Raporteaza o problema
Aparat de ras Gillette Flexball 1 rezerva + Gel de ras Gillette Fusion Hydrating 200ml
Gillette Aparat de ras Gillette Flexball 1 rezerva + Gel de ras Gillette Fusion Hydrating 200ml Aparat de ras Gillette Flexball 1 rezerva+Gel de ras Gillette Fusion Hydrating 200ml+genta Tehnologia FlexBall permite lamelor sa pivoteze din fata spre spate si din stanga spre dreapta pentru a raspunde contururilor fetei pentru cel mai bun barbierit 3600891
47.72 Out of stock

Aparat de ras Gillette Flexball 1 rezerva + Gel de ras Gillette Fusion Hydrating 200ml

COD: [ 81628083 ] ID: 3600891
47,72 Lei
(TVA inclus)
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
47,72 Lei
(TVA inclus)
Aparat de ras Gillette Flexball 1 rezerva + Gel de ras Gillette Fusion Hydrating 200ml

Scurta descriere

Aparat de ras Gillette Flexball 1 rezerva+Gel de ras Gillette Fusion Hydrating 200ml+genta

Tehnologia FlexBall permite lamelor sa pivoteze din fata spre spate si din stanga spre dreapta pentru a raspunde contururilor fetei pentru cel mai bun barbierit de la Gillette. tehnologia FlexBall ofera un barbierit precis, cu mai putine fire de par ratate.     

Gillette ProGlide FlexBall, aparatul de ras care raspunde contururilor fetei pentru contact maxim. Cele mai bune lame ale noastre sunt acum preferate de 2X mai mult de barbati atunci cand sunt folosite cu manerul Fusion Proglide cu tehnologie FlexBall. 

Lamele de ras cu margini mai subtiri, mai fine si cu invelis avansat pentru rezistenta joasa care taie cu usurinta firele de par. Banda lubrifianta a fost imbunatatita si impregrata cu uleiuri minerale si polimeri lubrifiati care permit aparatului sa alunece fin pe piele, in repetate randuri. 

Mentine spatiul optim intre lame pentru confort, in timp ce le permite lamelor sa se ajusteze contururilor fetei tale.  .  

Functia de Putere foloseste micropulsatia calmante pentru a reduce frecarea in timpul barbieritului. Manerul imbunatatit cu tehnologia FlexBall si o prindere mai ergonomica asigura un control mai bun*.

Detalii tehnice
Caracteristici generaleTip pieleToate tipurile de piele
TipManual
SerieFlexball