Raporteaza o problema
Periuta de dinti electrica Philips Sonicare DiamondClean Smart HX9903/13, 4 moduri, 3 setari de intensitate, Aplicatia Connected brushing, 3 capate de periere (Negru)
Philips Periuta de dinti electrica Philips Sonicare DiamondClean Smart HX9903/13, 4 moduri, 3 setari de intensitate, Aplicatia Connected brushing, 3 capate de periere (Negru) HX9903 Sistem complet pentru o cavitate bucală mai sănătoasă   Cea mai bună periuţă de dinţi a noastră cu tehnologie cu senzori inteligenţi Îndrumări personalizate Senzori inteligenţi pt capul de periere Recunoaşterea capului de p 3599706 5 2
1039.00 Out of stock
Periuta de dinti electrica Philips Sonicare DiamondClean Smart HX9903/13, 4 moduri, 3 setari de intensitate, Aplicatia Connected brushing, 3 capate de periere (Negru) Curata bine, tine mult bateria, ergimomica
Periuta de dinti electrica Philips Sonicare DiamondClean Smart HX9903/13, 4 moduri, 3 setari de intensitate, Aplicatia Connected brushing, 3 capate de periere (Negru) ce mai buna periuta din lume

Periuta de dinti electrica Philips Sonicare DiamondClean Smart HX9903/13, 4 moduri, 3 setari de intensitate, Aplicatia Connected brushing, 3 capate de periere (Negru)

COD: [ HX9903/13 ] ID: 3599706
1.360,99 Lei
-24%
(mai ieftin cu 321,99 lei)
1.039,00 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 1 Lei
(Pret fara taxa verde: 1.038,00 Lei)
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
1.360,99 Lei
-24%
(mai ieftin cu 321,99 lei)
1.039,00 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 1 Lei
(Pret fara taxa verde: 1.038,00 Lei)
Periuta de dinti electrica Philips Sonicare DiamondClean Smart HX9903/13, 4 moduri, 3 setari de intensitate, Aplicatia Connected brushing, 3 capate de periere (Negru)

Scurta descriere

Sistem complet pentru o cavitate bucală mai sănătoasă
 
Cea mai bună periuţă de dinţi a noastră cu tehnologie cu senzori inteligenţi
  • Îndrumări personalizate
  • Senzori inteligenţi pt capul de periere
  • Recunoaşterea capului de periere
  • 4 moduri, 3 intensităţi
 
Elimină până la de 10 ori mai multă placă bacteriană* pentru o curăţare în profunzime
 
 
Ataşează capul de periere Premium Plaque Control pentru a beneficia de cea mai profundă curăţare. Cu marginile moi şi flexibile, perii se mulează pe forma suprafeţei fiecărui dinte pentru a oferi o suprafaţă de contact de 4 ori mai mare*** şi a îndepărta până la de 10 ori mai multă placă bacteriană din zonele greu accesibile*.
 
Gingii până la de 7 ori mai sănătoase* în numai 2 săptămâni
 
Ataşează capul de periere Premium Gum Care pentru a-ţi îmbunătăţi starea de sănătate a gingiilor. Perii mici special concepuţi pentru linia gingiilor oferă curăţare delicată şi totuşi eficientă de-a lungul liniei gingiei, de unde încep afecţiunile gingivale. S-a demonstrat clinic că asigură o reducere a inflamării gingiilor de până la 100 %* şi gingii până la de 7 ori mai sănătoase în numai două săptămâni.*
 
Elimină până la 100 % mai multe pete** în numai 3 zile
 
Ataşează capul de periere Premium White pentru a elimina petele de suprafaţă şi a dezvălui cel mai alb zâmbet. Cu perii săi centrali deşi pentru eliminarea petelor, s-a demonstrat clinic că îndepărtează cu până la 100% mai multe pete în numai trei zile.**
 
Ţine evidenţa zonelor periate şi le semnalează pe cele omise
 
 
Mulţumită senzorului inteligent de localizare, vei şti întotdeauna unde ai periat şi unde nu. Monitorizarea în timp real din aplicaţia Philips Sonicare te ajută să ştii când ai obţinut o curăţare temeinică şi îţi oferă îndrumări pentru un periaj mai bun şi mai atent.
 
Te întoarce la zonele omise, pentru acoperire 100 %
 
 
Dacă se întâmplă să omiţi o zonă în timp ce îţi periezi dinţii, funcţia TouchUp din aplicaţie îţi va semnala acest lucru. Poţi apoi să revii pentru o periere suplimentară, având certitudinea că vei obţine o curăţare completă, de fiecare dată.
 
Începe să ai mai multă grijă de zonele problematice
 
 
Există zone problematice pe care ţi le-a semnalat medicul stomatolog? Le vom evidenţia pe harta 3D a gurii tale din aplicaţie şi îţi vom reaminti să le acorzi atenţie suplimentară.
 
Te avertizează dacă apeşi prea tare
 
 
Se poate să nu observi că îţi periezi dinţii prea apăsat, dar DiamondClean Smart va detecta presiunea excesivă. Dacă aplici o presiune prea mare, inelul luminos de la capătul mânerului va lumina intermitent, atrăgându-ţi atenţia să reduci presiunea şi să laşi capul de periere să-şi facă treaba. 7 din 10 persoane au considerat că această funcţie i-a ajutat să-şi perieze dinţii mai eficient.
 
Îţi oferă îndrumări pentru a reduce presiunea de frecare
 
 
Cu o periuţă de dinţi electrică, poţi lăsa curăţarea în grija periuţei. Am conceput un senzor de frecare integrat în mâner pentru a-ţi atrage atenţia să reduci presiunea de frecare. Astfel, îţi poţi îmbunătăţi tehnica şi poţi obţine o curăţare mai delicată şi mai eficientă.
 
Capetele de periere selectează automat setările ideale
 
 
Te întrebi ce mod şi intensitate ar trebui să utilizezi? Nu mai este loc de îndoieli. Microcipul din capul de periere indică periuţei DiamondClean Smart ce anume utilizezi. Aşadar, dacă ataşezi spre exemplu un cap de periere pentru îngrijirea gingiilor, periuţa de dinţi va selecta modul şi intensitatea ideale pentru îngrijirea delicată şi totuşi eficientă a gingiilor. Nu trebuie decât să apeşi butonul de pornire.
 
Asigură-te că profiţi la maximum de capul de periere
 
 
În timp, capetele de periere se uzează şi îndepărtează mai puţin eficient placa bacteriană. Cu tehnologia inteligentă de recunoaştere a capului de periere, nu vei uita niciodată când trebuie să înlocuieşti capul de periere. Periuţa de dinţi va monitoriza cât timp şi cât de intens te-ai periat cu fiecare cap de periere şi te va înştiinţa când a sosit momentul să-l înlocuieşti. De asemenea, va monitoriza durata de viaţă a capetelor de periere în aplicaţia Philips Sonicare şi chiar va comanda piese de schimb, astfel încât să nu rămâi niciodată fără.
 
Alege din 4 moduri şi 3 setări de intensitate
 
 
Cu DiamondClean Smart vei obţine servicii complete. Cele 3 setări de intensitate îţi permit să îmbunătăţeşti curăţarea, iar cele 4 moduri acoperă toate nevoile tale de periere: modul Clean pentru curăţare zilnică de excepţie, White+ pentru îndepărtarea petelor, Deep Clean+ pentru curăţare profundă revigorantă şi Gum Health pentru curăţare delicată de-a lungul liniei gingiilor.
 
Pahar de încărcare şi toc de transport de calitate superioară
 
 
Încărcarea periuţei de dinţi nu a fost niciodată mai simplă. Nu trebuie decât să o pui în suportul elegant din sticlă după ce te-ai periat şi va începe imediat să se încarce. Pe lângă faptul că se integrează elegant în baie, paharul de încărcare fi folosit şi ca pahar pentru clătire. Beneficiază de două săptămâni de utilizare regulată la o singură încărcare completă. Tocul de transport de calitate superioară îţi permite să depozitezi igienic periuţa de dinţi când călătoreşti.
Detalii tehnice
Caracteristici periute de dintiModelHX9903
PentruAdulti
TipPeriuta electrica
Vibratii/min62.000
Numar programe4
Capete incluse3
Tip alimentareAcumulator
Accesorii1 x Cutie transport
1 x Periuta electrica
3 x Capete
1 x Pahar de incarcare
MaterialPlastic
CuloareNegru
Adauga review

Review-uri

MarianMarius 28.09.2020 15:49
ce mai buna periuta din lume
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Paul M 28.04.2020 16:29
Curata bine, tine mult bateria, ergimomica

Pro

Curata bine, tine mult bateria, ergimomica.
Vi se pare util acest comentariu? DaNu