În această perioadă pot exista întârzieri în livrarea comenzilor. Scrieți-ne la vanzari@evomag.ro. Mulțumim pentru înțelegere!

Raporteaza o problema
Set caserole in suport termoizolant SKIP HOP Grab & Go 252800
Skip hop Set caserole in suport termoizolant SKIP HOP Grab & Go 252800 Set caserole in suport term... Acest set de 9 piese este foarte util atunci cand plecati cu cel mic la drum. In caserole puteti pune diferite gustari care vor fi pastrate la rece de suportul termoizolant inclus in set si de pachetul reutilizabil de lich 3618853
92.99 Out of stock
Atentie! Acest produs beneficiaza de verificare colet. Insistam asupra verificarii integritatii ambalajului, produsului, accesoriilor in momentul preluarii de la agentul de curierat. Pentru mai multe info consultati politica de livrare / termenii si conditiile

Set caserole in suport termoizolant SKIP HOP Grab & Go 252800

COD: [ 252800 ] ID: 3618853
92,99 Lei
(TVA inclus)
Informatii garantie
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
92,99 Lei
(TVA inclus)
Set caserole in suport termoizolant SKIP HOP Grab & Go 252800

Scurta descriere

Set caserole in suport term... Acest set de 9 piese este foarte util atunci cand plecati cu cel mic la drum. In caserole puteti pune diferite gustari care vor fi pastrate la rece de suportul termoizolant inclus in set si de pachetul reutilizabil de lichid refrigerant. Setul include o caserola de 300 ml si doua caserole de 180 ml cu capace individuale. In plus, aveti la indemana si un capac special, cu un orificiu creat pentru a face turnarea lichidelor sau a laptelui praf din caserole, spre exemplu, mai usoara si lipsita de mici accidente. 
 
Caserolele au mici adancituri pe laterale care permit prinderea ferma atunci cand il hraniti pe bebe. Ele pot fi unite pentru a construi un turnulet usor de transportat fie in gentuta termoizolanta, fie pur si simplu prinzand manerul cauciucat din partea superioara.
 
Caserolele pot fi spalate la masina de spalat vase.
 
Produsele SKIP HOP indeplinesc toate standardele internationale de siguranta, atat din punct de vedere mecanic si fizic, cat si in ceea ce priveste lipsa substantelor chimice daunatoare cum ar fi ftalatii sau BPA.
Detalii tehnice
Caracteristici generaleTip produsSet cutii
IncludeSetul include o caserola de 300 ml si doua caserole de 180 ml cu capace individuale
Capac special, cu un orificiu creat pentru turnare