Serviciul de PRELUARE și PLASARE COMENZI cât și cel de RIDICARE COMENZI este disponibil în continuare la locatia din Splaiul Unirii nr. 257-259!

Periuta de dinti Panasonic EW-DL75-S803
Panasonic Periuta de dinti Panasonic EW-DL75-S803 Cele 3 beneficii ale unei periute de dinti cu vibratii sonice si unitate de actionare cu motor liniar In urma cercetarii, Panasonic a dezvoltat aceasta periuta de dinti cu accent pe igiena pungilor parodontale. Perii foarte fini cu un diametru de a 3601581
799.99 Out of stock

Periuta de dinti Panasonic EW-DL75-S803

COD: [ EW-DL75-S803 ] ID: 3601581
799,99 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 1,00 Lei
(Pret fara taxa verde: 798,99 Lei)
TBI
Credit instant 100% online
-detalii.
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
800,00 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 1,00 Lei
(Pret fara taxa verde: 799,00 Lei)
Periuta de dinti Panasonic EW-DL75-S803

Scurta descriere

Cele 3 beneficii ale unei periute de dinti cu vibratii sonice si unitate de actionare cu motor liniar

In urma cercetarii, Panasonic a dezvoltat aceasta periuta de dinti cu accent pe igiena pungilor parodontale. Perii foarte fini cu un diametru de aprox. 0,02 mm patrund adanc in pungile parodontale si se deplaseaza de-a lungul liniei gingiilor. Iar motorul liniar genereaza vibratii precise cu viteza ridicata.
Gratie acestor tehnologii originale, bacteriile ascunse in pungile parodontale, care cauzeaza parodontoza, sunt eliminate in profunzime fara a supune gingiile unei solicitari excesive.
 
Peri foarte fini
Pentru a elimina bacteriile ascunse in pungile parodontale, varfurile perilor trebuie sa poata patrunde in pungile inguste. La periuta foarte fina, originala de la Panasonic, varfurile perilor, care au un diametru de doar aprox. 0,02 mm, sunt proiectate sa patrunda doar 3 mm in pungile parodontale.
 
Miscare la linia gingiilor
Pentru a elimina bacteriile care cauzeaza parodontoza, varfurile perilor trebuie sa se deplaseze de-a lungul liniei gingiilor. Caracteristica de deplasare de-a lungul liniei gingiilor, originala de la Panasonic, permite perilor sa patrunda cu usurinta in pungile parodontale pentru a elimina in mod eficient tartrul.


Periute incluse pentru operatiuni specifice - Sunt furnizate doua periute pentru operatiuni specifice. Utilizarea corespunzatoare a acestora permite un periaj mai eficient.
Periuta adaptabila - pentru periajul suprafetelor generale si al suprafetelor de muscare ale dintilor.
Periuta foarte fina - pentru periajul pungilor parodontale.
Vibratii sonice extrem de precise, cu amplitudine de 1 mm - Vibratiile precise cu viteza ridicata elimina in profunzime tartrul din pungile parodontale, reducand la minimum solicitarea asupra dintilor si a gingiilor.

Doua moduri de periaj selectabile - Selectati modul REGULAR (OBISNUIT) pentru un periaj normal sau modul SOFT (MODERAT) pentru un periaj mai moderat.

Functie de pornire la amplitudine redusa - Porneste periajul cu o stimulare blanda, astfel incat stimularea sa nu fie puternica brusc.
Temporizator de periaj la 30 de secunde* - Intrerupe temporar periajul aprox. la fiecare 30 de secunde pentru a asigura o referinta privind timpul de periaj.
 
* Timp dupa pornire.
Rezistenta la apa (IPX7) - Poate fi spalata complet pentru o curatare usoara. Conformitatea IPX7 inseamna ca, chiar daca un dispozitiv electric este scufundat in apa pana la 1 metru timp de maximum 30 de minute, apa nu patrunde in dispozitiv si acesta va continua sa functioneze corect.
Atunci cand se aplica o presiune standard asupra periutei - Amplitudinea periajului se mentine pana la un nivel fixat de presiune asupra periutei.
Atunci cand se aplica o presiune ridicata asupra periutei - Amplitudinea periajului se reduce peste un nivel fixat de presiune asupra periutei.
Control al puterii pentru a reduce la minimum solicitarea asupra dintilor si a gingiilor - Amplitudinea se modifica in functie de cat de puternic apasati periuta.
Detalii tehnice
Caracteristici periute de dintiPentruAdulti
TipPeriuta electrica