Raporteaza o problema
Monitor LED Benq 24" BL2411PT, DVI, Boxe 2.1
Benq Monitor LED Benq 24" BL2411PT, DVI, Boxe 2.1 Pentru imagini perfecte şi productivitate maximă   Cu un ecran cu format wide 16:10 şi rezoluţie 1920x1200, 100% sRGB, tehnologie fără flicker şi Seseye® Reading Mode, BL2411PT este construit să combine performenţele exceptionale ale e 103641
1178.99 Out of stock
Atentie! Acest produs beneficiaza de verificare colet. Insistam asupra verificarii integritatii ambalajului, produsului, accesoriilor in momentul preluarii de la agentul de curierat. Pentru mai multe info consultati politica de livrare / termenii si conditiile

Monitor LED Benq 24" BL2411PT, DVI, Boxe 2.1

COD: [ 9H.L99LA.RBE ] ID: 103641

Acest produs nu mai face parte din oferta evoMAG. Vă recomandăm câteva produse similare:

Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Monitor LED Benq 24" BL2411PT, DVI, Boxe 2.1

Scurta descriere


Pentru imagini perfecte şi productivitate maximă
 
Cu un ecran cu format wide 16:10 şi rezoluţie 1920x1200, 100% sRGB, tehnologie fără flicker şi Seseye® Reading Mode, BL2411PT este construit să combine performenţele exceptionale ale ecranului cu experienţa de neuitat a unei utilizării comode şi comfortabile. Senzor de prezenţă, senzor de lumină şi picior cu pivot reglabil pe 4 direcţii.

 
Decizie Win-Win pentru beneficii mutuale
 
Proiectat pentru mediul de office BL2411PT este un monitor profesional ce iţi oferă soluţia de minimizare a costurilor de utilizare dar şi de întreţinere. Decizia win-win pentru beneficiul tuturor.

Performante vizuale
 
Reproducere a culorilor sRGB 100%
Pentru vizualizarea imaginilor şi filmelor de pe camere video şi foto digitale, monitorul reproduce 100% sRGB culorile pentru a oferi culori autentice, naturale care se potrivesc perfect cu cele ale sursei originale.

Format wide 16:10
Ecranul cu format wide 16:10 oferă un maxim de rezoluţie de 1920x1200 pixeli ce oferă uşurinţă în vizualizarea documentelor dar şi posibilitatea deschiderii mai multor ferestre în acelaşi timp pe ecranul monitorului.

Ergonomic
 
Ecran cu Backlight fără flicker pentru vizualizări plăcute
BL2411PT este îmbunătăţit cu tehnologia care elimină pâlpâirile ecranului la orice nivel de stralucire, pentru a elimina oboseala ochilor.

Modul optimizat pentru citirea textelor pe ecran
Modul citire recrează luminozitatea, balansează contrastul şi temperaturile culorilor necesare pentru a simula citirea de pe o coal de hârtie. Contrastul mare caracteristic panelui VA oferă această caracteristică de a menţine claritatea foarte bună a textului la o iluminare cât mai redusă, fără să-ţi obosească ochii. Acest mod ajută la reducerea riscului de utilizare prelungită a computerului. Fără ochi obosiţi şi înroşiţi.

Sistem ultra-flexibil de reglaj pe înălţime (HAS)
Se pot regla înălţimea, gradul de înclinare, gradul de rotire şi mişcarea de rotire pe verticală din format lanscape în format portret a ecranului, pentru a se adapta perfect nevoilor fiecărui utilizator!

Senzor automat pentru protejarea ochilor
Prin intermediul acestui senzor se detectează în mod automat gradul de luminozitate al încăperii care este corelat cu gradul de luminozitate al monitorului pentru a se asigura nivelul optim de claritate şi confort pentru ochi, pe durata întregii zile – reducându-se astfel eficient oboseala ochilor, putând astfel să vă îmbunătăţiţi eficienţa şi rezultatele muncii!


Funcţia automată de reamintire a timpului petrecut în fata ecranului
Oamenii atunci când urmăresc informaţiile afişate de monitor clipesc de 5-10 ori mai puţin decât au nevoie ochii lor  – fenomen care are drept consecinţă oboseala şi uscarea ochilor după o lungă perioadă de timp petrecută în faţa ecranului. Din acest motiv, a fost implementat un sistem de reamintire a timpului petrecut în faţa ecranului pentru a atenţiona persoanele care îşi desfaşoară activitatea la birou că a sosit momentul să ia o pauză de cateva secunde cu scopul menţinerii ochilor acestora într-o condiţie fizică excelentă.

Ecran anti-reflexie
Un ecran care reflectă lumina – indiferent dacă reflexia este produsă de o sursă directă sau reflectată de lumină – reprezintă o problemă pentru cine îşi desfaşoară activitatea la birou, împiedicându-i să vizualizeze clar informaţiile de pe ecran şi obosindu-le ochii. Monitoarele BL2411PT sunt dotate cu ecrane anti-reflexie, cu finisaj mat, pentru a menţine gradul de reflexie a luminii la un nivel minim, astfel încât angajaţii sa-şi poată îndeplini cu eficienţă maximă activitaţile profesionale zilnice.

Economic
 
Comutator AC Power
Consumul mediu atunci când monitorul este oprit este de doar 0.3W. BL2411PT permite, dacă doreşti, chiar să îl decuplezi complet de la reţeaua de 220V, printr-un comutator pornit/oprit

Modul Eco îmbunătăţit pentru cea mai bună economie de energie
Noile modificări aduse Modului Eco ajustează iluminarea din spate a panelului pentru a asigura cel mai luminos display, cu cea mai mare economie de curent. Acest mod inteligent reduce cu cel puţin 37% nivelul consumului când citiţi documente, faceţi browsing pe internet sau scrieţi emailuri şi poate ajunge chiar la 44% când e vorba de filme.

Senzor Eco pentru diminuarea costurilor cu energia
Această caracteristică face ca monitoarele să treacă în Starea Eco atunci când utilizatorii se îndepartează de birourile lor şi să revină la starea normală presetată atunci când aceştia se întorc la lucru – economisindu-se astfel în mod eficient o cantitatea considerabila de energie şi o suma bună de bani, care altfel s-ar reflecta doar în facturile lunare de electricitate.

Certificare Verde
Monitoarelor BL2411PT de la BenQ sunt certificate de organizaţiile ecologice ca un adevarat produs ecologic.

Materiale Plastice Reciclabile 
Fabricate pentru a minimiza cu succes cantitatea de deşeuri şi poluarea nocivă a mediului înconjurător, monitorul BL2411PT este 100% reciclabil – 65% din carcasa monitorului este fabricată din materiale plastice reciclabile de ultimă generaţie.

Monitor cu marginea ecranului foarte îngustă
 
Marginea îngustă a ecranului nu numai că dă o eleganţă şi un aspect frumos monitorului BL2411PT, dar permite alăturarea mai multor monitoare în configuraţie de multi-display, optimizând productivitatea, eficienţa şi confortul la locul de muncă.

Taste cu Touch Control şi interfată intuitivă
Tastele Touch Control oferă un acces rapid la opţiunile din meniul monitorului (OSD) ce iţi permite să ajustezi monitorul după setările tale favorite. În plus interfaţa este una intuitivă, cu noua seria BL este mult mai uşor să lucrezi.

Conexiune DP 
Monitoarele BL2411PT sunt dotate cu mufe de conectare DP prin care pot fi stabilite conexiuni cu aproape orice dispozitiv generator de semnal modern – nu va mai fi nevoie să utilizaţi echipamente depaşite din punct de vedere moral.
 
Compatibilitate Windows® 8 si Windows® 7
BL2411PT a trecut testul certificarii Windows® 8 şi Windows® 7, este compatibil cu sistemele lor de culori. Trebuie doar să introduceţi cablul monitorului în computer şi acesta îl va identifica imediat adaptându-şi setările şi culorile fără niciun efort din partea ta.
Detalii tehnice
GeneralRecomandat pentruMedia
Tip PanelIPS
Diagonala (inch)24
Rezolutie1920 x 1200
Unghi de vizualizare orizontal/vertical178 / 178
Intensitate luminoasa(cd/mp)300
Difuzor integratDa
Contrast dinamic20.000.000:1
Dimensiune punct(mm)0.270
Reproducere culori (milioane)16.7
CertificareTCO '06
ConectivitateDVI1 x DVI
VGA1 x VGA
Caracteristici FiziceMontare pe pereteVESA 100 x 100
CuloareNegru
Putere consumata(W)23
Dimensiuni(mm)555 x 444 x 236
Greutate(Kg)6.7