Serviciul de PRELUARE și PLASARE COMENZI cât și cel de RIDICARE COMENZI este disponibil în continuare la locatia din Splaiul Unirii nr. 257-259!

Aparat de ras Philips S5630/12, Lame Multiprecision, Wet&Dry, LED, Turbo+, Acumulator, 3 capete, Rotire in 5 directii (Negru/Albastru)
Philips Aparat de ras Philips S5630/12, Lame Multiprecision, Wet&Dry, LED, Turbo+, Acumulator, 3 capete, Rotire in 5 directii (Negru/Albastru) Protejează de 10 ori mai bine decât o lamă obişnuită* Sistem de lame MultiPrecision Capete flexibile în 5 direcţii Aparat de tuns de precizie SmartClick Profil rotunjit al capetelor conceput pentru a proteja pielea Bărbierire p 3599664
481.99 Out of stock

Aparat de ras Philips S5630/12, Lame Multiprecision, Wet&Dry, LED, Turbo+, Acumulator, 3 capete, Rotire in 5 directii (Negru/Albastru)

COD: [ S5630/12 ] ID: 3599664
481,99 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 1,00 Lei
(Pret fara taxa verde: 480,99 Lei)
TBI
Credit instant 100% online
-detalii.
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
482,00 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 1,00 Lei
(Pret fara taxa verde: 481,00 Lei)
Aparat de ras Philips S5630/12, Lame Multiprecision, Wet&Dry, LED, Turbo+, Acumulator, 3 capete, Rotire in 5 directii (Negru/Albastru)

Scurta descriere

Protejează de 10 ori mai bine decât o lamă obişnuită*
  • Sistem de lame MultiPrecision
  • Capete flexibile în 5 direcţii
  • Aparat de tuns de precizie SmartClick

Profil rotunjit al capetelor conceput pentru a proteja pielea

Bărbierire precisă fără zgârieturi şi tăieturi. Sistemul nostru de lame MultiPrecision cu profil de cap rotunjit alunecă lin, în timp ce îţi protejează pielea.

Obţine un bărbierit uscat confortabil sau umed răcoritor cu Aquatec

Alege cum preferi să te bărbiereşti. Cu etanşarea Aquatec umed şi uscat, poţi alege un bărbierit rapid dar comod. Sau poţi alege bărbieritul umed - cu gel sau spumă - chiar şi în duş.

Bărbiereşte părţile dense ale bărbii cu 20% mai multă putere

Bărbiereşte şi mai rapid părţile dense ale bărbii cu 20% mai multă putere obţinută prin activarea modului Turbo+.

Lamele ridică apoi taie firele lungi şi scurte pentru un bărbierit sigur

Obţine un bărbierit rapid şi precis. Sistemul nostru de lame MultiPrecision ridică şi taie toate firele de păr şi elimină aspectul nebărbierit - totul în doar câteva mişcări.

Capetele flexează în 5 direcţii pentru un bărbierit rapid şi precis

Capetele flexibile în 5 direcţii cu 5 mişcări independente asigură un contact apropiat cu pielea, pentru un bărbierit rapid şi precis chiar şi pe gât şi pe maxilar.

Aparatul de bărbierit poate fi clătit cu ușurință

Doar deschizi capul şi clăteşti bine la robinet.

Baterie cu 3 niveluri şi indicatoare de blocare pentru transport

Afişajul intuitiv îți oferă informaţiile relevante, ceea ce îți permite să obţii cele mai bune performanţe de la aparatul tău de bărbierit: - Indicator pentru baterie cu 3 niveluri - Indicator pentru curăţare - Indicator pentru baterie descărcată - Indicator luminos pentru înlocuirea capetelor de bărbierit - Indicator de blocare pentru transport

60 de minute de bărbierit fără fir

Vei avea peste 60 minute de utilizare – aproximativ 20 bărbieriri – la o încărcare de o oră. Acest aparat de bărbierit funcţionează numai în modul fără fir.

1 oră timp încărcare

Bărbiereşte-te pentru mai mult timp cu fiecare încărcare, datorită bateriei noastre puternice şi eficiente cu ioni de litiu, care durează mult timp. Efectuează o încărcare rapidă de 5 minute şi vei avea suficientă energie pentru un bărbierit.

Aparat tundere cu ataşare rapidă pentru tunderea perfectă a mustaţei şi a perciunilor

Fixează aparatul de tuns de precizie delicat cu pielea pentru a-ţi finisa aspectul. Acesta este ideal pentru menţinerea mustăţii şi pentru aranjarea perciunilor.

Detalii tehnice
Caracteristici generaleTip alimentareCu acumulatori
Durata de functionare (min)60
Caracteristici tehniceTip acumulatorLitiu-ion
Timp de incarcare1 ora
CuloareNegru/Albastru