Serviciul de PRELUARE și PLASARE COMENZI cât și cel de RIDICARE COMENZI este disponibil în continuare la locatia din Splaiul Unirii nr. 257-259!

Irigator bucal Panasonic EW1411, 1400 oscilatii/min, 3 programe, 3 Trepte de presiune + Periuta electrica Panasonic DM81, 2 programe, 31000 oscilatii/min, (Alb/Argintiu)
Panasonic Irigator bucal Panasonic EW1411, 1400 oscilatii/min, 3 programe, 3 Trepte de presiune + Periuta electrica Panasonic DM81, 2 programe, 31000 oscilatii/min, (Alb/Argintiu) Elimina prin spalare tartrul care se gaseste in pungile parodontale delicate   Irigator oral reincarcabil cu mod Interdenal recent dezvoltat, ideal pentru curatarea intre dinti.   Cele 3 efecte ale curatarii cu jet de apa 3781214
527.99 Out of stock

Irigator bucal Panasonic EW1411, 1400 oscilatii/min, 3 programe, 3 Trepte de presiune + Periuta electrica Panasonic DM81, 2 programe, 31000 oscilatii/min, (Alb/Argintiu)

COD: [ EW1411+DM81 ] ID: 3781214
527,99 Lei
(TVA inclus)
TBI
Credit instant 100% online
-detalii.
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
528,00 Lei
(TVA inclus)
Irigator bucal Panasonic EW1411, 1400 oscilatii/min, 3 programe, 3 Trepte de presiune + Periuta electrica Panasonic DM81, 2 programe, 31000 oscilatii/min, (Alb/Argintiu)

Scurta descriere

Elimina prin spalare tartrul care se gaseste in pungile parodontale delicate
 

Irigator oral reincarcabil cu mod Interdenal recent dezvoltat, ideal pentru curatarea intre dinti.
 
Cele 3 efecte ale curatarii cu jet de apa
Un irigator Panasonic forteaza eliminarea resturilor de alimente ramase intre dinti cu ajutorul unui jet de apa si elimina prin spalare tartrul care se gaseste in pungile parodontale.
Jetul de apa cu intrare de aer poate fi utilizat si pentru o stimulare reconfortanta a gingiilor.
Un irigator contribuie la sanatatea gingiilor dupa o utilizare timp de doua saptamani.*
*In conformitate cu un studiu clinic efectuat de catre Departamentul de paradontologie, Universitatea de Stomatologie din Japonia.
 
Jetul puternic de apa forteaza eliminarea bacteriilor si a resturilor de alimente din cavitatile in care periutele nu pot ajunge
 
 
Tehnologia de pompare a apei, originala de la Panasonic, genereaza un jet puternic de apa cu o presiune de aproximativ 590 kPa. Irigarea curata eficient locurile in care periutele nu pot ajunge, cum ar fi intre dinti si in jurul puntilor, al aparatelor si al coroanelor dentare. Un jet puternic de apa elimina resturile de alimente din gura dvs.
 
Modul interdental reduce la minimum cantitatea de apa risipita atunci cand duza este deplasata
 
 
In modul interdental, fluxul de apa este intermitent, astfel ca risipa din rezervor este minima atunci cand deplasati duza. Comparativ cu modul Jet, acesta asigura o curatare eficienta utilizand aproximativ 1/4 din cantitatea de apa.
Durata de curatare este de aproximativ 4 ori mai lunga decat in cazul unui model conventional.
 
Doua moduri Air In (Intrare aer) pentru o curatare a pungilor parodontale care este mai blanda cu gingiile
 
 
Tehnologia de control al fluxului de apa, originala de la panasonic, amesteca bule fine de aer cu apa pentru a genera un jet moderat de apa cu o presiune de aproximativ 390 kPa.
De asemenea, modul Air In are doua setari de putere, una asigurand un jet fin de apa cu o presiune de aproximativ 200 kPa.
 
Ingrijire a gingiilor cu stimulare intermitenta si reconfortanta

Utilizati modul Air In (soft) (intrare aer moderata) pentru ingrijirea gingiilor. Fluxul de apa care contine bule fine de aer stimuleaza reconfortant zonele cu probleme din gingii.
 
 
 
 
 
 
 
Eliminare a tartrului* de aproximativ 4 ori mai eficienta decat prin simpla gargara
 
Utilizarea unui irigator oral Panasonic permite eliminarea de aproximativ 4 ori mult tartru din pungile parodontale decat prin simpla gargara.
*Tartru se gaseste in pungi parodontale
*Dinti periati inainte de testare

 

 

 

Pentru a elimina bacteriile ascunse in pungile parodontale, care cauzeaza parodontoza, cu ajutorul unei periute de dinti, varfurile perilor trebuie sa poata patrunde in pungile inguste. La periuta foarte fina, originala de la Panasonic, varfurile perilor, care au un diametru de doar aprox. 0,02 mm, sunt proiectate sa patrunda doar 3 mm in pungile parodontale. Comparatie privind usurinta cu care patrund perii in pungile parodontale.
 
 
Vibratii sonice
 
Periuta vibreaza la o viteza de rotatie de aprox. 31 000 de miscari/min., pentru o miscare fina si cu viteza ridicata a periutei. Vibratiile precise cu viteza ridicata elimina in profunzime tartrul din pungile parodontale, reducand la minimum solicitarea asupra dintilor si a gingiilor.
 
 
Doua moduri de periaj selectabile
 
 
 
 
Design ergonomic, foarte subtire
 
Corpul este foarte subtire si are o greutate redusa, astfel incat este usor de utilizat. Lavabila
 
Detalii tehnice
CaracteristiciNumar impulsuri/min1400
Numar capete incluse2
Numar trepte incluse4
Capacitate rezervor (ml)130
Tip alimentareAcumulator
Greutate (g)305
CuloareAlb
AlteleIncarcare completa in 15 ore
Timp utilizare 15 min