Vă informăm că in perioada următoare vor fi întârzieri la livrarea coletelor între 1 şi 7 zile. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Raporteaza o problema
Kit pentru alaptare Philips Avent SCD223/00
Philips avent Kit pentru alaptare Philips Avent SCD223/00 Poziţie relaxantă; s-a demonstrat clinic că reduce nevoia de a te apleca în faţă* Pompa de sân are un design unic, astfel încât laptele curge direct de la sân în biberon, chiar şi atunci când eşti aşezată drept. Aceasta înseamnă c 3599720
666.99 In stock
Atentie! Acest produs beneficiaza de verificare colet. Insistam asupra verificarii integritatii ambalajului, produsului, accesoriilor in momentul preluarii de la agentul de curierat. Pentru mai multe info consultati politica de livrare / termenii si conditiile

Kit pentru alaptare Philips Avent SCD223/00

COD: [ SCD223/00 ] ID: 3599720
739,00 Lei
-10%
(mai ieftin cu 72,01 lei)
666,99 Lei
(TVA inclus)
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
739,00 Lei
-10%
(mai ieftin cu 72,00 lei)
667,00 Lei
(TVA inclus)
Kit pentru alaptare Philips Avent SCD223/00

Scurta descriere

Poziţie relaxantă; s-a demonstrat clinic că reduce nevoia de a te apleca în faţă*

Pompa de sân are un design unic, astfel încât laptele curge direct de la sân în biberon, chiar şi atunci când eşti aşezată drept. Aceasta înseamnă că poţi să te aşezi mai comod atunci când foloseşti pompa: nu este nevoie să te apleci în faţă pentru a te asigura că tot laptele ajunge în biberon. O poziţie de şedere comodă şi o stare relaxată în timpul utilizării pompei ajută la colectarea mai uşoară a laptelui.

Perna moale de masaj stimulează delicat curgerea laptelui

Perna de masaj are o textură moale şi catifelată, care conferă o senzaţie de căldură şi stimulează delicat şi confortabil curgerea laptelui. Perna emblematică cu petale este concepută să simuleze suptul bebeluşului pentru a stimula delicat lactaţia.

Puţine piese separate şi design intuitiv

Puţine piese separate şi design intuitiv. Colectează-ţi uşor laptele pentru bebeluşul tău, oricând.

Include biberonul şi tetina noastră Natural pentru facilitarea alăptării

Tetina mare ce imită forma mamelonului face posibilă hrănirea similară cu alăptarea şi facilitează capacitatea bebeluşului tău de a combina alăptarea cu hrănirea de la biberon.

Petale unice pentru o tetină moale, flexibilă, fără aplatizare

Petalele din interiorul tetinei sporesc delicateţea şi flexibilitatea fără aplatizarea tetinei. Bebeluşul tău se va bucura de o hrănire mai confortabilă şi mai satisfăcătoare.

Colectează uşor laptele în recipiente de depozitare

Cu ajutorul adaptorului pentru recipientul de depozitare a laptelui, poţi pompa cu uşurinţă în recipient. Fără scurgeri şi fără a vărsa niciun pic din preţiosul lapte matern.

Pentru păstrare şi transport sigure

Recipientele pentru păstrarea laptelui de la Philips Avent dispun de un capac care creează o etanşare perfectă, pentru păstrare şi transport sigure.

Detalii tehnice
Caracteristici generaleTip produsSet de alaptare
MaterialBiberon: Polipropilena
Tetina: Silicon
Varsta copil (luni)0 - 6 luni