Raporteaza o problema
HX9062/Rezerva periuta de dinti electrica Philips Sonicare W3 Premium White HX9062/33, 2 buc. (Negru)
Philips HX9062/Rezerva periuta de dinti electrica Philips Sonicare W3 Premium White HX9062/33, 2 buc. (Negru) Un zâmbet mai alb şi mai strălucitor Elimină 100 % mai multe pete în doar 3 zile* • Pachet de 2 • Dimensiune standard • Ataşare printr-un clic • Sincronizarea modurilor BrushS 3610122
126.99 In stock
Atentie! Acest produs beneficiaza de verificare colet. Insistam asupra verificarii integritatii ambalajului, produsului, accesoriilor in momentul preluarii de la agentul de curierat. Pentru mai multe info consultati politica de livrare / termenii si conditiile

HX9062/Rezerva periuta de dinti electrica Philips Sonicare W3 Premium White HX9062/33, 2 buc. (Negru)

COD: [ HX9062/33 ] ID: 3610122
126,99 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 1 Lei
(Pret fara taxa verde: 125,99 Lei)
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Timp estimativ de livrare
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat in 4 zile dupa ora 12:00
Livrare prin curier în București:Se livreaza in 5 zile pana in ora 18:00
Livrare prin curier în țară:Se livreaza in 5 zile pana in ora 18:00
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
127,00 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 1 Lei
(Pret fara taxa verde: 126,00 Lei)
HX9062/Rezerva periuta de dinti electrica Philips Sonicare W3 Premium White HX9062/33, 2 buc. (Negru)

Scurta descriere

Un zâmbet mai alb şi mai strălucitor
Elimină 100 % mai multe pete în doar 3 zile*
Pachet de 2
Dimensiune standard
Ataşare printr-un clic
Sincronizarea modurilor BrushSync
 
Elimină până la 100 % mai multe pete de suprafaţă în doar 3 zile*
 
 
Perii centrali deşi ai capului de periere Philips Sonicare Premium White lucrează intens pentru a îndepărta placa bacteriană şi petele de suprafaţă de zi cu zi cauzate de alimente şi băuturi. Marginile flexibile permit perilor să se muleze pe forma unică a dinţilor şi gingiilor tale, pentru o curăţare profundă şi un zâmbet mai strălucitor în numai 3 zile.
 
Suprafaţă de contact de 4 ori mai mare** pentru curăţare profundă, fără efort
 
 
Cu tehnologia noastră de curăţare adaptivă, vei obţine o curăţare personalizată de fiecare dată când îţi periezi dinţii. Marginile moi din cauciuc se mulează pentru a permite capului de periere Premium White să se adapteze formei dinţilor şi gingiilor, oferindu-ţi o suprafaţă de contact până la de 4 ori mai mare decât un cap de periere obişnuit, pentru o curăţare mai profundă, chiar şi în zonele greu accesibile. Mai mult, tehnologia de curăţare adaptivă permite urmărirea delicată a liniei gingiilor şi absorbţia presiunii excesive de periere, activând o mişcare de curăţare îmbunătăţită, pentru o senzaţie unică şi curăţare superioară.
 
Îndepărtare de până la 10 ori mai bună a plăcii bacteriene comparativ cu o periuţă de dinţi manuală
 
 
Cu Premium White, beneficiezi de curăţare excepţională, dar şi de albire zilnică. Designul său flexibil te ajută să îndepărtezi până la de 10 ori mai multă placă bacteriană**** de pe dinţi şi de-a lungul liniei gingiilor, pentru o curăţare profundă pe care o poţi vedea şi simţi.
 
Concepută pentru a amplifica puterea noastră sonică, unică de curăţare
 
 
Capul de periere şi mânerul Sonicare formează echipa perfectă. Perfecţionând tehnologia noastră sonică, îţi oferă curăţare inegalabilă. Vibraţiile la viteză ridicată din mânerul periuţei de dinţi asigură 31.000 de mişcări de periere pe minut, transformând pasta de dinţi într-o spumă care combate placa bacteriană şi care pătrunde adânc în spaţiile interdentale şi de-a lungul gingiei, pentru curăţare excepţională.
 
Vei şti întotdeauna când să înlocuieşti. Vei obţine mereu o curăţare eficientă.
 
 
Capetele de periere îşi pierd din eficienţă după 3 luni de utilizare, însă BrushSync™ te va înştiinţa înainte ca acest lucru să se întâmple. Periuţa de dinţi inteligentă va monitoriza cât de des şi cât de intens te periezi şi te va înştiinţa când a sosit momentul să înlocuieşti capul de periere. Nu ai o periuţă de dinţi inteligentă Philips Sonicare? Nu trebuie decât să monitorizezi perii albaştri cu rol de amintire, iar când devin albi vei şti ca a sosit momentul pentru un cap de periere nou.
 
Testată pentru a îndeplini nevoile sănătăţii tale orale
 
 
Toate capetele de periere sunt sigure şi delicate cu dinţii şi gingiile. Pe parcursul testărilor, fiecare cap de periere este supus unor anumite ritmuri pentru a asigura durabilitatea şi performanţa excepţională de fiecare dată când îţi periezi dinţii.
 
Design cu ataşare printr-un clic, pentru fixarea simplă a capului de periere
 
 
Capul de periere Premium White se potriveşte perfect cu mânerul oricărei periuţe de dinţi Philips Sonicare, cu excepţia PowerUp Battery şi Essence. Nu trebuie decât să îl ataşezi şi detaşezi pentru înlocuire şi curăţare simple.
 
Selectează în mod automat modul ideal pentru rezultate perfecte***
 
 
Vei obţine întotdeauna cea mai bună curăţare posibilă cu funcţia noastră de sincronizare a modurilor BrushSync. Capul de periere Philips Sonicare W3 Premium White se sincronizează cu mânerul periuţei Philips Sonicare cu funcţie BrushSync, selectând modul de periere şi nivelul de intensitate ideale pentru o albire excepţională. Nu trebuie decât să începi să periezi
 

 

Detalii tehnice
Caracteristici generalePentruAdulti
TipRezerve periuta electrica