Raporteaza o problema
Periuta de dinti electrica Philips Sonicare FlexCare Platinum HX9172/14, 62000 vibratii/min, Senzor presiune, Sterilizator UV, Cronometru 2 min, 3 Programe, 2 Capete, Trusa de calatorie (Gri)
Philips Periuta de dinti electrica Philips Sonicare FlexCare Platinum HX9172/14, 62000 vibratii/min, Senzor presiune, Sterilizator UV, Cronometru 2 min, 3 Programe, 2 Capete, Trusa de calatorie (Gri) Philips Sonicare FlexCare Platinum HX9172/14 Periuţă de dinţi sonică electrică Sonicare FlexCare Platinum HX9172/14 Curăţare profundă, delicată Elimină de 10 ori mai multă placă bacteriană şi gingii mai sănătoase* 3 moduri, 3 intensităţi 2 capete de periere Cu s 3647456
910.99 Out of stock

Periuta de dinti electrica Philips Sonicare FlexCare Platinum HX9172/14, 62000 vibratii/min, Senzor presiune, Sterilizator UV, Cronometru 2 min, 3 Programe, 2 Capete, Trusa de calatorie (Gri)

COD: [ HX9172/14 ] ID: 3647456

Acest produs nu mai face parte din oferta evoMAG. Vă recomandăm câteva produse similare:

Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Periuta de dinti electrica Philips Sonicare FlexCare Platinum HX9172/14, 62000 vibratii/min, Senzor presiune, Sterilizator UV, Cronometru 2 min, 3 Programe, 2 Capete, Trusa de calatorie (Gri)

Scurta descriere

Periuţă de dinţi sonică electrică Sonicare FlexCare Platinum HX9172/14

Curăţare profundă, delicată

Elimină de 10 ori mai multă placă bacteriană şi gingii mai sănătoase*
  • 3 moduri, 3 intensităţi
  • 2 capete de periere
  • Cu senzor de presiune
  • Sterilizator UV pentru capul de periere

Tehnologie adaptivă de curăţare, pentru o curăţare profundă şi totuşi delicată

 
Poate fi greu să renunţi la vechile obiceiuri, dar nu şi când te speli pe dinţi cu periuţa de ultimă generaţie FlexCare Platinum. Graţie capului de periere inovator AdaptiveClean şi senzorului de presiune intuitiv care stau la baza tehnologiei noastre adaptive de curăţare, chiar şi locurile greu accesibile vor deveni uşor de îngrijit. Perii capului de periere AdaptiveClean se curbează în jurul dinţilor şi gingiilor pentru a oferi o suprafaţă de contact de până la 4 ori mai mare** şi a îndepărta cu până la de 10 ori mai multă placă bacteriană. Dacă perierea este prea intensă, senzorul de presiune determină vibraţia delicată a mânerului periuţei de dinţi, pentru o periere blândă cu gingiile, dar eficientă împotriva plăcii bacteriene.
 
Urmează forma dinţilor şi gingiilor, pentru o curăţare mai profundă
 
 
Capul de periere AdaptiveClean este singurul cap de periuţă de dinţi electrică care se poate mula pe forma unică a dinţilor şi gingiilor tale. Cu margini moi şi flexibile, fabricate din cauciuc, această periuţă poate urma fiecare curbă. Oferă o suprafaţă de contact de până la 4 ori mai mare şi îndepărtează cu până la de 10 ori mai multă placă bacteriană de-a lungul liniei gingiilor şi între dinţi. În timp ce urmăreşte linia gingiilor, periuţa absoarbe orice presiune excesivă aplicată la periere, fiind delicată cu gingiile indiferent de stilul tău de periaj.
 
Te avertizează în momentul în care periezi prea intens
 
 
Este posibil să nu observi că perierea este prea intensă, dar periuţa ta de dinţi FlexCare Platinum va observa. Dacă aplici prea multă presiune, senzorul de presiune intuitiv va determina vibraţia delicată a mânerului periuţei de dinţi, ca să ştii exact când să adopţi o tehnică mai blândă. În cadrul studiilor, 7 din 10 persoane care îşi periau dinţii agresiv şi-au redus cu succes presiunea de periere graţie acestui senzor.
 
Trei setări de intensitate şi trei moduri de curăţare
 
 
Având trei setări de intensitate şi trei moduri de curăţare, FlexCare Platinum oferă un confort optim, precum şi o curăţare în profunzime. Dacă trebuie să acorzi mai multă atenţie zonelor cu probleme, modul Deep Clean cu durata de 3 minute oferă rezultate excepţionale. Foloseşte modul Clean pentru o curăţare ireproşabilă sau modul White pentru îndepărtarea petelor. Setează intensitatea la Scăzută, Medie sau Ridicată, conform preferinţelor tale personale.
 
Noul mod Deep Clean: periază fără efort zonele cu probleme
 
 
Noul mod Deep Clean oferă o curăţare excepţională în locurile greu accesibile. Datorită mişcării unice a capului de periere, precum şi duratei de periere extinse, de 3 minute, acest mod este alegerea ideală atunci când doreşti să acorzi mai multă atenţie zonelor cu probleme.
 
Acţiune de curăţare dinamică pentru o mai bună sănătate orală
 
 
Cu peste 31.000 de mişcări de periere pe minut, tehnologia de ultimă generaţie FlexCare Platinum oferă o curăţare superioară, pe care o vei vedea şi simţi. Acţiunea de curăţare dinamică a tehnologiei noastre sonice transmite lichidul în profunzime printre dinţi şi de-a lungul liniei gingiilor. În timp ce masează delicat gingiile, periuţa FlexCare Platinum stimulează circulaţia sângelui şi ajută la desprinderea plăcii bacteriene. Obţii o curăţare puternică, dar totuşi delicată, care oferă rezultate demonstrate clinic.
 
Omoară bacteriile cu ajutorul sterilizatorului UV pentru capul de periere
 
 
Păstrează capul de periere cu adevărat curat cu ajutorul tehnologiei de sterilizare UV de la Philips. Sterilizatorul UV cu care este prevăzută periuţa de dinţi sonică FlexCare Platinum este conceput special pentru a omorî germenii de pe capetele de periere. Sterilizatorul distribuie lumina antibacteriană în jurul întregii părţi superioare a capului de periere, eliminând până la 99% din bacterii.
 
Cronometre pentru a încuraja perierea riguroasă
 
 
FlexCare Platinum oferă două cronometre pentru a încuraja perierea riguroasă. Cronometrul pentru interval Quadpacer indică momentul în care trebuie să treci la altă pătrime din dantură, în timp ce Smartimer te ajută să atingi durata de periere de două minute recomandată de medicul stomatolog.
 
Durată mare de viaţă a bateriei şi toc de transport
 
 
Tocul nostru premium de transport îţi permite să depozitezi igienic periuţa de dinţi, în timp ce încărcătorul compact de voiaj menţine bateria încărcată în timpul deplasărilor. Vei beneficia de două săptămâni de utilizare regulată la o singură încărcare, pentru a nu pierde acea senzaţie de prospeţime în timpul călătoriilor.
 
Toc de transport comod şi încărcător
 
Este uşor să iei cu tine periuţa FlexCare Platinum oriunde ai nevoie cu tocul de transport uşor de pus în bagaj şi încărcătorul de călătorie compact.
Detalii tehnice
Caracteristici periute de dintiModelPhilips Sonicare FlexCare Platinum HX9172/14
PentruAdulti
TipPeriuta electrica
Vibratii/min62.000
Numar programe3
Capete incluse2
Tip alimentareAcumulator
Accesorii1x Maner
2x Capete
1x Trusa
1x Incarcator
1x Sterilizator UV
MaterialPlastic
CuloareGri