Serviciul de PRELUARE și PLASARE COMENZI cât și cel de RIDICARE COMENZI este disponibil în continuare la locatia din Splaiul Unirii nr. 257-259!

Rezerva periuta de dinti electrica Philips Sonicare DiamondClean HX6072/07, 2buc
Philips Rezerva periuta de dinti electrica Philips Sonicare DiamondClean HX6072/07, 2buc Sonicare DiamondClean Capete compacte pentru periuta de dinti sonica HX6072/07 Pachet de 2, Dimensiuni compacte, Atasare printr-un clic, Curatare superioara, dinti mai albi Curatare superioara.* Dinti mai albi.   Curatare superioara pentru in 1729184
89.99 Out of stock

Rezerva periuta de dinti electrica Philips Sonicare DiamondClean HX6072/07, 2buc

COD: [ HX6072/07 ] ID: 1729184
89,99 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 1,00 Lei
(Pret fara taxa verde: 88,99 Lei)
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
89,99 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 1,00 Lei
(Pret fara taxa verde: 88,99 Lei)
Rezerva periuta de dinti electrica Philips Sonicare DiamondClean HX6072/07, 2buc

Scurta descriere

Sonicare DiamondClean Capete compacte pentru periuta de dinti sonica HX6072/07
  • Pachet de 2, Dimensiuni compacte, Atasare printr-un clic, Curatare superioara, dinti mai albi
Curatare superioara.* Dinti mai albi.
 
Curatare superioara pentru indepartarea petelor si dinti mai albi
  • Pachet de 2
  • Dimensiuni compacte
  • Atasare printr-un clic
  • Curatare superioara, dinti mai albi
Dinti mai albi intr-o saptamana
 
 
Capul de periere Philips Sonicare DiamondClean elimina pana la 100% mai multe pete, pentru dinti mai albi in doar 7 zile.
 
Peri in forma de diamant pentru albire avansata
 
 
Capul periutei de dinti Philips Sonicare dispune de un pad central pentru eliminarea petelor, creat de perii asezati des in forma de diamant, pentru a indeparta petele de suprafata cauzate de alimente sau bauturi. Disponibil si in dimensiuni mai mici, compacte pentru curatare de precizie.
 
Concepute pentru a maximiza miscarea sonica
 
 
Capetele de periere Philips Sonicare sunt vitale pentru tehnologia noastra de baza cu miscari ale periei de inalta frecventa, inalta amplitudine, care efectueaza peste 31.000 de miscari de periere pe minut. Tehnologia noastra sonica fara egal transmite puterea de la maner pana la varful capului de periere. Aceasta miscare sonica creeaza o actiune dinamica a fluidului, care impinge fluidul adanc intre dinti si de-a lungul liniei gingiei pentru o curatare superioara, dar delicata de fiecare data.
 
Design cu atasare printr-un clic, pentru fixarea simpla a capului de periere
 
 
Acest cap de periere se ataseaza si se detaseaza de pe manerul periutei printr-un clic, pentru o prindere sigura si o intretinere si o curatare usoare. Se potriveste tuturor manerelor de periute Philips Sonicare cu exceptia: PowerUp Battery si Essence.
 
Parte a unei rutine pentru o sanatate orala mai buna
 
 
Ca toate capetele de periere Philips Sonicare originale, acest cap de periere este sigur pentru dinti si gingii. Calitatea fiecarui cap de periere a fost testata pentru o performanta si durabilitate exceptionale.
 
Perii cu rol de reamintire asigura cea mai eficienta curatare
 
 
Poate ca nu este evident la prima privire, dar capetele de periere isi pierd rigiditatea si se uzeaza treptat in cateva luni de utilizare normala. Perii nostri albastri, cu rol de reamintire, se estompeaza pana la culoarea alba pentru a te ajuta sa recunosti momentul cand trebuie sa-i inlocuiesti. Pentru rezultate optime, inlocuieste capul periei la fiecare trei luni.

 

Detalii tehnice
Caracteristici generalePentruCopii
TipRezerve periuta electrica