Serviciul de PRELUARE și PLASARE COMENZI cât și cel de RIDICARE COMENZI este disponibil în continuare la locatia din Splaiul Unirii nr. 257-259!

Set 2 Periute de dinti electrice Philips Sonicare ProtectiveClean 5100 HX6859/34, Senzor presiune, Memento inlocuire capat, Cronometru 2 min, 3 Moduri, 2 Capete, 2 Truse de calatorie (Alb)
Philips Set 2 Periute de dinti electrice Philips Sonicare ProtectiveClean 5100 HX6859/34, Senzor presiune, Memento inlocuire capat, Cronometru 2 min, 3 Moduri, 2 Capete, 2 Truse de calatorie (Alb) HX6859   130 de ani de inovatie. 130 de zile de garantie a satisfactiei. Program Money Back Guarantee Cu ocazia aniversarii a 130 de ani de inovatie Philips, poti folosi produsul tau preferat timp de 130 de zile, iar daca nu esti multumit, il poti retu 3645325 5 7
932.95 Out of stock
Set 2 Periute de dinti electrice Philips Sonicare ProtectiveClean 5100 HX6859/34, Senzor presiune, Memento inlocuire capat, Cronometru 2 min, 3 Moduri, 2 Capete, 2 Truse de calatorie (Alb) Am avut anterior un Dr. Mayer, apoi Oral B si niciuna nu a fost atat de performanta. Dintii sunt mult mai curati si aveam probleme cu depunerile. Recomand.
5
Set 2 Periute de dinti electrice Philips Sonicare ProtectiveClean 5100 HX6859/34, Senzor presiune, Memento inlocuire capat, Cronometru 2 min, 3 Moduri, 2 Capete, 2 Truse de calatorie (Alb) Suntem tare multumiti de aceasta alegere. Mentionez ca in trecut utilizam periuta electrica de la un alt brand, de care eram multumiti, pana am decis sa le inlocuim cu acestea. A fost o schimbare foarte buna, de la utilizarea periutei pana la senzatia de dinti cu adevarat curati. Imi place ca pot schimba modul in care imi curat dintii in functie de nevoie si bateria tine mai mult timp in comparatie cu vechea periuta. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.
Set 2 Periute de dinti electrice Philips Sonicare ProtectiveClean 5100 HX6859/34, Senzor presiune, Memento inlocuire capat, Cronometru 2 min, 3 Moduri, 2 Capete, 2 Truse de calatorie (Alb) Bateria tine cel putin 2 saptamani, utile cele 3 functii, dintii arata foarte bine. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.
Set 2 Periute de dinti electrice Philips Sonicare ProtectiveClean 5100 HX6859/34, Senzor presiune, Memento inlocuire capat, Cronometru 2 min, 3 Moduri, 2 Capete, 2 Truse de calatorie (Alb) Am achizitionat-o si sunt foarte incantata!!! Sincer face toti banii inca de la primele perieri s-a justificat pretul, ce face periuta aceasta in 2-3 minute nu face una traditionala intr-o ora. Anterior am folosit si o periuta electrica de la o alta firma concurenta, insa diferenta este extrem de majora. Rezultatul este nemaipomenit. In cateva zile s-a vazut diferenta: dinti mai albi, pete indepartate aproape in totalitate. Sunt foarte multumita de aceast produs si il recomand , merita sa o ai! Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.
Set 2 Periute de dinti electrice Philips Sonicare ProtectiveClean 5100 HX6859/34, Senzor presiune, Memento inlocuire capat, Cronometru 2 min, 3 Moduri, 2 Capete, 2 Truse de calatorie (Alb) Aceasta periuţă este extraordinară, după doar câteva zile de utilizare am observat o diferență enormă, dinții devenind mai albi si mult mai curați. Periuţa vine însoțită de un toc de transport ceea ce ofera transportarea acesteia in conditii de igienă in călătorii, si tot atunci când vine vorba de călătorit, nu trebuie sa ne facem griji de încărcarea acesteia deoarece bateria tine in jur de două săptămâni. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.
Set 2 Periute de dinti electrice Philips Sonicare ProtectiveClean 5100 HX6859/34, Senzor presiune, Memento inlocuire capat, Cronometru 2 min, 3 Moduri, 2 Capete, 2 Truse de calatorie (Alb) Folosesc acest produs de ceva timp pot sa zic ca sunt multumit de el, tocul de transport este un mare plus, sunt foarte incantat de el si de cele 3 moduride pe care le are mai ales pe cel de albire a dintilor. Recomand acest produs. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.
Set 2 Periute de dinti electrice Philips Sonicare ProtectiveClean 5100 HX6859/34, Senzor presiune, Memento inlocuire capat, Cronometru 2 min, 3 Moduri, 2 Capete, 2 Truse de calatorie (Alb) Am achizitionat setul de periute Philips de aproximativ un an de zile si vreau sa va spun ca nu m-as mai intoarce la o periuta normala. Curata foarte bine, nu este nici foarte moale dar nici tare, iar vibratiile sunt potrivite astfel incat sa nu provoace durere. Recomand! Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.

Set 2 Periute de dinti electrice Philips Sonicare ProtectiveClean 5100 HX6859/34, Senzor presiune, Memento inlocuire capat, Cronometru 2 min, 3 Moduri, 2 Capete, 2 Truse de calatorie (Alb)

COD: [ HX6859/34 ] ID: 3645325
932,95 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 1,00 Lei
(Pret fara taxa verde: 931,95 Lei)
TBI
Credit instant 100% online
-detalii.
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
933,00 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 1,00 Lei
(Pret fara taxa verde: 932,00 Lei)
Set 2 Periute de dinti electrice Philips Sonicare ProtectiveClean 5100 HX6859/34, Senzor presiune, Memento inlocuire capat, Cronometru 2 min, 3 Moduri, 2 Capete, 2 Truse de calatorie (Alb)

Scurta descriere

 

130 de ani de inovatie. 130 de zile de garantie a satisfactiei. Program Money Back Guarantee

Cu ocazia aniversarii a 130 de ani de inovatie Philips, poti folosi produsul tau preferat timp de 130 de zile, iar daca nu esti multumit, il poti returna simplu si gratuit.’’

Pentru mai multe detalii și informații te rugăm să consulți Regulamentul campaniei.

Detalii tehnice
Caracteristici periute de dintiModelHX6859
PentruAdulti
TipPeriuta electrica
Vibratii/min62.000
Numar programe3
Capete incluse2
Tip alimentareAcumulator
Accesorii1 x Incarcator
2 x Maner periuta electrica ProtectiveClean
2 x Capat de periere W2 Optimal White
2 x Toc de transport
CuloareAlb
Adauga review

Review-uri

Philips Romania 28.10.2021 17:23
Am achizitionat setul de periute Philips de aproximativ un an de zile si vreau sa va spun ca nu m-as mai intoarce la o periuta normala. Curata foarte bine, nu este nici foarte moale dar nici tare, iar vibratiile sunt potrivite astfel incat sa nu provoace durere. Recomand! Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.

Pro

Produs de calitate

Contra

-
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Philips Romania 28.10.2021 17:21
Folosesc acest produs de ceva timp pot sa zic ca sunt multumit de el, tocul de transport este un mare plus, sunt foarte incantat de el si de cele 3 moduride pe care le are mai ales pe cel de albire a dintilor. Recomand acest produs. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.

Pro

Profesional

Contra

-
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Philips Romania 28.10.2021 17:20
Aceasta periuţă este extraordinară, după doar câteva zile de utilizare am observat o diferență enormă, dinții devenind mai albi si mult mai curați. Periuţa vine însoțită de un toc de transport ceea ce ofera transportarea acesteia in conditii de igienă in călătorii, si tot atunci când vine vorba de călătorit, nu trebuie sa ne facem griji de încărcarea acesteia deoarece bateria tine in jur de două săptămâni. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.

Pro

Recomand!

Contra

-
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Philips Romania 28.10.2021 17:20
Am achizitionat-o si sunt foarte incantata!!! Sincer face toti banii inca de la primele perieri s-a justificat pretul, ce face periuta aceasta in 2-3 minute nu face una traditionala intr-o ora. Anterior am folosit si o periuta electrica de la o alta firma concurenta, insa diferenta este extrem de majora. Rezultatul este nemaipomenit. In cateva zile s-a vazut diferenta: dinti mai albi, pete indepartate aproape in totalitate. Sunt foarte multumita de aceast produs si il recomand , merita sa o ai! Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.

Pro

Recomand!

Contra

-
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Philips Romania 28.10.2021 17:09
Bateria tine cel putin 2 saptamani, utile cele 3 functii, dintii arata foarte bine. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.

Pro

Foarte bun

Contra

-
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Philips Romania 28.10.2021 17:08
Suntem tare multumiti de aceasta alegere. Mentionez ca in trecut utilizam periuta electrica de la un alt brand, de care eram multumiti, pana am decis sa le inlocuim cu acestea. A fost o schimbare foarte buna, de la utilizarea periutei pana la senzatia de dinti cu adevarat curati. Imi place ca pot schimba modul in care imi curat dintii in functie de nevoie si bateria tine mai mult timp in comparatie cu vechea periuta. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.

Pro

O schimbare foarte buna

Contra

-
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Gheorghita Dumitru-Dan 05.06.2019 17:41
Am avut anterior un Dr. Mayer, apoi Oral B si niciuna nu a fost atat de performanta. Dintii sunt mult mai curati si aveam probleme cu depunerile. Recomand.

Pro

Am avut anterior un Dr. Mayer, apoi Oral B si niciuna nu a fost atat de performanta. Dintii sunt mult mai curati si aveam probleme cu depunerile. Recomand.
4 din 6 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu