Vă informăm că in perioada următoare vor fi întârzieri la livrarea coletelor între 1 şi 5 zile. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Raporteaza o problema
Bavetica impermeabila SKIP HOP Maimutica (Multicolor)
Skip hop Bavetica impermeabila SKIP HOP Maimutica (Multicolor) Bavetelele SKIP HOP Zoo sunt impermeabile si au in partea de jos un buzunaras care colecteaza resturile de mancare pentru a-i tine pe cei mici cat se poate de curati la masa.    Bavetica se ataseaza foarte usor cu un arici moale si poate fi spalat 3594315
46.38 In stock
Atentie! Acest produs beneficiaza de verificare colet. Insistam asupra verificarii integritatii ambalajului, produsului, accesoriilor in momentul preluarii de la agentul de curierat. Pentru mai multe info consultati politica de livrare / termenii si conditiile

Bavetica impermeabila SKIP HOP Maimutica (Multicolor)

COD: [ 232103 ] ID: 3594315
46,38 Lei
(TVA inclus)
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
46,38 Lei
(TVA inclus)
Bavetica impermeabila SKIP HOP Maimutica (Multicolor)

Scurta descriere

Bavetelele SKIP HOP Zoo sunt impermeabile si au in partea de jos un buzunaras care colecteaza resturile de mancare pentru a-i tine pe cei mici cat se poate de curati la masa. 
 
Bavetica se ataseaza foarte usor cu un arici moale si poate fi spalata la masina la temperatura si rotatii reduse. Atunci cand plecati la drum o puteti plia in buzunarasul special pentru a ocupa cat mai putin spatiu.
 
Produsele SKIP HOP indeplinesc toate standardele internationale de siguranta, atat din punct de vedere mecanic si fizic, cat si in ceea ce priveste lipsa substantelor chimice daunatoare cum ar fi ftalatii sau BPA. Bavetelele sunt recomandate copiilor peste 6 luni.
Detalii tehnice
Caracteristici generaleTip produsBavetica
Varsta0-2 ani
Dimensiuni (cm)23 x 22
AlteleBuzunar
Fara BPA
Fara ftalati
Impermeabila
Lavabil in masina de spalat