Perioada aglomerată și numărul mare de solicitări pot cauza întârzieri în livrarea comenzilor. Vă rugăm să ne solicitați pe email la: customercare@evomag.ro

Raporteaza o problema
Monitor Gaming IPS LED Benq 32" BL3201PT, Ultra HD (4096 x 2160), HDMI, DVI-DL, 4ms GTG, Boxe (Negru)
Benq Monitor Gaming IPS LED Benq 32" BL3201PT, Ultra HD (4096 x 2160), HDMI, DVI-DL, 4ms GTG, Boxe (Negru) Primul monitor din lume 4K2K de 32" special pentru proiectare si design   BL3201PT, este un superb monitor wide de 32” contruit pe baza technologiei IPS şi celei mai noi rezoluţii 4K2K ultra-high-definition, ca parte a efortului continuu de a a 944898 5 1
4363.99 Out of stock
Monitor Gaming IPS LED Benq 32" BL3201PT, Ultra HD (4096 x 2160), HDMI, DVI-DL, 4ms GTG, Boxe (Negru) BenQ vine în întâmpinarea nevoilor celor ce folosesc aplicațiile de tip CAD/CAM și lansează în țara noastră primul monitor cu rezoluție 4K gândit special pentru proiectare și design. Modelul BenQ BL3201PT are un panel IPS cu o diagonală de 32 inci wide care oferă un spațiu de lucru cu 300% mai mare decât un monitor de 24 inci FullHD. BenQ BL3201PT dispune de modul CAD/CAM cu certificare profesională SolidWorks, ce oferă detalii mai fine pentru a vedea mai bine Pro/E, SolidWorks, AutoCad, CATIA sau alte software-uri CAD/CAM. Oferind funcții de afișare, precum Picture-in-Picture (PIP) sau Picture-by-Picture (PBP), dar și o suita software Desktop Partition, noul model ajută la creșterea productivității. Monitorul are picior reglabil pe patru direcții (rotire, înclinare, pivotare şi reglaj pe înălţime) și vine cu senzori de lumină şi proximitate, dar și cu un card reader. Specificații detaliate pentru BenQ BL3201PT: – ecran IPS de 32 Inci cu rezoluție 3840 x 2160 pixeli, 1.07 miliarde culori, contrast 1000:1 și timp de răspuns de 4 ms; – conectivitate: DVI-DL, DP1.2 , mDP1.2, 2 x HDMI 1.4, 5 x USB 3.0, mini USB, jack de 3.5 mm; – audio: difuzoare 2 x 5 W; – dimensiuni fără stand 436.4 x 740.3 x 65.6 mm; – greutate 12.5 kg
5
Atentie! Acest produs beneficiaza de verificare colet. Insistam asupra verificarii integritatii ambalajului, produsului, accesoriilor in momentul preluarii de la agentul de curierat. Pentru mai multe info consultati politica de livrare / termenii si conditiile

Monitor Gaming IPS LED Benq 32" BL3201PT, Ultra HD (4096 x 2160), HDMI, DVI-DL, 4ms GTG, Boxe (Negru)

COD: [ 9H.LCFLB.QBE ] ID: 944898

Acest produs nu mai face parte din oferta evoMAG. Vă recomandăm câteva produse similare:

Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Monitor Gaming IPS LED Benq 32" BL3201PT, Ultra HD (4096 x 2160), HDMI, DVI-DL, 4ms GTG, Boxe (Negru)

Scurta descriere

Primul monitor din lume 4K2K de 32" special pentru proiectare si design
 
BL3201PT, este un superb monitor wide de 32” contruit pe baza technologiei IPS şi celei mai noi rezoluţii 4K2K ultra-high-definition, ca parte a efortului continuu de a ajuta lucrul în activitaţile de tip CAD/CAM, animaţie, editare video şi artă grafică. Acum profesioniştii cu ochii lor meticuloşi pentru detalii pot lucra cu precizie perfectă, dar să şi creasca productivitatea.
 
Monitoare profesionale produse pentru proiectare de precizie
 
Monitor 4K UHD de 32”
Proiectat pentru a îndeplini cerinţele crescute pentru display-urile mari cu rezoluţie Ultra High, BL3201PT are un display de 32”W 4K2K construit cu tehnologia avansata IPS BenQ, oferind astfel profesionistilor din CAD/CAM, animaţie, editare video şi artă grafică culori ultra-precise şi un spaţiu de lucru mai mare cu peste 300%, pentru a le îmbunatăţi eficienţa şi  productivitatea.
 
100% sRGB cu tehnologia IPS
Fiecare culoare este afişată cu cea mai fină precizie în fiecare detaliu şi din orice unghi de vizualizare posibil. Cu un panel cu 10 biti de culoare ce permite o randare a mai mult de 1 miliard de nuante de culoare, fiecare imagine este afisata cu cele mai bogate si naturale culori.

‧ Unghiuri de vizionare de 178°/178° :
Un display de încredere cu culori foarte reale din orice unghi te-ai uita  –  din stânga, din dreapta, de jos sau de sus.
 
‧ 100% sRGB cu Tehnologia Ultra-Vivid IPS :
Imagini ce depăşesc performanţele coloristice ale monitoarelor standard cu 72% NTSC , oferă acum culori cu nuanţe  excepţional de clare şi puternice.
 
‧ Display fără Color Shift:
Cea mai consistentă definiţie de culori, cu o aproape insesizabilă percepere a efectului de color shift între unghiurile de vizionare normale şi cele in unghi oblic.
 
Pentru cei care au ochi ageri pentru detalii și precizie
 
 
CAD/CAM
Profesioniştii CAD/CAM, ingineri sau proiectanţi, pentru a asigura precizia proiectării lucrează cu informaţie foarte detaliată, făcând astfel din claritatea şi acurateţea culorilor display-ului o cerinţă absolut vitală. Seria de monitoare BenQ BL oferă un numar de soluţii pentru maximizarea performantelor display-urilor, incluzând Modul CAD/CAM ce oferă chiar şi cele mai fine detalii pentru a vedea perfect Pro/E, SolidWorks, AutoCad, CATIA sau alte software-uri CAD/CAM. Pentru natura job-ului activitaţile de tip multi-tasking şi colaborative monitorul oferă prin caracteristicile atent alese ce suportă o largă gamă de opţiuni de vizualizare, crescând astfel productivitătea, în timp ce utilizatorul realizează mai multe task-uri în acelaşi timp, compară sau discută despre proiect cu colegii.

Modul CAD/CAM

Detaliile sunt clar distinse in increngatura de linii ale obiectelor, prin comutare pe modul CAD/CAM monitorul schimba  culorile si contrastul pentru a putea vedea toate informatiile grafice din proiect, fara a rata nici cea mai fina linie.

‧Certificare SolidWorks
Certificarea SolidWorks şi faptul că suntem parteneri Solidworks Solution se dovedeşte calitatea excelentă a display-ului certificat pentru a îndeplini standardele cerute de software-urile professionale CAD/CAM.
 
ANIMATIE
 
Profesioniştii din animaţie aduc la viaţa arta lor în mişcare, făcând ca şi cele mai mici detalii să conteze. Pentru a răspunde cerinţelor vizuale chiar şi pentru cei mai exigenţi profesionişti ai animaţiei, seria de monitoare BL de la BenQ  îţi oferă cu o acurateţe fără compromis fiecare detalaiu de culoare, printr-o largă gamă de setări optimizate, incluzând modul Animaţie cu luminozitate mărită. Sunt de altfel o multitudine de caracteristici încorporate în monitor pentru a afişa simultan toate informaţiile necesare pentru a realiza ajustările de culori. Astfel ca niciun detaliu nu poate scapă ochilor celui care le-a creat!

 
‧ Animation Mode (Modul animaţie)
Pentru a distinge clar texturile detaliate din zonele cele mai întunecate, BenQ a dezvoltat Animation Mode (Modul Animaţie) care îmbunătăţeşte luminozitatea în zonele întunecate fără să expună prea mult zonele luminate.
 
‧ 10 nivelui de ajustare ale modului Animaţie
Cu zece niveluri de luminozitate, Animation Mode (Modul Animaţie) asigură confortul şi libertatea pe care fiecare designer o va primi cu braţele deschise.

EDITARE VIDEO
 
Acurateţea culorilor şi liniile clar vizibile sunt cele mai importante cerinţe pentru oricine lucrează în domeniul editării video profesionale. Seria BenQ BL oferă o gamă de monitoare cu 100% sRGB cu rezoluţii QHD şi 4K2K UHD, pentru a avea imagini clare acompaniate de culori reale şi naturale. Spaţiu mare de vizualizare împreună cu spaţiul optimal de previzualizare oferă editorilor video acces total la toate funcţiile de editare, aplicaţii şi imagini de care au nevoie în timp ce lucrează. Acum pot lucra fiecare task cu eficienţă maximă.
 
 
‧  Precizie optimă cu REC. 709
Monitoarele din seria BL Series sunt construite să îndeplinească cerinţele spaţiului de culoare REC. 709, care este bine cunoscut ca formatul standard pentru HDTV. Gamutul de culoare nativ REC. 709 oferă certitudinea că fiecare culoare este cu siguranţă prezentată cu precizie.

ARTA GRAFICA
Un monitor cu inalta rezolutie,cu acuratete si fidelitate inalta a culorilor , cu o larga gama de optiuni de conectare de mare viteza este ceeace face un companion perfect pentru profesionistii din indistria artei grafice, incluzand grafic designerii, dar si pe cei ce lucreaza in domeniul fotografiei. Cu cea mai ridicata rezolutie 4K2K 3840x2160  cu sRGB 100% impreuna cu tehnologia avansata IPS BenQ, seria BL ofera culori consistente, clare pentru fiecare detaliu precis  redat pentru o experienta sclipitoare din orice unghi de vizionare. O gama foarte variata de conectori de intrare si optiuni de vizualizare permite utilizatorilor sa lucreze de pe mai multe dispozitive si sa efectueze usor mai multe activitati in acelasi timp.
 
‧ Rezoluţie Ultra-High-Definition
Rezoluţia 4K2K 3840x2160 ultra-high-definition (UHD) oferă un spaţiu de lucru mai mare cu peste 300%, comparativ cu spaţiul FHD 1920x1080  - şi cea mai mare densitate PPI (pixel per inch), pentru cea mai detaliată calitate de vizionare.
*Doar pentru BL3201PT
 
 
Gandit cu mare atenţie - Realizaţi mai multe cu ecranul de mari dimensiuni
 
‧ Raport Dual Aspect
A fost gândit pentru profesioniştii din proiectare şi grafică obişnuiţi să lucreze pe un ecran de format pătrat, aceasta caracteristică permite să lucreze ca şi pe două display-uri de 19” împărţind monitorul de 32” din seria BL în două imagini de format 4:3 sau 5:4  , care pot  fi uşor redimensionate din 19”S în 30”W folosind funcţia Display Mode .

 
‧ Picture-in-Picture (PIP) & Picture-by-Picture (PBP)
Pentru confortul sporit și productivitate marita, funcția PIP / PBP vă permite să comparați două sau mai multe imagini, precum și desene/scheme de la două PC-uri simultan pentru o discuție de lucru mai eficientă.
 
 
‧ Desktop Partition
Cu ajutorul software-ului BenQ Display Pilot pot fi afișate simultan cu proporțiile dorite de dvs. aceasta pentru a permite o mai bună activitate de tip multi-tasking.
* Pentru software-ul Display Pilot este necesar sistemul de operare Windows
 
 
Un singur punct de setare - Vizionare optimă cu Setarile de Display personalizate
 
‧ BenQ Display Pilot Software
Software-ul Display Pilot este un pachet de soluţii pentru designerii care caută să-şi personalizeze display-ul. Se pot asigna moduri de culoare  pentru softurile frecvent utilizate cu Application Tuning. Sftware-ul Display Pilot va aplica automat presetarile de culoare care se potrivesc aplicatiei utilizate. Alte funcţii ce pot fi accesate prin Display Pilot includ Auto Pivot, Desktop Partition, PIP/PBP şi alte setări ale OSD cum ar fi ajustare luminozităţii.
* Este necesar SO Windows
 
Ergonomie la locul de muncă - Pentru maximizarea confortului
 
‧ Controler OSD
Comutarea se face fără efort între Mod-ul CAD / CAM, Animatie şi Low Blue Light Mode cu un simplu click pe un buton, folosind Controller OSD. De asemenea, puteți folosi controllerul pentru ajustări de luminozitate și pentru a accesa setările OSD.

Ergo Monitor – HAS
O gamă bogată de reglaje ale monitorului: înălţime, rotire pe orizontală, aplecare, pivotare îţi oferă cea mai bună staţie de lucru, potrivindu-se perfect înalţimii pe care o ai, cu o variaţie a înalţimii de 150mm între baza ecranului şi bază.
 
 
Auto-Pivot
Auto Pivotul detectează miscarea monitorului şi roteşte automat conţinutul afişat.Toate feresterele vor fi egal împărţite şi afişate pe ecran când vei apăsa iconiţa Desktop Partition, care iţi va permite să compari desenele doar printr-un simplu click.

 

Protecţia ochilor (Eye-care) - pentru sănătatea ochilor tăi contează

 
Tehnologia proprietar BenQ Flicker Free
 
Tehnologia Flicker Free elimină pâlpâirile la orice nivel al luminozitatii ecranului.Monitoarele LCD convenţionale îşi schimbă imaginile pe ecran de aprox. 200 ori pe secundă. Poate ochii nu palpairile dar sigur le simt. Protejaţi-vă ochii de flicker trecând pe un monitor CAD/CAM cu Flicker Free (fără pâlpâiri) şi lăsaţi-vă ochii să îşi facă treaba fără să obosească, atunci când faceţi proiectare CAD/CAM.
 
 
Modul Low Blue Light (lumină albastră redusă)
 
Fiecare monitor produce o deformare a spectrului luminii albastre, fapt care reprezintă una dintre cauzele importante ale vătămării și oboselii ochilor, ale migrenelor şi ale tulburărilor de somn. Tehnologia unică Low Blue Light de la BenQ este realizată pentru a face faţă la problemele cotidiene provocate de expunerea la lumina albastră şi face posibilă petrecerea sănătoasa a timpului  în faţa calculatorului. Comutaţi pe unul dintre cele patru moduri presetate Low Blue Light, folosind tasta OSD
Multimedia – (reducere de 30% a luminii albastre) mentine cea mai inalta calitate a imaginii si are suficienta reducere de lumina albastra pentrua putea afisa fotografii, video, animatie si alte fisiere media.
Web-surfing (Navigare pe internet) – (reducere de 50% a luminii albastre), optimizează experienţa citirii pe pagini web.
Office (Birou) – (reducere de 60% a luminii albastre) , asigură protecţie ochilor în timp ce utilizaţi procesoare de text , emailuri şi alte activităţi zilnice la birou.  
Reading (Citire) – (reducere de 70% a luminii albastre) ajustează luminozitatea ecranului, rata de contrast şi claritatea pentru ca ochii să poată citi cu uşurinţă ca şi cum ar citi de pe exemplarul tipărit, însă fără a face risipă de hârtie

 

Detalii tehnice
GeneralTip PanelIPS
Tip DisplayLED Wide
Diagonala (inch)32
FormatUltra HD
Rezolutie4096 x 2160
Timp raspuns (ms)4
Unghi de vizualizare orizontal/vertical178 / 178
Intensitate luminoasa(cd/mp)350
Difuzor integratDa
Aspect imagine16:9
Contrast dinamic2.000.000:1
Dimensiune punct(mm)0.184
Reproducere culori (milioane)16.9
CertificareTCO '6.0
ConectivitateHDMI2 x HDMI
DVI1 x DVI-DL
USB 2.02 x USB 2.0
USB 3.03 x USB 3.0
Casti (3.5mm)Da
Caracteristici FiziceMontare pe pereteVESA 100 x 100
CuloareNegru
Putere consumata(W)70
Dimensiuni(mm)740.3 x 640.2 x 213.4
Greutate(Kg)12
Adauga review

Review-uri

Vasilica Frunzalata 29.07.2015 10:17
BenQ vine în întâmpinarea nevoilor celor ce folosesc aplicațiile de tip CAD/CAM și lansează în țara noastră primul monitor cu rezoluție 4K gândit special pentru proiectare și design. Modelul BenQ BL3201PT are un panel IPS cu o diagonală de 32 inci wide care oferă un spațiu de lucru cu 300% mai mare decât un monitor de 24 inci FullHD. BenQ BL3201PT dispune de modul CAD/CAM cu certificare profesională SolidWorks, ce oferă detalii mai fine pentru a vedea mai bine Pro/E, SolidWorks, AutoCad, CATIA sau alte software-uri CAD/CAM. Oferind funcții de afișare, precum Picture-in-Picture (PIP) sau Picture-by-Picture (PBP), dar și o suita software Desktop Partition, noul model ajută la creșterea productivității. Monitorul are picior reglabil pe patru direcții (rotire, înclinare, pivotare şi reglaj pe înălţime) și vine cu senzori de lumină şi proximitate, dar și cu un card reader. Specificații detaliate pentru BenQ BL3201PT: – ecran IPS de 32 Inci cu rezoluție 3840 x 2160 pixeli, 1.07 miliarde culori, contrast 1000:1 și timp de răspuns de 4 ms; – conectivitate: DVI-DL, DP1.2 , mDP1.2, 2 x HDMI 1.4, 5 x USB 3.0, mini USB, jack de 3.5 mm; – audio: difuzoare 2 x 5 W; – dimensiuni fără stand 436.4 x 740.3 x 65.6 mm; – greutate 12.5 kg
28 din 57 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu