Serviciul de PRELUARE și PLASARE COMENZI cât și cel de RIDICARE COMENZI este disponibil în continuare la locatia din Splaiul Unirii nr. 257-259!

Periuta de dinti electrica Philips Sonicare ProtectiveClean 5100 HX6859/68, 62.000 vibratii/min, Senzor presiune, Memento inlocuire capat, Cronometru 2 min, Sterilizator UV, 3 Programe, 1 Capat, Trusa de calatorie (Alb/Albastru)
Philips Periuta de dinti electrica Philips Sonicare ProtectiveClean 5100 HX6859/68, 62.000 vibratii/min, Senzor presiune, Memento inlocuire capat, Cronometru 2 min, Sterilizator UV, 3 Programe, 1 Capat, Trusa de calatorie (Alb/Albastru) HX6859 Gingii mai sănătoase. În mod delicat.   Îmbunătăţeşte sănătatea gingiilor cu până la 100% faţă de o periuţă manuală*   Senzor de presiune integrat 3 moduri 1 funcţie BrushSync Toc de transport Albeşte dinţii 3685061
694.95 Out of stock

Periuta de dinti electrica Philips Sonicare ProtectiveClean 5100 HX6859/68, 62.000 vibratii/min, Senzor presiune, Memento inlocuire capat, Cronometru 2 min, Sterilizator UV, 3 Programe, 1 Capat, Trusa de calatorie (Alb/Albastru)

COD: [ HX6859/68 ] ID: 3685061
694,95 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 1,00 Lei
(Pret fara taxa verde: 693,95 Lei)
TBI
Credit instant 100% online
-detalii.
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
695,00 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 1,00 Lei
(Pret fara taxa verde: 694,00 Lei)
Periuta de dinti electrica Philips Sonicare ProtectiveClean 5100 HX6859/68, 62.000 vibratii/min, Senzor presiune, Memento inlocuire capat, Cronometru 2 min, Sterilizator UV, 3 Programe, 1 Capat, Trusa de calatorie (Alb/Albastru)

Scurta descriere

Gingii mai sănătoase. În mod delicat.
 
Îmbunătăţeşte sănătatea gingiilor cu până la 100% faţă de o periuţă manuală*
 
  • Senzor de presiune integrat
  • 3 moduri
  • 1 funcţie BrushSync
  • Toc de transport
Albeşte dinţii în numai o săptămână
 
 
Ataşează capul de periere W2 Optimal White pentru a elimina petele de suprafaţă şi a dezvălui un zâmbet mai alb. Cu perii săi centrali deşi pentru eliminarea petelor, s-a demonstrat clinic că albeşte dinţii în numai o săptămână.
 
Alege din trei moduri
 
 
Această periuţă de dinţi îţi permite să îţi personalizezi periajul în funcţie de nevoile proprii, putând alege din trei moduri. Modul Clean este modul standard pentru curăţare superioară. White este modul ideal pentru îndepărtarea petelor de suprafaţă. Iar modul Gum Care adaugă un minut suplimentar de periere la putere redusă, pentru a putea masa uşor gingiile.
 
Sigură şi delicată pe zonele sensibile, lucrările ortodontice şi dentare
 
 
Îţi garantăm o experienţă sigură de periere a dinţilor: tehnologia noastră sonică este adecvată pentru utilizare cu aparate dentare, plombe, coroane şi faţete dentare, ajută la prevenirea cariilor şi îmbunătăţeşte sănătatea gingiilor.
 
Tehnologie sonică avansată Philips Sonicare
 
 
Tehnologia sonică avansată Philips Sonicare mobilizează apă între dinţi, iar mişcările sale de periere desprind şi îndepărtează placa bacteriană pentru o curăţare zilnică excepţională.
 
Te anunţă când apeşi prea tare
 
 
Se poate să nu observi că periajul este prea intens, dar periuţa ta de dinţi nu va trece asta cu vederea. Dacă începi să aplici presiune pe gingii, periuţa de dinţi va emite un sunet intermitent pentru a-ţi aminti să reduci presiunea.
 
Conectează mânerul inteligent al periuţei şi capetele de periere inteligente
 
 
O tehnologie cu microcip care detectează şi sincronizează capul de periere inteligent cu mânerul inteligent. Mânerul inteligent şi capul de periere inteligent reprezintă o combinaţie puternică care permite mementouri de înlocuire inteligente.
 
Ştii întotdeauna când să înlocuieşti capetele de periere
 
 
Toate capetele de periere se uzează în timp. Tehnologia noastră BrushSync monitorizează cât timp ai folosit capul de periere şi cât de intens a fost periajul. Când este timpul să-l înlocuieşti, te va anunţa printr-un indicator luminos pe mâner şi un semnal sonor scurt. Astfel, poţi avea siguranţa că obţii rezultate optime de la capul de periere.
 
Încurajare pentru un periaj temeinic
 
 
QuadPacer te anunţă când ai acordat timpul optim fiecărei zone a gurii, în timp ce Smartimer te înştiinţează când s-au scurs cele două minute de periaj recomandate.
 
Îţi face călătoria mai uşoară
 
 
Tocul nostru premium de transport îţi permite să depozitezi igienic periuţa de dinţi, în timp ce baza noastră de încărcare compactă menţine bateria încărcată în timpul deplasărilor. Beneficiezi de două săptămâni de utilizare regulată la o singură încărcare completă, încărcătorul fiind util pentru călătorii mai lungi.
 
Detalii tehnice
Caracteristici periute de dintiModelHX6859
PentruAdulti
TipPeriuta electrica
Vibratii/min62.000
Numar programe3
Capete incluse1
Tip alimentareAcumulator
Accesorii1 x Incarcator
1 x Toc de transport
1 x Maner ProtectiveClean
1 x Capat W2 Optimal White
1 x Sterilizator UV
MaterialPlastic
CuloareAlb/Albastru