Serviciul de PRELUARE și PLASARE COMENZI cât și cel de RIDICARE COMENZI este disponibil în continuare la locatia din Splaiul Unirii nr. 257-259!

Aparat hibrid de barbierit si tuns barba Philips OneBladePro QP6520/20, Pieptene de precizie cu 14 lungimi, Stand, Husa, Acumulatori (Negru)
Philips Aparat hibrid de barbierit si tuns barba Philips OneBladePro QP6520/20, Pieptene de precizie cu 14 lungimi, Stand, Husa, Acumulatori (Negru) QP6520/20 3586647 5 39
270.99 In stock
Aparat hibrid de barbierit si tuns barba Philips OneBladePro QP6520/20, Pieptene de precizie cu 14 lungimi, Stand, Husa, Acumulatori (Negru) Recomand .
5
Aparat hibrid de barbierit si tuns barba Philips OneBladePro QP6520/20, Pieptene de precizie cu 14 lungimi, Stand, Husa, Acumulatori (Negru) Nu irita pielea sensibila, sr incara f.repede
5
Aparat hibrid de barbierit si tuns barba Philips OneBladePro QP6520/20, Pieptene de precizie cu 14 lungimi, Stand, Husa, Acumulatori (Negru) Il recomand
5
Aparat hibrid de barbierit si tuns barba Philips OneBladePro QP6520/20, Pieptene de precizie cu 14 lungimi, Stand, Husa, Acumulatori (Negru) Merita
5
Aparat hibrid de barbierit si tuns barba Philips OneBladePro QP6520/20, Pieptene de precizie cu 14 lungimi, Stand, Husa, Acumulatori (Negru) Raport bun calitate pret.
5
Aparat hibrid de barbierit si tuns barba Philips OneBladePro QP6520/20, Pieptene de precizie cu 14 lungimi, Stand, Husa, Acumulatori (Negru) Foarte incantat de el, am cumparat inca unul si pentru tata, care la randul lui este si el foarte incantat. Aparatul se incarca foarte repede, maxim o ora si este functional o ora si jumatate, pentru mine este mai mult decat suficient. Lamele sunt foarte bune si ele, nu agata, nu irita, isi fac treaba asa cum trebuie, ca si sfat, daca barba este prea mare, prima data folosti pieptanul la cel mai mic nivel si pe urma radeti, astfel evitati sa va iritati daca sunteti mai sensibili. ATENTIE! Daca inregistrati produsul pe site-ul Philips, primiti reducere de 50% la prima comanda de lame!
5
Aparat hibrid de barbierit si tuns barba Philips OneBladePro QP6520/20, Pieptene de precizie cu 14 lungimi, Stand, Husa, Acumulatori (Negru) Un aparat de o calitate foarte buna. Poate înlocui cu brio lama de ras.
5
Aparat hibrid de barbierit si tuns barba Philips OneBladePro QP6520/20, Pieptene de precizie cu 14 lungimi, Stand, Husa, Acumulatori (Negru) Am folosit puțin produsul, dar, din ce am observat, este o alternativă bună pentru cei care se irită uşor folosind o lamă obişnuită. Rezultatul nu se compară din punct de vedere al fineții (nici nu ar avea cum, acesta este un trimmer, nu o lamă, adică mai mult tunde, chiar dacă o face f.f.scurt), dar am găsit în sfârșit o modalitate de a scăpa de iritație. Bateria se încarcă repede şi probabil ține destul de mult ( eu l-am folosit doar de 3 ori, de fiecare dată aproximativ un minut și mi-a arătat un consum de 5% din baterie pentru fiecare dată.) Capul ataşabil care apropie şi îndepărtează lamelele e foarte util, iar dock-ul este un accesoriu bun şi el, dacă vrei să laşi aparatul într-un loc anume, deşi e mai mult un moft, ca să justifice prețul premium, probabil. Nu merită suma de pe site-ul lor, dar la promoția existentă pe evomag, parcă se apropie de un preț mai cinstit. Cine nu are nevoie să controleze permanent afişajul bateriei în procente, să îl țină pe un suport şi să primească o husă ieftină cu sigla Phillips, poate comanda liniştit variantele mai ieftine, eventual folosind restul banilor pentru achiziționarea unor lame suplimentare. Bănuiesc ca ar fi o investiție mai înțeleaptă.
5
Aparat hibrid de barbierit si tuns barba Philips OneBladePro QP6520/20, Pieptene de precizie cu 14 lungimi, Stand, Husa, Acumulatori (Negru) I-am facut cadou acest aparat prietenului meu, este foarte multumit de el. Este de o calitate extrem de buna, recomandam!
5
Aparat hibrid de barbierit si tuns barba Philips OneBladePro QP6520/20, Pieptene de precizie cu 14 lungimi, Stand, Husa, Acumulatori (Negru) Raport pret calitate foarte bun
5
Aparat hibrid de barbierit si tuns barba Philips OneBladePro QP6520/20, Pieptene de precizie cu 14 lungimi, Stand, Husa, Acumulatori (Negru) L am cumparat pt a l oferi cadou. Folosesc unul de mai bine de un an si sunt f multumit in continuare. Tunde f bine, scurt si fara iritatii.
5
Aparat hibrid de barbierit si tuns barba Philips OneBladePro QP6520/20, Pieptene de precizie cu 14 lungimi, Stand, Husa, Acumulatori (Negru) Pro: Tunde foarte scurt, aproape ca lama Acumulatorul tine bine Merge, tunde bine Contra: Pretul rezervelor Fundul dispozitivului nu este plat, fara standul care vine de incarcat nu poate sta pe verticala
5
Aparat hibrid de barbierit si tuns barba Philips OneBladePro QP6520/20, Pieptene de precizie cu 14 lungimi, Stand, Husa, Acumulatori (Negru) Foarte buna
5
Aparat hibrid de barbierit si tuns barba Philips OneBladePro QP6520/20, Pieptene de precizie cu 14 lungimi, Stand, Husa, Acumulatori (Negru) Excelent!
Aparat hibrid de barbierit si tuns barba Philips OneBladePro QP6520/20, Pieptene de precizie cu 14 lungimi, Stand, Husa, Acumulatori (Negru) nu sunt un expert, dar din punctul meu de vedere e ok
Aparat hibrid de barbierit si tuns barba Philips OneBladePro QP6520/20, Pieptene de precizie cu 14 lungimi, Stand, Husa, Acumulatori (Negru) Este un aparat de înaltă calitate iar soțul meu este tare încântat de el !!
Aparat hibrid de barbierit si tuns barba Philips OneBladePro QP6520/20, Pieptene de precizie cu 14 lungimi, Stand, Husa, Acumulatori (Negru) In combinație cu gelul de ras oferă un bărbierit fără a lasa fata iritata, aproape ca o lama de ras. Ușor de manevrat si cu o autonomie a bateriei peste așteptări. Il folosesc in combinație si cu accesoriile pentru corp ( care corespund așteptărilor). Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.
Aparat hibrid de barbierit si tuns barba Philips OneBladePro QP6520/20, Pieptene de precizie cu 14 lungimi, Stand, Husa, Acumulatori (Negru) This is do everything for me in the morning. Fast. Style and shave fast. this is what I want. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.
Aparat hibrid de barbierit si tuns barba Philips OneBladePro QP6520/20, Pieptene de precizie cu 14 lungimi, Stand, Husa, Acumulatori (Negru) Am ales această caractizare a produsului în primul rând datorită faptului că este Philips iar d.p.d.v. personal sunt un admirator al acestei firme, pe de altă parte merită să discutăm despre caracteristicile acestui aparat. Sunt posesor al mai multor aparate aparținând acestui Brand fără să fi avut o ratare sau o altă nemulțumire vis a vis de tot ce dețin de la Philips. Calitatea barberitului este aproape identică de un aparat care folosește lama, timpul de ați contura barba sau de a te bărbieri este cu mult mai scurt, bateria având o durată de invidiat, aproape că uiți că trebuie încărcată. Tenul este protejat foarte bine fără a fi iritat sau ciupit. În altă ordine de idei am avut o situație buclucașă cu voucherul care mi-a fost dat la înregistrarea produsului, în sensul că nu am reușit să finalizez procesul de plată deoarece s-a întrerupt curentul iar la repornire am pierdut validitatea voucherului. Am contactat pe cei de la Philips și printr-o procedură simplă mi s-a acordat alt voucher într-un timp foarte scurt. Așa da! Nu am găsit nici o ''chichiță'' care să-mi strice bucuria pentru acest aparat. Concluzia: Este totuși un PHILIPS! Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.
Aparat hibrid de barbierit si tuns barba Philips OneBladePro QP6520/20, Pieptene de precizie cu 14 lungimi, Stand, Husa, Acumulatori (Negru) Eeste foarte eficient nu lasa zgarieturinu ,nu ciupeste sau taie. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.
Aparat hibrid de barbierit si tuns barba Philips OneBladePro QP6520/20, Pieptene de precizie cu 14 lungimi, Stand, Husa, Acumulatori (Negru) Exact ce trebuie pentru un barbierit curat si un contur cu precizie. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.
Aparat hibrid de barbierit si tuns barba Philips OneBladePro QP6520/20, Pieptene de precizie cu 14 lungimi, Stand, Husa, Acumulatori (Negru) Am fost surprins foarte placut de acest aparat. A inlocuit un mai vechi trimmer (alta marca) care "reusea" sa mai ciupeasca pe ici pe colo. Acest OneBlade nu m-a ciupit nici macar o data. Am testat aparatul pe uscat (cu si fara acel pieptene de precizie) si apoi si pe umed. Iritarea pielii a fost foarte-foarte mica si doar pe uscat. Un aparat senzational as putea spune. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.
Aparat hibrid de barbierit si tuns barba Philips OneBladePro QP6520/20, Pieptene de precizie cu 14 lungimi, Stand, Husa, Acumulatori (Negru) Acest aparat este excelent din orice punct de vedere. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.
Aparat hibrid de barbierit si tuns barba Philips OneBladePro QP6520/20, Pieptene de precizie cu 14 lungimi, Stand, Husa, Acumulatori (Negru) Un produs foarte bun, usor de folosit si manevrat, taie foarte aproape de piele, bateria tine foarte mult si se incarca extrem de repede. Este cel mai bun aparat pe care l-am avut. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.
Aparat hibrid de barbierit si tuns barba Philips OneBladePro QP6520/20, Pieptene de precizie cu 14 lungimi, Stand, Husa, Acumulatori (Negru) Acest produs ma făcut sa renunț definitiv la toate produsele cu lama.Este un produs care reduce timpul de bărbierit foarte mult și care nu afectează pielea absolut deloc...Recomand tuturor bărbaților...Autonomia acumulatorului este de cel puțin 10 utilizări. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.
Aparat hibrid de barbierit si tuns barba Philips OneBladePro QP6520/20, Pieptene de precizie cu 14 lungimi, Stand, Husa, Acumulatori (Negru) Recomand cu toată încrederea acest produs! Nota 10! Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.
Aparat hibrid de barbierit si tuns barba Philips OneBladePro QP6520/20, Pieptene de precizie cu 14 lungimi, Stand, Husa, Acumulatori (Negru) Am fost foarte sceptic cand am văzut că "bubuie" internetul cu reclame despre acest produs si voiam să îl testez, daca e chiar atât de genial precum ii se face reclama, si da... ESTE. Este un produs care iti ușurează munca de a-ți întreține "fata" curata si aranjată. Il voi recomanda cu incredere mai departe si multumesc inca o data echipe Philips pentru promptitudinea si profesionalismul de care dau dovada. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.
Aparat hibrid de barbierit si tuns barba Philips OneBladePro QP6520/20, Pieptene de precizie cu 14 lungimi, Stand, Husa, Acumulatori (Negru) Este f usor de utilizat. O incarc destul de rar desi o folosesc des. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.
Aparat hibrid de barbierit si tuns barba Philips OneBladePro QP6520/20, Pieptene de precizie cu 14 lungimi, Stand, Husa, Acumulatori (Negru) Este foarte bun, autonomia este remarcabila. Pentru barba scurta ideal. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.
Aparat hibrid de barbierit si tuns barba Philips OneBladePro QP6520/20, Pieptene de precizie cu 14 lungimi, Stand, Husa, Acumulatori (Negru) Este cel mai bun aparat de barbierit electric la ora actuala. Il folosesc si pentru fata si pentru corp (bineinteles, cu lame diferite). Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.
Aparat hibrid de barbierit si tuns barba Philips OneBladePro QP6520/20, Pieptene de precizie cu 14 lungimi, Stand, Husa, Acumulatori (Negru) Ma tund pe cap si barba , unde consuma cam 15% , deci autonomie din plin . Tunde exact ca si cum te-ai barbieri dimineata , si te pipai pe barba seara . Dar tnand cont ca barbieritul cu acest aparat, dureaza extrem de putin ca puteti face zilnic fara probleme ( dureaza cat un spalat pe dinti cu periuta electrica, daca barba este scurta ). Deci este EXTRAORDINAR dpmdv . Recomand cu drag ! Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.
Aparat hibrid de barbierit si tuns barba Philips OneBladePro QP6520/20, Pieptene de precizie cu 14 lungimi, Stand, Husa, Acumulatori (Negru) -
Aparat hibrid de barbierit si tuns barba Philips OneBladePro QP6520/20, Pieptene de precizie cu 14 lungimi, Stand, Husa, Acumulatori (Negru) Este un super aparat de bărbierit, ușor de utilizat, bateria tine extraordinar de mult. Își merită toți banii (cumpărat la promoție). Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.
Aparat hibrid de barbierit si tuns barba Philips OneBladePro QP6520/20, Pieptene de precizie cu 14 lungimi, Stand, Husa, Acumulatori (Negru) Buna, pot sa zic ca isi duce la capat misiunea, ma simt fresh de fiecare data dupa ce il folosesc, si ma salveaza din multe situatii in care cu un aparat normal nu as fi putut sa bat timpul de barbierit. Multumesc. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.
Aparat hibrid de barbierit si tuns barba Philips OneBladePro QP6520/20, Pieptene de precizie cu 14 lungimi, Stand, Husa, Acumulatori (Negru) Atat de multumit incat i-am luat si tatalui meu unul, nu irita, bateria tine mult, sunt foarte multumit de el! Se incarca foarte repede, in o ora, iar bateria m-a tinut cca 8-9 barbieriri. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.
Aparat hibrid de barbierit si tuns barba Philips OneBladePro QP6520/20, Pieptene de precizie cu 14 lungimi, Stand, Husa, Acumulatori (Negru) Am folosit mai multe produse de tuns barba de la Philips, dar nici unul atat de bun ca acesta. Taie foarte bine si nu ciupeste, nu agata si nu este nici zgomotos. Bateria tine foarte bine, in cazul meu cam 10% de baterie la fiecare utilizare. Imi place ca nu te forteaza sa folosesti baza pentru incarcare, poti cupla chargerul direct la aparat. Toate celelalte aparate Philips pe care le-am avut se incarca exclusiv folosind baza/suportul. Acesta este un plus al acestui aparat pentru ca poate fi usor transportat in concediu. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.
Aparat hibrid de barbierit si tuns barba Philips OneBladePro QP6520/20, Pieptene de precizie cu 14 lungimi, Stand, Husa, Acumulatori (Negru) Excelent! Este un produs foarte bun! Il recomand cu placere! Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.
Aparat hibrid de barbierit si tuns barba Philips OneBladePro QP6520/20, Pieptene de precizie cu 14 lungimi, Stand, Husa, Acumulatori (Negru) Recomand acest aparat. Il folosesc de o luna si nu am ce sa ii reprosez. Pro: autonomie mare, fara reglaj rade aproape ca un aparat clasic cu lama, nu te irita. Folosit cu reglaj iti poti rade/tunde barba lasand-o la dimensiunea dorita. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.
Aparat hibrid de barbierit si tuns barba Philips OneBladePro QP6520/20, Pieptene de precizie cu 14 lungimi, Stand, Husa, Acumulatori (Negru) Este cel mai bun aparat de bărbierit creat vreodată. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.

Aparat hibrid de barbierit si tuns barba Philips OneBladePro QP6520/20, Pieptene de precizie cu 14 lungimi, Stand, Husa, Acumulatori (Negru)

COD: [ QP6520/20 ] ID: 3586647
270,99 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 1,00 Lei
(Pret fara taxa verde: 269,99 Lei)
Timp estimativ de livrare
easybox Ridica din easybox
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat in 7 zile dupa ora 12:00
Livrare prin curier:Se livreaza in 8 zile pana in ora 18:00
TBI
Credit instant 100% online
-detalii.
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
271,00 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 1,00 Lei
(Pret fara taxa verde: 270,00 Lei)
Aparat hibrid de barbierit si tuns barba Philips OneBladePro QP6520/20, Pieptene de precizie cu 14 lungimi, Stand, Husa, Acumulatori (Negru)

Scurta descriere

Momentan, acest produs nu are descriere
Detalii tehnice
Caracteristici generaleModelQP6520/20
Tip alimentareAcumulator
Autonomie (min.)90
AlteleUmed si uscat
Incarcare rapida
Lavabil
Maner anti-alunecare
Caracteristici tehniceTip AcumulatoriLitiu-Ion
Durata de incarcare1 ora
CuloareNegru/Maro
Adauga review

Review-uri

Philips Romania 01.11.2021 17:30
Este cel mai bun aparat de bărbierit creat vreodată. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.

Pro

Recomand 100%

Contra

-
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Philips Romania 01.11.2021 17:29
Recomand acest aparat. Il folosesc de o luna si nu am ce sa ii reprosez. Pro: autonomie mare, fara reglaj rade aproape ca un aparat clasic cu lama, nu te irita. Folosit cu reglaj iti poti rade/tunde barba lasand-o la dimensiunea dorita. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.

Pro

Foarte multumit

Contra

-
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Philips Romania 01.11.2021 17:29
Excelent! Este un produs foarte bun! Il recomand cu placere! Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.

Pro

Calitatea este foarte buna.

Contra

-
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Philips Romania 01.11.2021 17:28
Am folosit mai multe produse de tuns barba de la Philips, dar nici unul atat de bun ca acesta. Taie foarte bine si nu ciupeste, nu agata si nu este nici zgomotos. Bateria tine foarte bine, in cazul meu cam 10% de baterie la fiecare utilizare. Imi place ca nu te forteaza sa folosesti baza pentru incarcare, poti cupla chargerul direct la aparat. Toate celelalte aparate Philips pe care le-am avut se incarca exclusiv folosind baza/suportul. Acesta este un plus al acestui aparat pentru ca poate fi usor transportat in concediu. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.

Pro

Cel mai bun trimmer pe care l-am folosit

Contra

-
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Philips Romania 01.11.2021 17:27
Atat de multumit incat i-am luat si tatalui meu unul, nu irita, bateria tine mult, sunt foarte multumit de el! Se incarca foarte repede, in o ora, iar bateria m-a tinut cca 8-9 barbieriri. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.

Pro

Foarte multumit!

Contra

-
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Philips Romania 01.11.2021 17:27
Buna, pot sa zic ca isi duce la capat misiunea, ma simt fresh de fiecare data dupa ce il folosesc, si ma salveaza din multe situatii in care cu un aparat normal nu as fi putut sa bat timpul de barbierit. Multumesc. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.

Pro

Un aparat foarte eficient

Contra

-
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Philips Romania 01.11.2021 17:26
Este un super aparat de bărbierit, ușor de utilizat, bateria tine extraordinar de mult. Își merită toți banii (cumpărat la promoție). Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.

Pro

Super aparat

Contra

-
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Philips Romania 01.11.2021 17:25
-

Pro

SUPER PRODUS

Contra

-
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Philips Romania 01.11.2021 17:25
Ma tund pe cap si barba , unde consuma cam 15% , deci autonomie din plin . Tunde exact ca si cum te-ai barbieri dimineata , si te pipai pe barba seara . Dar tnand cont ca barbieritul cu acest aparat, dureaza extrem de putin ca puteti face zilnic fara probleme ( dureaza cat un spalat pe dinti cu periuta electrica, daca barba este scurta ). Deci este EXTRAORDINAR dpmdv . Recomand cu drag ! Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.

Pro

Extrem de bun

Contra

-
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Philips Romania 01.11.2021 17:24
Este cel mai bun aparat de barbierit electric la ora actuala. Il folosesc si pentru fata si pentru corp (bineinteles, cu lame diferite). Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.

Pro

Recomand 100%

Contra

-
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Philips Romania 01.11.2021 17:24
Este foarte bun, autonomia este remarcabila. Pentru barba scurta ideal. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.

Pro

Un produs excelent.

Contra

-
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Philips Romania 01.11.2021 17:23
Este f usor de utilizat. O incarc destul de rar desi o folosesc des. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.

Pro

Super!

Contra

-
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Philips Romania 01.11.2021 17:23
Am fost foarte sceptic cand am văzut că "bubuie" internetul cu reclame despre acest produs si voiam să îl testez, daca e chiar atât de genial precum ii se face reclama, si da... ESTE. Este un produs care iti ușurează munca de a-ți întreține "fata" curata si aranjată. Il voi recomanda cu incredere mai departe si multumesc inca o data echipe Philips pentru promptitudinea si profesionalismul de care dau dovada. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.

Pro

Acest produs am sa il recomand cu incredere mai departe.

Contra

-
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Philips Romania 01.11.2021 17:22
Recomand cu toată încrederea acest produs! Nota 10! Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.

Pro

Un produs foarte bun și util!

Contra

-
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Philips Romania 01.11.2021 17:21
Acest produs ma făcut sa renunț definitiv la toate produsele cu lama.Este un produs care reduce timpul de bărbierit foarte mult și care nu afectează pielea absolut deloc...Recomand tuturor bărbaților...Autonomia acumulatorului este de cel puțin 10 utilizări. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.

Pro

Excelent

Contra

-
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Philips Romania 01.11.2021 17:21
Un produs foarte bun, usor de folosit si manevrat, taie foarte aproape de piele, bateria tine foarte mult si se incarca extrem de repede. Este cel mai bun aparat pe care l-am avut. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.

Pro

Un produs extrem de bun

Contra

-
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Philips Romania 01.11.2021 17:20
Acest aparat este excelent din orice punct de vedere. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.

Pro

Recomand

Contra

-
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Philips Romania 01.11.2021 16:48
Am fost surprins foarte placut de acest aparat. A inlocuit un mai vechi trimmer (alta marca) care "reusea" sa mai ciupeasca pe ici pe colo. Acest OneBlade nu m-a ciupit nici macar o data. Am testat aparatul pe uscat (cu si fara acel pieptene de precizie) si apoi si pe umed. Iritarea pielii a fost foarte-foarte mica si doar pe uscat. Un aparat senzational as putea spune. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.

Pro

Surprins foarte placut

Contra

-
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Philips Romania 01.11.2021 16:48
Exact ce trebuie pentru un barbierit curat si un contur cu precizie. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.

Pro

Excelent!

Contra

-
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Philips Romania 01.11.2021 16:47
Eeste foarte eficient nu lasa zgarieturinu ,nu ciupeste sau taie. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.

Pro

Produsul mi a intrecut asteptarile

Contra

-
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Philips Romania 01.11.2021 16:46
Am ales această caractizare a produsului în primul rând datorită faptului că este Philips iar d.p.d.v. personal sunt un admirator al acestei firme, pe de altă parte merită să discutăm despre caracteristicile acestui aparat. Sunt posesor al mai multor aparate aparținând acestui Brand fără să fi avut o ratare sau o altă nemulțumire vis a vis de tot ce dețin de la Philips. Calitatea barberitului este aproape identică de un aparat care folosește lama, timpul de ați contura barba sau de a te bărbieri este cu mult mai scurt, bateria având o durată de invidiat, aproape că uiți că trebuie încărcată. Tenul este protejat foarte bine fără a fi iritat sau ciupit. În altă ordine de idei am avut o situație buclucașă cu voucherul care mi-a fost dat la înregistrarea produsului, în sensul că nu am reușit să finalizez procesul de plată deoarece s-a întrerupt curentul iar la repornire am pierdut validitatea voucherului. Am contactat pe cei de la Philips și printr-o procedură simplă mi s-a acordat alt voucher într-un timp foarte scurt. Așa da! Nu am găsit nici o ''chichiță'' care să-mi strice bucuria pentru acest aparat. Concluzia: Este totuși un PHILIPS! Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.

Pro

Produsul are caracteristici de înaltă calitate.

Contra

-
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Philips Romania 01.11.2021 16:45
This is do everything for me in the morning. Fast. Style and shave fast. this is what I want. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.

Pro

This is amazing product

Contra

-
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Philips Romania 01.11.2021 16:44
In combinație cu gelul de ras oferă un bărbierit fără a lasa fata iritata, aproape ca o lama de ras. Ușor de manevrat si cu o autonomie a bateriei peste așteptări. Il folosesc in combinație si cu accesoriile pentru corp ( care corespund așteptărilor). Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.

Pro

Corespunde așteptărilor

Contra

-
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Gheorghe Elena Lili 17.09.2021 15:53
Este un aparat de înaltă calitate iar soțul meu este tare încântat de el !!

Pro

Aparat hibrid de tuns și bărbierit barba Phillips OneBlade Pro QP6520/20

Contra

299 lei
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Stefan Sorin 28.05.2020 08:54
nu sunt un expert, dar din punctul meu de vedere e ok

Pro

usor de controlat, bateria tine destul de mult (foarte util indicatorul de baterie)
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Ionut 25.04.2020 22:38
Excelent!
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
STEFAN MANOLACHE 05.03.2020 16:02
Foarte buna
1 din 3 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Georgescu Bogdan 24.02.2020 15:54
Pro: Tunde foarte scurt, aproape ca lama Acumulatorul tine bine Merge, tunde bine Contra: Pretul rezervelor Fundul dispozitivului nu este plat, fara standul care vine de incarcat nu poate sta pe verticala
1 din 2 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Florian 21.08.2019 16:01
L am cumparat pt a l oferi cadou. Folosesc unul de mai bine de un an si sunt f multumit in continuare. Tunde f bine, scurt si fara iritatii.

Pro

Silentios, ergonom, display electrionic pentru baterie.

Contra

Nu am
3 din 5 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Sai Alexandru 21.06.2019 05:37
Raport pret calitate foarte bun

Pro

Foarte bun pentru un aparat de tuns barba

Contra

Nu taie la fel de bine ca lama
3 din 6 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Cristina 28.04.2019 12:46
I-am facut cadou acest aparat prietenului meu, este foarte multumit de el. Este de o calitate extrem de buna, recomandam!
3 din 6 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Nemteanu Petru 26.04.2018 00:59
Am folosit puțin produsul, dar, din ce am observat, este o alternativă bună pentru cei care se irită uşor folosind o lamă obişnuită. Rezultatul nu se compară din punct de vedere al fineții (nici nu ar avea cum, acesta este un trimmer, nu o lamă, adică mai mult tunde, chiar dacă o face f.f.scurt), dar am găsit în sfârșit o modalitate de a scăpa de iritație. Bateria se încarcă repede şi probabil ține destul de mult ( eu l-am folosit doar de 3 ori, de fiecare dată aproximativ un minut și mi-a arătat un consum de 5% din baterie pentru fiecare dată.) Capul ataşabil care apropie şi îndepărtează lamelele e foarte util, iar dock-ul este un accesoriu bun şi el, dacă vrei să laşi aparatul într-un loc anume, deşi e mai mult un moft, ca să justifice prețul premium, probabil. Nu merită suma de pe site-ul lor, dar la promoția existentă pe evomag, parcă se apropie de un preț mai cinstit. Cine nu are nevoie să controleze permanent afişajul bateriei în procente, să îl țină pe un suport şi să primească o husă ieftină cu sigla Phillips, poate comanda liniştit variantele mai ieftine, eventual folosind restul banilor pentru achiziționarea unor lame suplimentare. Bănuiesc ca ar fi o investiție mai înțeleaptă.

Pro

nu irită

Contra

nu are eficiența unei lame
5 din 9 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Cristea Viorel 08.04.2018 19:43
Un aparat de o calitate foarte buna. Poate înlocui cu brio lama de ras.

Pro

Rade foarte bine.

Contra

Nimic.
5 din 10 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Ionescu George Octavian 30.03.2018 23:27
Foarte incantat de el, am cumparat inca unul si pentru tata, care la randul lui este si el foarte incantat. Aparatul se incarca foarte repede, maxim o ora si este functional o ora si jumatate, pentru mine este mai mult decat suficient. Lamele sunt foarte bune si ele, nu agata, nu irita, isi fac treaba asa cum trebuie, ca si sfat, daca barba este prea mare, prima data folosti pieptanul la cel mai mic nivel si pe urma radeti, astfel evitati sa va iritati daca sunteti mai sensibili. ATENTIE! Daca inregistrati produsul pe site-ul Philips, primiti reducere de 50% la prima comanda de lame!

Pro

Totul la superlativ!

Contra

Nu am
6 din 11 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Cristi Dimian 27.03.2018 15:52
Raport bun calitate pret.

Pro

Se incarca foarte repede, usor de curatat autonomie foarte mare.

Contra

In anumite cazuri trebuie insistat ca sa poti ai un rezultat OK.
6 din 12 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Ursu Florin 13.03.2018 23:10
Merita

Pro

Super aparat.

Contra

Nu.sunt
6 din 12 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Dragu Aurelia 03.03.2018 15:54
Il recomand

Pro

Are tot ce trebuie pt tuns si barbirit.este foarte bun,precis,cadoul prefect

Contra

Momentan nu am
7 din 13 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Iavorschi Doina 15.02.2018 21:08
Nu irita pielea sensibila, sr incara f.repede
9 din 15 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Antonescu Dan 14.02.2018 16:10
Recomand .

Pro

Super O.K.L-am probat la un barbierit . Este identic ca orice aparat de ras electric de calitate .Sunt curios cat tine lama .

Contra

Momentan nimic .
7 din 14 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu