Raporteaza o problema
Periuta de dinti electrica Oral-B D16.513.U Professional Care 500 + Periuta de dinti electrica Oral-B D10.51 Kids Mickey Mouse
Oral-b Periuta de dinti electrica Oral-B D16.513.U Professional Care 500 + Periuta de dinti electrica Oral-B D10.51 Kids Mickey Mouse Oral-B® Family Edition - 500 + periuţă electrică Mickey Mouse pentru copii, powered by Braun Oral-B - Marca de periuţe electrice Nr. 1 recomandată de medicii dentişti din întreaga lume Experimentează o curăţare dentară revoluţi 529285
209.99 Out of stock

Periuta de dinti electrica Oral-B D16.513.U Professional Care 500 + Periuta de dinti electrica Oral-B D10.51 Kids Mickey Mouse

COD: [ 81475658 ] ID: 529285

Acest produs nu mai face parte din oferta evoMAG. Vă recomandăm câteva produse similare:

Garantie standard
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Periuta de dinti electrica Oral-B D16.513.U Professional Care 500 + Periuta de dinti electrica Oral-B D10.51 Kids Mickey Mouse

Scurta descriere

Oral-B® Family Edition - 500 + periuţă electrică
Mickey Mouse pentru copii, powered by Braun

Oral-B - Marca de periuţe electrice Nr. 1 recomandată de medicii dentişti din întreaga lume

Experimentează o curăţare dentară revoluţionară în 2 minute

 

Descrierea produsului

E timpul pentru cumpărături în familie! ţi-am pregătit pachetele Oral-B Family Pack cu periuţe reîncărcabile pentru adulţi şi copii. DUOPACK Ediţie Limitată.

• Professional Care 500: Curăţare 3D (pulsează, oscilează şi se roteşte) pentru a îndepărta până la 100% mai
multă placă bacteriană decât o periuţă de dinţi manuală obişnuită.

• Mickey Mouse Kids: Curăţare 2D (oscilează şi se roteşte) pentru a îndepărta până la 100% mai multă placă
bacteriană decât o periuţă de dinţi manuală obişnuită.

Caracteristici şi beneficii

Cu un design inspirat de profesionişti, periuţele electrice Proffesional Care 500 şi Mickey Mouse pentru copii au următoarele caracteristici:

Oral-B Professional Care 500 are următoarele caracteristici:
• Curăţare 3D (pulsează, oscilează şi se roteşte) pentru a îndepărta până la 100% mai multă placă bacteriană decât
o periuţă de dinţi manuală obişnuită.

• Reîncărcabilă cu 1 mod de curăţare personalizată: Curăţare Zilnică.

• Garanţie limită timp de 2 ani.

• Cap de periuţă Oral-B Precision Clean - sparge delicat placa bacteriană şi o îndepărtează.

Oral-B Mickey Mouse Kids pentru copii are următoarele caracteristici:
• Un cap de periuţă mic şi o modalitate de prindere a mânerului special proiectat cu grijă pentru Copii. Peri moi suplimentari pentru o curăţare blândă a dinţilor şi a gingiilor.

• Un misterios timer muzical cântă aleatoriu o melodie (din 16 posibile), după trecerea unui minut, pentru a încuraja un periaj îndelungat.

• Garanţie limitată timp de 2 ani.

• Cap de periuţă pentru copii – capul de reîncărcare Oral-B Stages are peri speciali, mici, care asigură un periaj blând, foarte moale, care îl face ideal pentru dinţii şi gura mică a copiilor.

• A nu se folosi de către copii mai mici de 3 ani.

Layer30.jpg
Alege propriul tău mod de curăţare
Oral-B oferă o varietate de capete de periuţe de dinţi care se potrivesc cu nevoia igienei tale orale. Ambele sunt compatibile cu o varietate largă de capete de periuţe astfel încât tu să primeşti de fiecare dată curăţarea de care ai nevoie.

icon2.jpg

Află când să schimbi capul de periuţă
Când perii indicatori se uzează pe jumătate este un semn că trebuie să înlocuieşti capul periuţei, pentru o curăţare mai eficientă (aproximativ o dată la fiecare 3 luni).

Capul de periuţă Precision Clean înconjoară fiecare dinte pentru a-ţi oferi o curăţare completă pentru dinţi mai curaţi şi gingii mai sănătoase, în comparaţie cu o periuţă de dinţi obişnuită.

În cutie

Include:

• 2 x Mânere de periuţă reîncărcabile (1 pentru adulţi şi 1 pentru copii)

• Dispozitiv de reîncărcare

• 2 x capete de reîncărcare periuţă: Precision Clean & Kids


De ce să foloseşti o periuţă de dinţi electrică?

• Oral-B este marca de periuţe electrice numărul 1 în recomandările medicilor dentişti din întreaga lume.

• Tot mai mulţi dentişti recomandă acum folosirea periuţelor electrice pentru a evita greşelile frecvente de periaj care pot cauza probleme dentare. Periuţele Proffesional 500 şi Mickey Mouse pentru copii deţin mai multe funcţii, pentru un rezultat cât mai bun în urma perierii.

• Este dovedit clinic că toate periuţele Oral-B îndepărteaza cu până la 100% mai multă placa bacteriana decât o periuţă clasică de dinţi.

• Periuţele de dinţi electrice ajută la eliminarea erorilor de periaj care pot cauza probleme gingiilor.

 

Descoperă o curăţare profesională

îmbunătăţeşte-ţi experienţa de periaj şi îndepărtează până la 100% mai multa placă bacteriană decât o periuţă clasică. Inspirată din instrumentele medicilor dentişti, Oral-B Professional Care 500 şi periuţă electrică Mickey Mouse pentru copii a fost proiectată cu atenţie pentru a-ti oferi ţie şi intregii tale familii o experienţă de periaj unică care îţi oferă atât siguranţă cât şi eficienţă. Pentru dinţi curaţi şi gingii sănătoase, Oral-B Professional Care 500 şi periuţă electrică Mickey Mouse pentru copii curăţă cu blândeţe locurile în care s-ar putea acumula placa bacteriană, oferind o curăţare remarcabilă inclusiv în zonele greu accesibile şi este blândă cu dinţii şi gingiile. Professional Care 500 şi periuţă electrică Mickey Mouse pentru copii au aceleaşi configurări de oscilaţie şi rotaţie ca restul gamei din care fac parte, pentru o îndepărtare semnificativă a plăcii. Mânerele impermeabile oferă siguranţă electrică şi sunt proiectate pentru a fi utilizate în baie. Conectează unitatea de încărcare la o priză şi aşează mânerul periuţei pe unitatea de încărcare. Capul unic, rotund, pulsează cu blândeţe pentru a sparge placa şi se roteşte pentru a o îndepărta cu până la 100% mai eficient decât o periuţă clasică. De asemenea, îmbunătăţeşte sănătatea gingiilor.

 

Întrebări frecvente

Cum se compară tehnologia Oral-B cu o periuţă clasică?
Oral-B Professional Care 500 şi Mickey Mouse pentru copii au fost proiectate pentru a simula forma rotundă a instrumentelor de curaţare ale dentiştilor, pentru o curăţare remarcabilă a fiecărui dinte în parte şi pentru a
îndepărta cu până la 100% (dublu) mai multa placă bacteriană decât o periuţă clasică.
în plus, dispunând de atâtea trăsături diferite, este uşor să alegi una care se potriveşte nevoilor igienei tale orale.
Conform unui studiu independent din 2005 care compară periuţele de dinţi electrice cu cele clasice, "Periuţele cu o acţiune de rotaţie şi oscilaţie au îndepărtat placa bacteriană şi au prevenit probleme gingivale într-un mod mult mai eficient decât periuţele clasice." Studiul a fost actualizat în 2011 de către Cochrane Colllaboration si a confirmat rezultatele anterioare*. Oral-B a deschis un drum nou către acest tip de tehnologie în 1991 şi a avut grijă sa-l încorporeze în toată gama de periuţe electrice. (*Yacoob M, et al., British Society for Oral and Dental Research, Sheffield, England; September 2011, Abstract 106).

Care capete de periuţă sunt compatibile?
Următoarele capete de periuţe sunt compatibile cu Oral-B Professional Care 500: Floss Action, White, Precision Clean, Sensitive Clean, TriZone, Power Tip şi Ortho.

Care este durata de folosire a periuţei Professional Care 500 şi a periuţei electrice Mickey Mouse pentru copii dintr-o singură încărcare?
Folosite constant, Oral-B Professional Care 500 şi Mickey Mouse pentru copii rezistă fiecare până la 5 zile.
Pentru a te asigura că bateria este folosită la maximul său potenţial, nu o reîncărcaţi până când nu este complet descărcată. Fă acest lucru cel puţin o dată la fiecare 6 luni pentru a obţine cele mai bune rezultate.

Instrucţiuni de folosire şi aplicare:

Cum să-ţi foloseşti periuţa

• Umezeşte capul periuţei şi aplică pastă de dinţi.

• Introdu periuţa în gură si porneşte-o.

• Ghidează capul periuţei încet, de la dinte la dinte, insistând pentru câteva secunde pe suprafaţa fiecărui dinte în parte. Începe să periezi pereţii exteriori, apoi cei interiori şi, în final, suprafaţa de mestecare.

• Periază toate cele patru cadrane ale gurii timp de 30 secunde fiecare. Timer-ul profesional integrat vă va spune când să schimbaţi cadranul.

Curăţarea periuţei.

• După periaj, clăteşte capul periuţei de dinţi sub jetul de apă, cu mânerul pornit.

• Opreşte-l şi curăţă mânerul şi periuţa, în mod separat, înainte de le pune la loc.

 

Detalii tehnice
Caracteristici periute de dintiPentruAdulti
Copii
TipPeriuta electrica