Serviciul de PRELUARE și PLASARE COMENZI cât și cel de RIDICARE COMENZI este disponibil în continuare la locatia din Splaiul Unirii nr. 257-259!

Dispozitiv pentru microdermabraziune Silk’n ReVit REVE1PE3001
Silk'n Dispozitiv pentru microdermabraziune Silk’n ReVit REVE1PE3001 Reînnoiți-vă pielea cu magia pe care o produce Silk’n Revit Essential! Acest sistem puternic de microdermabraziune vă va face pielea radiantă și plină de viață în câteva minute. Nu numai că stimulează producerea de celule noi, dar și 3676701
369.00 In stock

Dispozitiv pentru microdermabraziune Silk’n ReVit REVE1PE3001

COD: [ REVE1PE3001 ] ID: 3676701
369,00 Lei
(TVA inclus)
Timp estimativ de livrare
easybox Ridica din easybox
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat in 4 zile dupa ora 12:00
Livrare prin curier:Se livreaza in 5 zile pana in ora 18:00
TBI
Credit instant 100% online
-detalii.
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
369,00 Lei
(TVA inclus)
Dispozitiv pentru microdermabraziune Silk’n ReVit REVE1PE3001

Scurta descriere

Reînnoiți-vă pielea cu magia pe care o produce Silk’n Revit Essential!
Acest sistem puternic de microdermabraziune vă va face pielea radiantă și plină de viață în câteva minute. Nu numai că stimulează producerea de celule noi, dar și îmbunătățește textura și elasticitatea pielii și reduce aspectul semnelor de îmbătrânire și al ridurilor fine.

TRATAMENTUL MAGIC DE REÎNNOIRE A PIELII
 
 
Microdermabraziunea este o soluție pentru imperfecțiunile comune ale pielii, cum ar fi cicatrici provocate de acnee, pori măriți, riduri fine și textura neuniformă a pielii.
Starea pielii poate fi, de asemenea, afectată de expunerea la prea mult soare și de fumat, adesea făcându-o să pară nesănătoasă și neplăcută la atingere. E timpul pentru un tratament magic de întinerire a pielii!
 
EXFOLIEREA STIMULEAZĂ REÎNNOIREA CELULELOR
Silk’n ReVit Essential este un sistem nou și puternic de microdermabraziune care vă reînnoiește pielea. Microdermabraziunea a fost aplicată cu succes de câțiva ani la institutele de îngrijire a pielii și, datorită ReVit Essential, este acum disponibilă pentru uz personal.
 
 
Acest sistem utilizează tratamentul cu diamante pentru a exfolia pielea. Îndepărtează celulele de piele moarte de pe stratul superior al pielii (epiderma) și stimulează producerea de celule noi. În esență, acționează ca exfoliant, îndepărtând ușor stratul vechi de piele. Celulele moarte ale pielii sunt aspirate în dispozitiv şi colectate într-un filtru care se poate înlocui. Când schimbați filtrul, veți vedea cantitatea de particule moarte care au fost atașate anterior pe piele.
 
ASPIRAREA ÎN VID STIMULEAZĂ CIRCULAȚIA SÂNGELUI
Silk’n ReVit Essential utilizează, de asemenea, aspirarea în vid. Acest lucru asigură că straturile mai profunde ale pielii sunt ridicate și masate, stimulând astfel circulația sângelui prin piele.
 
 
Acest lucru are ca rezultat un aspect revitalizat. Cu toate acestea, oglinda este cea care oferă dovada ulterioară a pielii tratate: echilibrul a fost restabilit, imperfecțiunile sunt reduse, tenul tău este mai uniform și pielea ta este vizibil mai fină și mai tânără decât înainte!
 
CUM SĂ UTILIZAȚI SILK’N REVIT ESSENTIAL?
 
 
FRUNTE, OBRAJI ȘI BĂRBIE
Fruntea, obrajii și bărbia pot fi ușor tratate cu Silk’n ReVit Essential. Începeți în mijlocul unei zone și glisați dispozitivul folosind mișcări netede spre exteriorul feței, spre linia parului.
 
GÂT
Utilizați mișcări netede pentru a trata gâtul, deplasându-vă de sus în jos.
 
ZONA DIN JURUL OCHILOR ȘI NASULUI
Zona din jurul ochilor este destul de delicată și sensibilă, deci trebuie să deplasați dispozitivul încet și cu atenție în jurul zonei. Tratați zona din jurul sprâncenelor prin mișcări scurte în sus, evitând cu atenție pleoapele. Mergeți descendent spre zona din jurul nasului urmând contururile nasului și ale pomeților.
 
TRATAMENT
 
 
Silk’n ReVit Essential este potrivit pentru orice tip de piele. După tratament, vă recomandăm să utilizați o cremă de protecție solară cu factor 30 pentru a vă proteja pielea.
 
Pentru a obține cele mai bune rezultate, o sesiune de tratament trebuie să dureze aproximativ 5 minute.
 
Aparatul are un timer inteligent si se opreste la un interval de 1 minut, notificandu-va sa schimbati zona in care aplicati tratamentul.
 
Înainte de tratament, asigurați-vă că pielea este curată, uscată și fără machiaj sau creme. Scoateți vârful diamantului și înlocuiți filtrul cu unul nou, dacă este necesar. Reintroduceți și atașați toate piesele.
 
Porniți dispozitivul apăsând o dată butonul Pornit / Oprit; ReVit Essential este acum la nivelul de aspirare cel mai scăzut.
 
TRATAMENT
Apăsați încă o dată pentru a comuta la nivelul de aspirare cel mai ridicat.  Țineți vârful pe piele, pentru a putea simți aspirația dispozitivului. Înclinați ușor dispozitivul pe întreaga suprafață pe care doriți să o tratați, urmând săgețile din diagramă (consultați ilustrația).
 
 
O sesiune de tratament complet durează aproximativ 5 minute. După tratament, opriți dispozitivul apăsând scurt butonul Pornit / Oprit o dată dacă utilizați aspirarea la nivel ridicat, de două ori dacă nivelul de aspirare este scăzut.  Clătiți-vă fața cu apă rece. După tratament, vă recomandăm să aplicați o cremă cu protecție solară factor 30 pentru a vă proteja pielea de soare. Vă recomandăm să nu tratați pielea mai mult de două ori pe săptămână cu ReVit Essential.
Detalii tehnice
Caracteristici generalePentruFemei
Tip produsAparat de Microdermabraziune
UtilizareCuratare
Exfoliere
Tratament facial
Zone curatareFata
AlteleAparatul are un timer inteligent si se opreste la un interval de 1 minut, notificandu-va sa schimbati zona in care aplicati tratamentul