Raporteaza o problema
Aparat de aerosoli cu compresor Little Doctor LD-212C (Multicolor)
Little doctor Aparat de aerosoli cu compresor Little Doctor LD-212C (Multicolor) Caracteristici principale:   - Nebulizare cu compresor; - Volum rezidual minin de medicament; - Design prietenos pentru copii; - Suport ingenios al kit-ului de nebulizare; - Filtru de praf; - Nivel redus de zgomot; - Cupa de medicamenta 3593608
158.99 Out of stock

Aparat de aerosoli cu compresor Little Doctor LD-212C (Multicolor)

COD: [ ld212c ] ID: 3593608

Acest produs nu mai face parte din oferta evoMAG. Vă recomandăm câteva produse similare:

Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Aparat de aerosoli cu compresor Little Doctor LD-212C (Multicolor)

Scurta descriere

Caracteristici principale:
 
- Nebulizare cu compresor;
- Volum rezidual minin de medicament;
- Design prietenos pentru copii;
- Suport ingenios al kit-ului de nebulizare;
- Filtru de praf;
- Nivel redus de zgomot;
- Cupa de medicamentatie cu capacitate de 10 ml;
- 3 dispensere incluse in pachet.

 

Utilizand o gama larga de medicamente, aparatul de aerosoli Little Doctor LD-212C se poate folosi in tratarea sau prevenirea afectiunilor cailor respiratorii atat in clinicile medicale cat si la domiciliul dumneavoastra. LD-212C este un dispozitiv compact si utilizeaza eficient medicamentul avand cel mai mic volum rezidual. Un alt avantaj il reprezinta nebulizarea actionata de catre respiratie (in funtie de inspiratie si expiratie se formeaza aerosoli).
 
USOR DE DOZAT
 
Pentru a facilita operatiunea de dozare a medicamentului folosind ambele maine, producatorul a prevazut un suport pentru fixarea in pozitie verticala a kit-ului de nebulizare. Acest suport se afla pe manerul de transport al aparatului de aerosoli.
In timpul terapiei prin inhalare este foarte important ca medicamentul sa ajunga exact in partea cailor respiratorii care necesita tratament. De aceea nebulizatorul LD 212 C este prevazut cu 3 tipuri de dispensere pentru tratarea diferitelor parti ale sistemului respirator:
NEBULIZATOR ACTIONAT DE RESPIRATIE
 
Designul special al nebulizatorului, sub forma de camere conectate intr-un anumit fel ofera moduri diferite de fluxuri de aer in timpul inhalarii si expirarii.
Aceasta permite obtinerea fluxului de aer cu concentratie mai mare de aerosoli atunci cand are loc inhalarea si cu reducerea pierderilor de aerosoli atunci cand are loc expiratia. Nebulizatorul actionat de respiratie creste semnificativ eficacitatea inhalarii medicamentatiei. 

 

Detalii tehnice
Caracteristici generaleTip produsAparat de aerosoli cu compresor
FunctiiPentru tratarea cailor respiratorii superioare si inferioare
AccesoriiAccesorii incluse: 2 x piesa nazala, Kit nebulizare, 2 x masca, 5 x filtru aer, 2 x piesa de gura, 2 x dispenser, tub de aer
Dimensiuni130 ? 205 ? 95 mm
Greutate (Kg)1.27
CuloareMulticolor