Raporteaza o problema
Tetine silicon Philips Avent SCF635/27
Philips avent Tetine silicon Philips Avent SCF635/27 Tetina noastră Classic+ face parte din sistemul de ventilaţie Airflex, care permite evacuarea aerului în biberon şi nu în burtica bebeluşului. Textura striată previne aplatizarea tetinei şi reduce întreruperile şi disconfortul în timpul hrăn 97476
31.12 Out of stock

Tetine silicon Philips Avent SCF635/27

COD: [ SCF635/27 ] ID: 97476
31,12 Lei
(TVA inclus)
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
31,12 Lei
(TVA inclus)
Tetine silicon Philips Avent SCF635/27

Scurta descriere

Tetina noastră Classic+ face parte din sistemul de ventilaţie Airflex, care permite evacuarea aerului în biberon şi nu în burtica bebeluşului. Textura striată previne aplatizarea tetinei şi reduce întreruperile şi disconfortul în timpul hrănirii.

S-a dovedit clinic că reduce colicii şi disconfortul*

Concepută pentru a reduce gazele intestinale
  • 2 buc.
  • Tetină cu debit variabil
  • Peste 3 luni

Sistem de ventilaţie Airflex demonstrat că reduce colicile*

 
Sistemul nostru de ventilaţie Airflex, demonstrat clinic că reduce colicile, a fost conceput pentru a reduce gazele intestinale şi colicile. În timp ce bebeluşul se hrăneşte, supapa integrată în tetină se flexează pentru a permite pătrunderea aerului în biberon şi a preveni formarea de vid, eliberând aerul către baza sticlei. Ţine aerul în biberon, departe de burtica bebeluşului, pentru a reduce gazele intestinale, regurgitaţia şi eructaţiile.
 
Cu 60 % mai puţină agitaţie în timpul nopţii*
 
 
Biberonul Philips Avent Classic+ reduce agitaţia. Bebeluşii hrăniţi cu biberoane Philips Avent Classic+ au fost cu 60 % mai puţin agitaţi în timpul nopţii decât bebeluşii hrăniţi cu un biberon anti-colici produs de concurenţă.*
 
Textura striată previne aplatizarea pentru a asigura hrănire neîntreruptă
 
 
Forma tetinei permite prinderea sigură, iar textura striată ajută la prevenirea aplatizării tetinei, pentru a asigura hrănire neîntreruptă, confortabilă.
 
Debite diferite ale tetinelor disponibile
Gama de biberoane Philips Avent Classic+ oferă debite diferite ale tetinelor pentru a ţine pasul cu creşterea bebeluşului. Reţine că indicaţiile de vârstă sunt aproximative, deoarece bebeluşii se dezvoltă în ritmuri diferite. Toate tetinele sunt disponibile în pachete duble: nou-născut, debit lent, mediu, rapid şi variabil şi hrană consistentă.
 
Această tetină nu conţine BPA
 
 
Tetina Philips Avent Classic+ este fabricată dintr-un material care nu conţine BPA (silicon).
Detalii tehnice
Caracteristici generaleTip produsTetine
MaterialSilicon fara BPA
Sistem anti coliciDa
Varsta copil (luni)0 - 6 luni
AlteleInclude: Tetina moale cu debit variabil: 2 buc