Raporteaza o problema
Biberon cu dispozitiv anticolici Philips Avent AirFree, 125 ml (Alb)
Philips avent Biberon cu dispozitiv anticolici Philips Avent AirFree, 125 ml (Alb) Biberon cu dispozitiv anticolici Philips Avent AirFree™, 125 ml Conceput pentru a reduce colicile, gazele şi refluxul Ţine laptele înăuntru şi aerul afară 1 biberon 4 oz/125 ml Tetină cu debit pentru nou-născut Peste 0 luni 3646838
31.00 In stock

Biberon cu dispozitiv anticolici Philips Avent AirFree, 125 ml (Alb)

COD: [ SCF810/14 ] ID: 3646838
31,00 Lei
(TVA inclus)
Timp estimativ de livrare
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat in 7 zile dupa ora 12:00
Livrare prin curier:Se livreaza in 8 zile pana in ora 18:00
Garantie standard
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
31,00 Lei
(TVA inclus)
Biberon cu dispozitiv anticolici Philips Avent AirFree, 125 ml (Alb)

Scurta descriere

Biberon cu dispozitiv anticolici Philips Avent AirFree™, 125 ml

Conceput pentru a reduce colicile, gazele şi refluxul

Ţine laptele înăuntru şi aerul afară
  • 1 biberon
  • 4 oz/125 ml
  • Tetină cu debit pentru nou-născut
  • Peste 0 luni
 
Ţine laptele în interior şi aerul afară, pentru hrănire uşoară în poziţie verticală
 
 
Tetina rămâne plină cu lapte, chiar şi când biberonul este orizontal, astfel încât copilul să bea într-o poziţie mult mai naturală, verticală. Acest lucru poate ajuta la reducerea refluxului şi a ingestiei aerului, făcând ora mesei mai confortabilă pentru tine şi pentru cel mic.
 
Tetina rămâne plină cu lapte, nu cu aer
 
 
Dispozitivul nostru unic anticolici AirFree trage aerul din tetină, astfel încât copilul înghite mai puţin aer atunci când bea. Acest lucru poate ajuta la reducerea problemelor alimentare comune, precum colicile, refluxul şi gazele.
 
Sistem anticolici dovedit pentru reducerea colicilor şi a agitaţiei
 
 
Studiile clinice au arătat că biberonul Philips Avent reduce colicile şi agitaţia. Cum? Supapa din tetină previne crearea de vid pe măsură ce copilul bea, permiţând o hrănire neîntreruptă. Acest lucru poate ajuta la reducerea colicilor, a gazelor, a regurgitaţiei şi a râgâitului.
 
Uşor de curăţat şi asamblat, deoarece AirFree este format dintr-o singură bucată
 
 
Dispozitivul anticolici AirFree poate fi uşor asamblat pe orice biberon anticolici Philips Avent. Şi curăţarea este o joacă de copii, datorită sticlei cu gât larg şi numărului redus de piese de curăţat.
 
Uşor de utilizat
 
 
Pentru a începe, umple biberonul cu lapte, aşază dispozitivul anticolici AirFree pe margine şi înşurubează tetina. Înclină biberonul o dată pentru a umple tetina şi gata. Atunci când hrăneşti copilul, asigură-te că AirFree rămâne în partea de sus. Tetina va rămâne plină cu lapte, chiar şi când este în plan orizontal, pentru o hrănire mai uşoară în poziţie verticală.
 
Utilizează biberonul cu sau fără dispozitivul anticolici AirFree
 
 
Poţi utiliza biberonul anticolici Philips Avent cu sau fără dispozitivul AirFree. AirFree este compatibil cu biberoanele noastre anticolici Philips Avent de 4 oz/125 ml, de 9 oz/260 ml şi de 11 oz/330 ml.
 
Forma tetinei a fost concepută pentru prindere sigură
 
 
Forma tetinei permite o prindere sigură, iar textura striată ajută la prevenirea aplatizării tetinei, pentru hrănire neîntreruptă, confortabilă.
 
Debite diferite ale tetinelor disponibile
Pe măsură ce copilul creşte, nevoile lui alimentare se schimbă. Alege o tetină cu un debit potrivit pentru dezvoltarea sa. Biberoanele anticolici Philips Avent pot fi utilizate cu sau fără dispozitivul AirFree, dar trebuie folosite numai cu tetine anticolici Philips Avent.
 
Combină cu alte produse Philips Avent
 
 
 
Am conceput gama biberoanelor anticolici astfel încât piesele superioare şi inferioare să se poată combina uşor. În acest fel poţi progresa uşor de la biberon la cană de tranziţie şi apoi la cană anti-curgere, cu mai puţine piese.
Detalii tehnice
Caracteristici generaleTip produsBiberon
MaterialPolipropilena
Capacitate (ml)125
Sistem anti coliciDa
Varsta copil (luni)0 - 6 luni
AlteleAcest biberon nu contine BPA
Compatibil cu gama Philips AVENT