Serviciul de PRELUARE și PLASARE COMENZI cât și cel de RIDICARE COMENZI este disponibil în continuare la locatia din Splaiul Unirii nr. 257-259!

Periuta de dinti electrica Philips Sonicare FlexCare Platinum HX9112/12, 62000 miscari/min, AdaptiveClean, Senzor presiune, Cronometru 2 min, 3 Moduri, 2 Capete, Trusa de calatorie (Gri)
Philips Periuta de dinti electrica Philips Sonicare FlexCare Platinum HX9112/12, 62000 miscari/min, AdaptiveClean, Senzor presiune, Cronometru 2 min, 3 Moduri, 2 Capete, Trusa de calatorie (Gri) Philips Sonicare FlexCare Platinum HX9112/12 Periuţă de dinţi sonică electrică Philips Sonicare FlexCare Platinum HX9112/12 Curăţare profundă, delicată Elimină de 10 ori mai multă placă bacteriană şi gingii mai sănătoase* 3 moduri, 3 intensităţi 2 capete de periere 3647123
820.63 In stock

Periuta de dinti electrica Philips Sonicare FlexCare Platinum HX9112/12, 62000 miscari/min, AdaptiveClean, Senzor presiune, Cronometru 2 min, 3 Moduri, 2 Capete, Trusa de calatorie (Gri)

COD: [ HX9112/12 ] ID: 3647123
820,63 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 1,00 Lei
(Pret fara taxa verde: 819,63 Lei)
Timp estimativ de livrare
easybox Ridica din easybox
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat in 8 zile dupa ora 12:00
Livrare prin curier:Se livreaza in 9 zile pana in ora 18:00
TBI
Credit instant 100% online
-detalii.
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
821,00 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 1,00 Lei
(Pret fara taxa verde: 820,00 Lei)
Periuta de dinti electrica Philips Sonicare FlexCare Platinum HX9112/12, 62000 miscari/min, AdaptiveClean, Senzor presiune, Cronometru 2 min, 3 Moduri, 2 Capete, Trusa de calatorie (Gri)

Scurta descriere

Periuţă de dinţi sonică electrică Philips Sonicare FlexCare Platinum HX9112/12

Curăţare profundă, delicată

Elimină de 10 ori mai multă placă bacteriană şi gingii mai sănătoase*
  • 3 moduri, 3 intensităţi
  • 2 capete de periere
  • Cu senzor de presiune

Îndepărtează de până la 10 ori mai multă placă bacteriană cu AdaptiveClean*

Ataşează capul de periere AdaptiveClean pentru cea mai profundă curăţare. Obţii un contact de până la 4 ori mai bun cu suprafaţa** pentru a îndepărta până la de 10 ori mai multă placă bacteriană din zonele greu accesibile* şi o curăţare în profunzime de-a lungul liniei gingiilor şi între dinţi.
 
Îmbunătăţeşte starea de sănătate a gingiilor în numai 2 săptămâni
 
 
Graţie curăţării optime asigurate de FlexCare, gingiile devin mai sănătoase în 2 săptămâni. Eliminând până la de 7 ori mai multă placă bacteriană de-a lungul liniei gingiilor decât o periuţă de dinţi manuală, vei beneficia de cel mai sănătos zâmbet.
 
Alege din 3 moduri şi 3 setări de intensitate
 
 
Cu FlexCare Platinum Connected, vei beneficia de o curăţare în profunzime. Cele 3 setări de intensitate îţi permit să creşti puterea de curăţare, iar cele 3 moduri îţi îndeplinesc nevoile specifice: modul Clean – pentru curăţare zilnică superioară, modul White – pentru îndepărtarea petelor de suprafaţă şi modul Deep Clean – pentru prospeţime revigorantă.
 
Modul Deep Clean vizează zonele problematice
 
 
Modul Deep Clean îţi permite să te concentrezi pe anumite zone, acordându-le o atenţie sporită. Am combinat mişcarea unică a capului de periere cu un timp de periaj extins, de 3 minute, care conferă o curăţare în profunzime.
 
Te avertizează dacă apeşi prea tare
 
 
Se poate să nu observi că îţi periezi dinţii prea apăsat, dar FlexCare Platinum va detecta presiunea excesivă. Dacă aplici o presiune prea mare, mânerul va pulsa uşor, amintindu-ţi să reduci presiunea şi să laşi capul de periere să-şi facă treaba. 7 din 10 persoane au considerat că această funcţie i-a ajutat să îşi perieze dinţii mai eficient.
 
Tehnologia noastră unică îţi asigură o curăţare puternică şi totuşi delicată
 
 
Vibraţiile sonice puternice transformă pasta de dinţi într-o spumă care combate placa dentară şi care pătrunde adânc în spaţiile interdentale şi de-a lungul gingiei. În acelaşi timp, dinţii vor fi curăţaţi prin 62.000 de mişcări de periere delicate şi totuşi eficiente. Vei beneficia de echivalentul unui periaj manual de o lună în doar 2 minute.
 
Capul de periere AdaptiveClean urmăreşte îndeaproape linia gingiilor
 
 
Ataşează capul de periere AdaptiveClean pentru o curăţare profundă şi delicată, care asigură gingii până la de 2 ori mai sănătoase comparativ cu o periuţă de dinţi manuală. Marginile moi din cauciuc urmăresc îndeaproape fiecare contur al dinţilor şi al gingiilor pentru a absorbi orice presiune în exces. Perii pot să ajungă adânc între dinţi, oferind o curăţare profundă, comodă şi eficientă.
 
Cronometrele încurajează un periaj riguros de 2 minute
 
 
Un spălat riguros pe dinţi durează doar 2 minute. Cronometrul QuadPacer îţi arată când ai petrecut durata optimă de timp în fiecare zonă a gurii, în timp ce Smartimer indică scurgerea timpului total. Împreună te ajută să atingi timpul recomandat de periere, de fiecare dată.
 
Sigur şi delicat pentru cerinţele tale în materie de igienă orală
 
 
Indiferent de nevoile tale, FlexCare Platinum îţi garantează o experienţă sigură de periere a dinţilor. Tehnologia noastră sonică este adecvată pentru utilizare cu aparate dentare, plombe, coroane şi faţade dentare şi poate fi chiar folosită la tratamentul zilnic al afecţiunii gingivale.
 
Durată mare de viaţă a bateriei şi toc de transport
 
 
Tocul nostru premium de transport îţi permite să depozitezi igienic periuţa de dinţi, în timp ce încărcătorul compact de voiaj menţine bateria încărcată în timpul deplasărilor. Vei beneficia de două săptămâni de utilizare regulată la o singură încărcare, pentru a nu pierde acea senzaţie de prospeţime în timpul călătoriilor.
Detalii tehnice
Caracteristici periute de dintiModelPhilips Sonicare FlexCare Platinum HX9112/12
PentruAdulti
TipPeriuta electrica
Vibratii/min62.000
Numar programe3
Capete incluse2
Tip alimentareAcumulator
Accesorii1 x Toc de transport
MaterialPlastic
CuloareGri