Raporteaza o problema
Aparat de aerosoli cu compresor Little Doctor LD-221C
Little doctor Aparat de aerosoli cu compresor Little Doctor LD-221C Caracteristici principale:   - Nebulizare cu compresor; - Volum rezidual minin; - Filtru de praf; - Suport ingenios al kit-ului de nebulizare; - 2 masti; - Nivel redus de zgomot; - Cupa de medicamentatie cu capacitate de 10 ml; - 3 di 3601618
151.99 Out of stock

Aparat de aerosoli cu compresor Little Doctor LD-221C

COD: [ LD-221C ] ID: 3601618

Acest produs nu mai face parte din oferta evoMAG. Vă recomandăm câteva produse similare:

Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Aparat de aerosoli cu compresor Little Doctor LD-221C

Scurta descriere

Caracteristici principale:
 
- Nebulizare cu compresor;
- Volum rezidual minin;
- Filtru de praf;
- Suport ingenios al kit-ului de nebulizare;
- 2 masti;
- Nivel redus de zgomot;
- Cupa de medicamentatie cu capacitate de 10 ml;
- 3 dispensere incluse in pachet.
 
Aparatul de aerosoli LD-221C este un dispozitiv compact ce poate fi utilizat pentru tratarea sau prevenirea afectiunilor cailor respiratorii atat in clinici medicale, cat si la domiciliu. Acest dispozitiv are caracteristici dinstictive ce ofera posibilitatea utilizarii unei game largi de medicamente cu un volum rezidual scazut. Un alt avantaj il reprezinta nebulizarea actionata de catre respiratie (in funtie de inspiratie si expiratie se formeaza aerosolii).
In timpul terapiei prin inhalare este foarte important ca medicamentul sa ajunga exact in partea cailor respiratorii care necesita tratament. De aceea nebulizatorul LD 221-C este prevazut cu 3 tipuri de dispensere pentru tratarea diferitelor parti ale sistemului respirator:
 
Dispenserul de culoare rosie trebuie folosit doar atunci cand suferim de o boala a cailor respiratorii superioare: sinuzita, rinita, laringita, faringita, amigdalita si traheita
Dispenserul de culoare albastra este considerat de uz universal, tratand cu succes toate problemele respiratorii ale celorlalte doua dispensere. In plus, se poate folosi si in tratarea traheitei si a traheobronsitei.
Dispenserul de culoare galbena se adreseaza in special bolilor, precum: bronsita, astmul, bronsiolita, bronsiectazia sau bronhopneumonia.
Detalii tehnice
Caracteristici generaleTip produsAparat aerosoli
AccesoriiKit nebulizare
Masca
Filtru aer
Piesa de gura
Dispenser
Tub de aer
Manual de utilizare