Raporteaza o problema
Periuta electrica Philips Sonicare For Kids HX6321/04, 62.000 vibratii/min, Bluetooth, Cronometru 2 min, 2 Programe, 1 Capat (Alb/Albastru)
Philips Periuta electrica Philips Sonicare For Kids HX6321/04, 62.000 vibratii/min, Bluetooth, Cronometru 2 min, 2 Programe, 1 Capat (Alb/Albastru) HX6321 Periuţă de dinţi sonică electrică Philips Sonicare For Kids HX6321/04 Putere sonică interactivă. Mai multă distracţie, periere mai bună Un început interesant pentru obiceiuri sănătoase în viaţă Bluetooth® încorporat Aplic 3678068 5 4
184.99 In stock
Periuta electrica Philips Sonicare For Kids HX6321/04, 62.000 vibratii/min, Bluetooth, Cronometru 2 min, 2 Programe, 1 Capat (Alb/Albastru) Foarte buna calitate preț.
Periuta electrica Philips Sonicare For Kids HX6321/04, 62.000 vibratii/min, Bluetooth, Cronometru 2 min, 2 Programe, 1 Capat (Alb/Albastru) Foarte bună. Ideala pentru copii.
Periuta electrica Philips Sonicare For Kids HX6321/04, 62.000 vibratii/min, Bluetooth, Cronometru 2 min, 2 Programe, 1 Capat (Alb/Albastru) Copiii sunt incantati de periute. Le-au personalizat fiecare cu desenul dorit. Nu le-am folosit cu apicatia inca.
Periuta electrica Philips Sonicare For Kids HX6321/04, 62.000 vibratii/min, Bluetooth, Cronometru 2 min, 2 Programe, 1 Capat (Alb/Albastru) Excelenta! Fiul meu a folosit un model mai vechi, fara bluetooth si acum este foarte incantat de noul model. Aplicatia il invata intr-un mod amuzant sa se spele corect pe dinti si primeste recompense simpatice

Periuta electrica Philips Sonicare For Kids HX6321/04, 62.000 vibratii/min, Bluetooth, Cronometru 2 min, 2 Programe, 1 Capat (Alb/Albastru)

COD: [ HX6321/04 ] ID: 3678068
184,99 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 1 Lei
(Pret fara taxa verde: 183,99 Lei)
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Timp estimativ de livrare
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat in 6 zile dupa ora 12:00
Livrare prin curier:Se livreaza in 7 zile pana in ora 18:00
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
185,00 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 1 Lei
(Pret fara taxa verde: 184,00 Lei)
Periuta electrica Philips Sonicare For Kids HX6321/04, 62.000 vibratii/min, Bluetooth, Cronometru 2 min, 2 Programe, 1 Capat (Alb/Albastru)

Scurta descriere

Periuţă de dinţi sonică electrică Philips Sonicare For Kids HX6321/04

Putere sonică interactivă. Mai multă distracţie, periere mai bună

Un început interesant pentru obiceiuri sănătoase în viaţă

  • Bluetooth® încorporat
  • Aplicaţie de consiliere
  • 1 cap de periere
  • 2 moduri

Aplicaţia interactivă entuziasmează copiii cu privire la perierea dinţilor

 
Aplicaţia Philips Sonicare For Kids se sincronizează cu periuţa de dinţi sonică a copilului tău, pentru a-l ajuta să înveţe despre igiena orală prin joacă. Antrenorul de periere al copilului tău îl provoacă să se perieze un timp mai îndelungat şi într-un mod mai eficient. Fiecare sesiune începe cu instrucţiuni vizuale clare despre tehnici de periere corecte, iar monitorul de progres al aplicaţiei urmăreşte performanţele totale. Copiii învaţă în timp ce se distrează, iar părinţii pot vedea cât de bine se descurcă aceştia între controalele la medicul stomatolog.
 
98% dintre persoane spun că este mai uşor să convingi copiii să îşi perieze dinţii mai bine şi mai mult
 
 
Cu periuţa de dinţi şi cu aplicaţia Philips Sonicare For Kids, copiii pot descoperi cum să îşi perieze corect dinţii pe cont propriu. Aplicaţia se sincronizează cu periuţa de dinţi prin Bluetooth, pentru a demonstra tehnici corecte de periere şi pentru a monitoriza evoluţia. Copiii pot vedea cât de bine îşi periază dinţii şi pot câştiga răsplăţi distractive pentru o treabă bine făcută. Educativ şi eficient, 98% dintre părinţii intervievaţi au spus că le este mai uşor să îşi convingă copiii să îşi perieze dinţii mai bine şi mai mult. Este modalitatea distractivă prin care copiii îşi dezvoltă obiceiuri sănătoase de igienă orală, care vor rezista toată viaţa.
 
Răsplăţi distractive pentru sesiuni de periere de succes
 
 
Periuţa de dinţi şi aplicaţia Philips Sonicare For Kids aduc un nou nivel de distracţie perierii dinţilor. Personajul principal din aplicaţie este Sparkly, căruia îi place foarte mult să aibă dinţii curaţi. Copiii au grijă de Sparkly, iar antrenorul de periere al aplicaţiei îi provoacă să îşi perieze dinţii mai bine şi mai mult. De fiecare dată când copilul tău îşi periază dinţii bine, Sparkly devine mai vesel şi fiecare sesiune de periere de succes este răsplătită. Copiii pot debloca accesorii pentru a-l personaliza pe Sparkly sau pot câştiga mâncare pentru Sparkly, căruia îi place să mănânce sănătos. Părinţii pot chiar alege răsplăţi pe care le pot include în aplicaţie.
 
KidTimer şi KidPacer, pentru o viaţă întreagă de periere corectă
 
 
Pentru a încuraja o rutină adecvată de periere, periuţa de dinţi electrică, cu Bluetooth Sonicare For Kids se conectează cu aplicaţia şi ajută copiii să mărească treptat timpul de periere. Scopul este de a ajunge la cele două minute, recomandate de medicii stomatologi. Când foloseşti aplicaţia, copiii pot mima antrenorul de periere al aplicaţiei, pe măsură ce acesta periază cu atenţie fiecare parte a gurii. Antrenorul de periere îţi va încuraja copilul să mărească timpul petrecut pe fiecare zonă. Pe măsură ce copilul tău îşi va peria dinţii mai mult, va fi recompensat de Sparkly, care este mulţumit de dinţii foarte curaţi. Este un antrenament distractiv, pentru o viaţă întreagă de periere corectă a dinţilor.
 
Menţine evidenţa timpului de periere chiar şi atunci când nu utilizezi aplicaţia
 
 
Cu periuţa de dinţi cu Bluetooth Philips Sonicare For Kids, funcţia Quadpacer a aplicaţiei monitorizează sesiunile de periere în timp real. Recunoaşte când începe, se întrerupe sau se finalizează o sesiune de periere. Iar datorită unei memorii integrate şi unei etichete orare pe mânerul periuţei, poţi chiar salva detaliile a până la 20 de sesiuni când nu utilizezi aplicaţia. Data viitoare când foloseşti aplicaţia împreună cu mânerul, detaliile acelor sesiuni se sincronizează cu calendarul aplicaţiei. Răsplăţi pentru sesiuni de periere de succes pot fi încă revendicate, iar copilul tău poate vedea cu uşurinţă cât a progresat.
 
Acţiunea de curăţare dinamică Sonicare antrenează fluidele printre dinţi
 
 
Pe măsură ce copiii învaţă să îşi perieze dinţii, tehnologia noastră se ocupă de restul. Acţiunea unică, dinamică a unei periuţe de dinţi electrice Philips Sonicare ajunge cu delicateţe şi eficienţă în zonele dintre dinţi şi de-a lungul gingiilor. Cu peste 500 de mişcări pe secundă, puterea curăţării sonice compensează pentru tehnicile în dezvoltare, pe măsură ce copiii învaţă să îşi perieze mai bine dinţii. Această tehnologie face ca periuţa de dinţi Philips Sonicare For Kids să fie cu până la 75% mai eficientă decât periuţele de dinţi convenţionale, ceea ce are drept urmare controale cu mai mult succes la medicul stomatolog.
 
Etichete interschimbabile distractive pentru personalizare
 
 
Etichetele distractive pentru mâner permit copiilor să îşi aleagă aspectul periuţei de dinţi. Cu opt modele interschimbabile în interiorul fiecărei cutii a produsului, copiii pot oferi periuţei de dinţi un aspect nou, oricât de des vor. Împreună cu opţiunea de a personaliza aspectul personajului din aplicaţie, experienţa Philips Sonicare For Kids se rezumă la a face din igiena orală o activitate antrenantă şi distractivă, oricând.
 
2 moduri de periere cu intensităţi diferite oferă o curăţare delicată şi eficientă
 
 
Cu două moduri de putere pentru copii, această periuţa de dinţi electrică asigură o curăţare adecvată pentru diferite vârste; un mod inferior pentru copii mai mici şi unul superior pentru copii mai mari.
 
Model cu prindere multiplă pentru părinţi şi copii
 
 
Designul ergonomic permite copiilor să îşi perieze dinţii pe cont propriu sau ajutaţi de părinţi. Fiecare periuţă de dinţi Philips Sonicare For Kids dispune de un mâner cu design inteligent, care permite copiilor şi părinţilor să perieze împreună, dacă doresc. Mânerul ferm permite mâinilor mai mici să manevreze mânerul cu uşurinţă, iar designul spaţios lasă loc de ajutor din partea părinţilor, dacă este cazul. Designul ferm al mânerului permite copiilor să depoziteze periuţa în poziţie verticală sau să aplice pastă de dinţi când periuţa este la orizontală.
 
Capul de periere cauciucat este conceput pentru protejarea dinţilor celor mici
 
 
Capul de periere cauciucat al acestei periuţe de dinţi electrice este conceput pentru a proteja dinţii în creştere
 
Preferat de dentişti pentru proprii copii
 
 
91 % dintre medicii dentişti care sunt părinţi preferă Philips Sonicare For Kids pentru proprii lor copii.
Detalii tehnice
Caracteristici periute de dintiModelHX6321
PentruCopii
TipPeriuta electrica
Vibratii/min62.000
Numar programe2
Capete incluse1
Tip alimentareAcumulator
Accesorii1x Maner
1x Capat de periere
1x Incarcator maner
MaterialPlastic
CuloareAlb/Albastru
Adauga review

Review-uri

Alexandra Baditoiu 03.06.2020 09:30
Excelenta! Fiul meu a folosit un model mai vechi, fara bluetooth si acum este foarte incantat de noul model. Aplicatia il invata intr-un mod amuzant sa se spele corect pe dinti si primeste recompense simpatice
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Florescu Claudiu 01.06.2020 18:54
Copiii sunt incantati de periute. Le-au personalizat fiecare cu desenul dorit. Nu le-am folosit cu apicatia inca.
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Adrian 13.05.2020 15:54
Foarte bună. Ideala pentru copii.
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Iftimi zoica 12.05.2020 19:05
Foarte buna calitate preț.

Pro

Da
Vi se pare util acest comentariu? DaNu