduction, Low Blue Light, Gaming-co 113116
2212.99 Out of stock
Atentie! Acest produs beneficiaza de verificare colet. Insistam asupra verificarii integritatii ambalajului, produsului, accesoriilor in momentul preluarii de la agentul de curierat. Pentru mai multe info consultati politica de livrare / termenii si conditiile

Monitor LED Gaming Benq 27" XL2720Z, Full HD (1920 x 1080), DVI-DL, HDMI (Negru)

COD: [ 9H.LA4LB.RBE ] ID: 113116

Acest produs nu mai face parte din oferta evoMAG. Vă recomandăm câteva produse similare:

Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Monitor LED Gaming Benq 27" XL2720Z, Full HD (1920 x 1080), DVI-DL, HDMI (Negru)

Scurta descriere

Monitorul campionilor
 
Construit pentru jocul competitiv FPS, XL2720Z are un caracterul palpitant al unui joc video alert pe un ecran de 27". Monitor extraordinar echipat cu cea mai nouă tehnologie Motion Blur Reduction, Low Blue Light, Gaming-comfort Flicker-free, Gaming Refresh rate Optimization Management (GROM) şi Display Pilot pentru a furniza performanţă activă, confort la vizualizare şi comoditate pe neaşteptate-pentru victoria şi divertismentul dumneavoastră.
 

 
Jocurile video înseamnă detalii
 
XL2720Z demonstrează credinţa adevărata a BenQ prin care ,,Jocurile video înseamnă detalii" a fost proiectat împreună cu cei mai importanţi jucători profesionişti de jocuri video Counter Strike pentru a vă oferi un monitor fără asemănare-de la design-ul atent la funcţiile excepţionale. Cu precizia şi viteza pe care o aşteptaţi de la un monitor cu înaltă performanţă pentru jocuri, acum puteţi avea un punct avantaj în faţa adversarilor din toate jocurile dumneavoastră.
 

Motion Blur Reduction pentru claritate sporită a jocului
 
Tehnologia Motion Blur Reduction a BenQ reduce efectul de neclaritate în mişcare din timpul jocului, în special la jocurile de acţiune FPS unde contează fiecare milisecundă. Cu Motion Blur reduction, jucătorii nu vor mai suferi din cauza timpului şi confortului pierdute sau a calităţii slabe a imaginii create de neclaritatea în mişcare şi defazare. În schimb, au totul pentru a obţine cu mai mare reacţie avantajul de timp şi pentru a avea în cele din urmă o victorie ireproşabilă.

Low Blue Light ca măsură de precauţie pentru siguranţa ochilor
 
Exersaţi ore în şir cu o imagine confortabilă şi clară sau concuraţi cu o imagine excelentă cu noua tehnologie Low Blue Light oferită de BenQ. Lumina albastră, produsă de ecranele obişnuite de calculator, este o problemă critică a deteriorării oculare, ochilor obosiţi, durerilor de cap şi tulburărilor de somn. Acum, prin furnizarea nivelelor ajustabile variabile de lumină albastră, jucătorii îşi pot proteja mai bine ochii. Astfel, nu va mai fi nevoie de ochelarii cu lentile galbene pentru protecţie suplimentară, iar jocul poate fi clar, confortabil şi fără grijă!

Gaming Refresh rate Optimization Management
 
În calitatea sa de cea mai bună marcă de monitoare pentru jocuri din lume,  BenQ reuşeşte să asigure mai mult decât caracteristica Refresh Rate pentru rezoluţii diferite prin care obţine mai multe niveluri de rate de împrospătare optime (100/120/144Hz) cu tehnologia Gaming Refresh rate Optimization Management  şi care ţinteşte să aducă utilizatorilor performanţa incomparabilă a jocului. Cu Gaming Refresh rate Optimization Management care colaborează cu funcţiile Display Mode (Mod de afişare) şi Smart Scaling (Scalare inteligentă), BenQ oferă o rată totală de împrospătare pentru jucătorii entuziaşti.

Tehnologia Gaming-comfort Flicker-free
 
Dezvoltat în colaborare cu jucătorii profesionişti, XL2720Z a fost îmbunătăţit prin eliminarea pâlpâitului la toate nivelurile de luminozitate. Aceasta reduce efectiv oboseala ochilor şi creşte performanţa jocului prin confort vizual extrem chiar şi pentru cei mai înverşunaţi jucători prinşi în acţiune ore întregi. Echipat cu tehnologia Gaming-comfort Flicker-free, Monitorul BenQ de jocuri este o armă epică împotriva rivalilor dumneavoastră supremi.

Black eQualizer pentru o vizibilitate totală
 
Vizibilitatea slabă în scenele întunecate îi poate costa chiar şi pe jucătorii cei mai buni. Tehnologia Black eQualizer este concepută pentru a oferi un nivel fără precedent de control şi de vizibilitate. Scenele întunecate sunt iluminate local, fără supra-expunerea zonelor luminoase, pentru a păstra detaliile vitale clare, care să permită jucătorilor să vadă toate detaliile afişate în punctele critice şi să reacţioneze rapid în orice situaţie ar fi puşi de adversari.

Controler special S pentru navigare rapidă în meniu
 
XL2720Z vine cu un controler special. Acest controler are trei butoane presetate, astfel utilizatorul poate să personalizeze şi salveze setările de afişare pentru activităţi ca jocuri video, office sau filme. Utilizaţi butonul de derulare al controlerului special pentru a naviga rapid şi a modifica setările OSD.  Se elimină procesul greoi şi plictisitor de ajustare a setărilor monitorului. Acum trecerea între presetări este la fel de uşoră ca 1-2-3.

Meniu intuitiv şi navigare uşoarăÎţi
 
Oferă posibilitatea de a schimba uşor setările printr-o organizare a selecţiilor pe orizontală. Acest design simplu îţi dă posibilitatea să navighezi mult mai uşor între opţiuni şi setări.
 
Modul Game Loader îţi descoperă secretul campionilor
 
Secretul a fost aflat. Poţi face download la setările speciale pentru jocuri video utilizate chiar de profesionişti. Fiecare mod a fost atent setat pentru a-ţi oferi setările exclusive folosite de jucătorii profesionişti. Acestea se pot salva pe controlerul special (S) pentru acces rapid la joc. Alte noi setări vor fi lansate de jucători profesionişti de jocuri video pentru ca tu să fii în avantaj în faţa competitorilor.
Descarcă Modul Game Loade

Display Pilot pentru navigare cu afişaj        
 
Noul software al Display Pilot asigură platforma pentru ca utilizatorii să facă ajustările direct pe ecran şi comoditatea accesului direct la site-ul Modului Game Loader pentru descărcarea şi instalarea setărilor presetate de afişare a jocurilor lor favorite sau instant la ecranul jucătorului profesionist.

Joci ca un profesionist cu modul exclusiv FPS 
 
Cunoaşte-ţi strategia secretă de a câştiga. Modul FPS a fost realizat împreună cu maeştri ai jocurilor video pentru a cunoaşte lumea interioară a jucătorilor de jocuri video prin ochii acestora.  Aceasă presetare gata de funcţionare reglează automat calibrările monitorului pentru a vă oferi luminozitate, claritate, contrast şi culoare optime. Pentru ca tu să îţi domini adversarii, indiferent de nivelul de joc ales. Există două variante ale acestui mod: FPS1 Mode realizat să configureze şi să optimizeze afişajul pentru Counter-Strike 1.6 şi FPS2 Mode pentru Counter-Strike Source recomandat de BenQ. Combinaţiile perfecte ale funcţiilor aduc jucătorului un avantaj important asupra adversarilor.
 
Particularizează experienţa de vizualizare
 
Funcţiile Display Mode (Mod de afişare) şi Smart Scaling (Scalare inteligentă) vă permit modificarea vizualizării în funcţie de preferinţe şi simularea oricărui conţinut de joc. Instantaneu, ecranul comută între diferite formate de rezoluţie, de la 17" (4:3), 19" (4:3), 19"W (16:10), 21.5"W (16:9), 22"W (16:10), 23"W (16:9), 23.6"W (16:9), 24"W (16:9) la 27"W(16:9) prin utilizarea funcţiei Display Mode (Mod de afişare). Puteţi profita de asemenea de funcţia Smart Scaling (Scalare inteligentă) de a putea ajusta foarte uşor dimensiunea conţinutului ecranului. Puteţi utiliza ambele caracteristici împreună pentru a obţine cea mai bună vizualizare a oricăror aplicaţii sau jocuri.

Timp de răspuns de 1ms GTG
 
Timpul de răspuns ultra-rapid înseamnă viteza fără efecte de înceţoşare asupra jocurilor. Acţiunile mişcate rapid vor fi reproduse în imagini clare, fără efectele deranjante de înceţoşare sau de umbre. Controlează tu jocul şi nu lăsa soarta jocului pe seama ecranului cu afişaj lent.
 
NVIDIA® 3D Vision™ 2 cu conectivitate completă
 
Certificat NVIDIA® 3D Vision™ 2-Ready cu noua tehnologie NVIDIA 3D LightBoost™ oferă o experienţă a jocurilor video şi a divertismentului mai intensă ca niciodată până acum, cu un afişaj grafic mai clar şi cu imagini realiste. De asemenea, XL2720Z are următoarele intrări video: D-Sub, HDMI, DVI-DL şi DP pentru o acţiune desăvârşită a consolei de jocuri.

Ajustarea poziţiei ecranului monitorului ultra uşoară şi Altele
 
Ajustarea poziţiei ecranului monitorului poate fi făcută cu un singur deget, astfel încât acesta se poate ajusta după dorinţele tale. Îl poţi ridica sau coborî la nivelul mesei. Monitorul poate fi aşezat vertical sau orizontal şi vine cu un dispozitiv de montare VESA. De asemenea, are un loc special pentru a agăţa căştile şi a păstra monitorul ordonat şi curat.
 
O operă tehnologică a frumuseţii
 
XL2720Z  nu este conceput numai cu durabilitate, robusteţe şi funcţionalitate, dar a primit şi o mulţime de premii internaţionale pentru design: premiul Red Dot 2011, premiul G-Mark 2011 şi premiul IF 2012 (International Forum Design).
 
Cea mai performantă armă
 
Monitoarele BenQ profesionale pentru jocuri video nu numai că sunt foarte performante fiind monitoarele oficiale ale multor concursuri şi ligi de jocuri video, dar au primit şi o mulţime de premii pentru design. Monitoarele profesionale BenQ pentru jocuri video sunt utilizate de cei mai proeminenţi jucători, pentru a avea un joc desăvârşit.

Compatibil cu Win 8
 
XL2720Z a obţinut certificarea Windows® 8 şi este complet compatibil cu sistemele de culoare Windows® 8. Conectaţi XL2720Z la calculatorul dumneavoastră, iar Windows 8 îl va recunoaşte instant, ceea ce face ca setarea şi conectarea să fie fără efort.
Detalii tehnice
GeneralRecomandat pentruGaming
Tip PanelTN
Tip DisplayLED
Diagonala (inch)27
Rezolutie1920 x 1080
Unghi de vizualizare orizontal/vertical170 / 160
Intensitate luminoasa(cd/mp)300
Aspect imagine16:9
Contrast dinamic12.000.000:1
Dimensiune punct(mm)0.311
Reproducere culori (milioane)16.7
ConectivitateHDMI2 x HDMI
DVI1 x DVI-DL
VGA1 x VGA
Casti (3.5mm)Da
Caracteristici FiziceMontare pe pereteVESA 100 x 100
CuloareNegru
Putere consumata(W)27
Dimensiuni(mm)642 x 548 x 273
Greutate(Kg)7.5