Raporteaza o problema
Aparat de ras Gillette Flexball + 4 rezerve
Gillette Aparat de ras Gillette Flexball + 4 rezerve Aparat de ras Gillette Flexball + 4 rezerve                                                          Tehnologia FlexBall permite lamelor sa pivoteze din fata spre spate si din stanga spre dreapta pentru a raspunde contururi 3600930
60.99 Out of stock

Aparat de ras Gillette Flexball + 4 rezerve

COD: [ 81628249 ] ID: 3600930
60,99 Lei
(TVA inclus)
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
60,99 Lei
(TVA inclus)
Aparat de ras Gillette Flexball + 4 rezerve

Scurta descriere

Aparat de ras Gillette Flexball + 4 rezerve                                                         

Tehnologia FlexBall permite lamelor sa pivoteze din fata spre spate si din stanga spre dreapta pentru a raspunde contururilor fetei pentru cel mai bun barbierit de la Gillette. tehnologia FlexBall ofera un barbierit precis, cu mai putine fire de par ratate*.  Gillette ProGlide FlexBall, aparatul de ras care raspunde contururilor fetei pentru contact maxim.

Cele mai bune lame ale noastre sunt acum preferate de 2X mai mult de barbati atunci cand sunt folosite cu manerul Fusion Proglide cu tehnologie FlexBall. Lamele cu taiere joasa, aproape de piele, au fost reproiectate si au acum margini mai subtiri si mai fine, cu un invelis avansat de rezistenta scazuta pentru a taia fara efort firele de par si a inlatura senzatia de tragere si smulgere fata de varianta Fusion. 

Stabilizatorul pentru lame mentine o spatiere optima intre lame pentru confort, permitand in acelasi timp lamelor sa raspunda contururilor fetei. In plus, sistemul simplificat cu canale Comfort Guard indeparteaza excesul de spuma pentru a produce un contact optim cu lama, intinzand pielea pentru un barbierit precis si confortabil. Iar banda lubrifiata imbunatatita este impregnata cu uleiuri minerale si polimeri lubrifianti care permit ca Gillette Fusion ProGlide sa alunele fin pe piele, in repetate randuri. 

Functia de putere ofera micropulsatii calmante pentru a reduce frecarea in timpul barbieritului. Lame de ras reproiectate si banda lubrifianta imbunatatita

Lamele de ras cu margini mai subtiri, mai fine si cu invelis avansat pentru rezistenta joasa care taie cu usurinta firele de par. Banda lubrifianta a fost imbunatatita si impregrata cu uleiuri minerale si polimeri lubrifiati care permit aparatului sa alunece fin pe piele, in repetate randuri. 

Sistemul flexibil Comfort Guard mentine spatiul optim intre lame pentru confort, in timp ce le permite lamelor sa se ajusteze contururilor fetei tale. 

Detalii tehnice
Caracteristici generaleLame5
Tip pieleToate tipurile de piele
TipManual
SerieFlexball