Dispozitiv de ingrijire a tenului Philips VisaPure Advanced SC5370/10, 3 capete, 2 setari de intensitate (Alb/Auriu)
Philips Dispozitiv de ingrijire a tenului Philips VisaPure Advanced SC5370/10, 3 capete, 2 setari de intensitate (Alb/Auriu) Disp. de îngrijire a tenului acasă Philips VisaPure Advanced SC5370/10 Piele radiantă, revitalizată şi reîmprospătată Curăţare şi îngrijire avansată a tenului Tehnologie personalizată DualMotion Curăţare, Masaj, Revitalizar 3771879
1023.99 Out of stock

Dispozitiv de ingrijire a tenului Philips VisaPure Advanced SC5370/10, 3 capete, 2 setari de intensitate (Alb/Auriu)

COD: [ SC5370/10 ] ID: 3771879

Acest produs nu mai face parte din oferta evoMAG. Vă recomandăm câteva produse similare:

TBI
Credit instant 100% online
-detalii.
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Dispozitiv de ingrijire a tenului Philips VisaPure Advanced SC5370/10, 3 capete, 2 setari de intensitate (Alb/Auriu)

Descrierea produsului Dispozitiv de ingrijire a tenului Philips VisaPure Advanced SC5370/10, 3 capete, 2 setari de intensitate (Alb/Auriu)

Disp. de îngrijire a tenului acasă Philips VisaPure Advanced SC5370/10

Piele radiantă, revitalizată şi reîmprospătată

Curăţare şi îngrijire avansată a tenului
  • Tehnologie personalizată DualMotion
  • Curăţare, Masaj, Revitalizare a ochilor
  • 3 capete, husă, trusă pentru depozitare
  • 2 setări de intensitate

Tehnologie personalizată DualMotion cu recunoaştere inteligentă a capului

 
VisaPure Advanced este echipat cu tehnologia personalizată DualMotion. Fiecare accesoriu VisaPure este prevăzut cu niveluri de rotaţie şi vibraţie specificate. Atât mânerul, cât şi noile accesorii sunt prevăzute cu o etichetă NFC inovatoare, care asigură recunoaşterea inteligentă a capului. Acest lucru înseamnă că mânerul recunoaşte capul corespunzător imediat ce îl fixezi. În acest fel, te poţi bucura de programe de îngrijire dedicate ce folosesc tehnologia personalizată DualMotion în funcţie de beneficiul dorit pentru piele.
 
Măreşte absorbţia produselor tale preferate de îngrijire a tenului
 
 
Curăţarea cu VisaPure te ajută să îndepărtezi până şi cele mai neînsemnate urme de machiaj, dar şi celulele de piele moartă. Datorită efectului de curăţare profundă, produsele tale preferate pentru îngrijirea pielii, cum ar fi cremele, serurile şi esenţele, sunt absorbite mai bine de piele.
 
Circulaţie sangvină mai bună pt o piele luminoasă şi revitalizată
 
 
Folosind capul pentru masaj de revitalizare prevăzut cu un program DualMotion personalizat, vei stimula circulaţia sangvină şi vei da viaţă pielii. Aceasta îi evidenţiază strălucirea naturală, conferindu-i un aspect revitalizat şi o strălucire sănătoasă.
 
Se simte ca atingerea uşoară a 750 de degete pe minut
 
 
Datorită formei elegante şi funcţionale a capului prevăzut cu cinci bile mici, ai senzaţia că pielea îţi este masată cu 750 de atingeri delicate pe minut. Programul pentru masaj de revitalizare are o durată de 3 minute şi te poţi bucura de un masaj facial de mai multe ori pe săptămână.
 
Dezvoltat împreună cu experţi japonezi în masaj
 
 
Capul pentru masaj revitalizant a fost conceput în colaborare cu experţi în masaj facial japonez. Programul special DualMotion este inspirat de tehnici de masaj recunoscute la nivel mondial. Tehnica de masare denumită Petrissage este cunoscută la nivel mondial pentru masajul profund care stimulează circulaţia sângelui şi relaxează muşchii feţei, dezvăluind o piele cu adevărat radiantă şi revitalizată.
 
Program de masare delicată cu 120 de nano-vibraţii pe secundă
 
 
Programul personalizat DualMotion pentru Ochi revitalizaţi execută 120 de nano-vibraţii pe secundă, pentru un masaj delicat, confortabil şi revitalizant în jurul ochilor. Este special conceput pentru pielea fină şi sensibilă din jurul ochilor. Programul Fresh eyes este un program scurt de 30 de secunde, pe care îl poţi utiliza rapid în rutina ta zilnică de dimineaţă!
 
Revigorează ochii obosiţi dimineaţa
 
 
Capul pentru revitalizarea ochilor obosiţi este fabricat dintr-un material răcoros special acoperit cu ceramică de calitate superioară, care asigură revitalizarea ochilor dimineaţa.
 
Perfect concepută pentru igienă optimă
 
 
Materialul extrem de fin al perilor tuturor capetelor de periere VisaPure este un nailon delicat, special ales. Astfel, capetele de periere sunt foarte uşor de curăţat şi menţinut în stare ireproşabilă.

Detalii tehnice

Caracteristici generalePentruFemei
Tip produsIngrijire faciala
UtilizareCuratare
Masaj
Revitalizare a ochilor
Zone curatareTen
Ochi
Numar trepte putere2
Tip tenToate tipurile de ten
Accesorii3 capete
Husa
Trusa pentru depozitare
Vezi mai mult