Spune START carierei tale la evoMAG! Posturile sunt disponibile în București! Aplică acum!

Epilator IPL Philips Lumea Prestige BRI956/00 (Alb/Roz Auriu)
Philips Epilator IPL Philips Lumea Prestige BRI956/00 (Alb/Roz Auriu)     Inregistrează-ți produsul pe site-ul http://www.philips.ro/myphilips/register-product  și bucură-te de un an în plus de garanție comercială. Pentru mai multe detalii și informații te rugăm să consulți Regulamentul campaniei 3584197 5 68
2932.99 Out of stock
Epilator IPL Philips Lumea Prestige BRI956/00 (Alb/Roz Auriu) O achiziție bună, se văd rezultate dacă se respectă ședințele. Foarte bună și aplicația pentru mobil, te ajută la prima epilare și apoi la reamintirea datelor. Foarte mulțumită!
5
Epilator IPL Philips Lumea Prestige BRI956/00 (Alb/Roz Auriu) Pret excelent.
5
Epilator IPL Philips Lumea Prestige BRI956/00 (Alb/Roz Auriu) Excelent
5
Epilator IPL Philips Lumea Prestige BRI956/00 (Alb/Roz Auriu) Am ramas surprinsa cat de facila este epilarea cu el.
5
Epilator IPL Philips Lumea Prestige BRI956/00 (Alb/Roz Auriu) Este un produs bun. Merita cumparat.
5
Epilator IPL Philips Lumea Prestige BRI956/00 (Alb/Roz Auriu) Am primit comanda f repede si pana acum e totul ok insa am doar o utilizare , mentionez ca il utilizez pentu a mentine sedintele pe care le am urmat inainte la salon .
5
Epilator IPL Philips Lumea Prestige BRI956/00 (Alb/Roz Auriu) Overall este un produs bun daca ai parul inchis la culoare si pielea deschisa la culoare. nu este un proces asa rapid deoarece aria de acoperire este destul de mica
5
Epilator IPL Philips Lumea Prestige BRI956/00 (Alb/Roz Auriu) Înainte de a cumpăra lumea , am citit părerile altora și nu-mi venea a crede. După ce l-am folosit pot spune ca mi-a schimbat viața în bine, pot purta orice și oricând , fără stres , astfel bucurându-mă de fiecare moment
Epilator IPL Philips Lumea Prestige BRI956/00 (Alb/Roz Auriu) Folosesc aparatul din ianuarie! Sunt super multumita! Aveam foarte mult par pe fata,gat si mustata! Ma epilam la saptamana cu ceara si aveam un fir de par foarte tare si gros.De cand il folosesc e super ok! Fata este fara par ! Mai apar cateva fire care sunt destul de rezistente! Sper sa scap si de ele! Recomand! Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.
Epilator IPL Philips Lumea Prestige BRI956/00 (Alb/Roz Auriu) Tine-te de program și in timp, cam o luna/doua luni, rezultatele vor fi satisfăcătoare. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.
Epilator IPL Philips Lumea Prestige BRI956/00 (Alb/Roz Auriu) Funcționează așa cum ma așteptăm tratamentul și îl recomand. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.
Epilator IPL Philips Lumea Prestige BRI956/00 (Alb/Roz Auriu) Demult am dorit sa achizitionez acest aparat, dar am fost reticenta din cauza posibilelor reactii adverse. Mi-am facut griji pe degeaba! Il folosesc de mai bine de jumatate de an si sunt foarte multumita! Eu am folosit doar nivelul de intensitate 3, insa efectele s-au vazut rapid. Parul de pe picioare si brate dispare mai greu, sigur din cauza nivelului de intensitate pe care am ales sa-l utilizez. E foarte usor de utilizat, aplicatia Lumea IPL te avertizeaza cand trebuie sa incepi tratamentul, am scapat de durerea provocata prin epilarea clasica, asa ca, pt mine e cea mai buna achizitie! Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.
Epilator IPL Philips Lumea Prestige BRI956/00 (Alb/Roz Auriu) Sunt foarte mulțumită de rezultatele obținute cu acest aparat. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.
Epilator IPL Philips Lumea Prestige BRI956/00 (Alb/Roz Auriu) Imi place absolut tot. Modul de functionare, eficienta si rezultatele bune ale acestuia. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.
Epilator IPL Philips Lumea Prestige BRI956/00 (Alb/Roz Auriu) E ușor de folosit. Am avut alt IPL LUMEA Phillips care a avut succes dar acum am făcut un upgrade. Și a meritat. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.
Epilator IPL Philips Lumea Prestige BRI956/00 (Alb/Roz Auriu) Nu credeam ca pot sa ai rezultate așa bune in confortul propriei case, îl ador. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.
Epilator IPL Philips Lumea Prestige BRI956/00 (Alb/Roz Auriu) E foarte practic si usor de folosit.Sa dovedit a fi si foarte eficient. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.
Epilator IPL Philips Lumea Prestige BRI956/00 (Alb/Roz Auriu) După 3 ședințe parul a dispărut în proporție de 80%. Sunt super incantata!!! Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.
Epilator IPL Philips Lumea Prestige BRI956/00 (Alb/Roz Auriu) Recomand acest produs! Deși nu credeam ca vor aparea rezultate atat de repede este foarte eficient! Iar aplicația este de foarte mare folos pentru a nu rata nici o ședință si ofera un an in plus de garanție. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.
Epilator IPL Philips Lumea Prestige BRI956/00 (Alb/Roz Auriu) Deja dupa primul tratament am observat locuri unde nu a mai crescut par. Dupa 2 ședințe părul de pe mâini s a redus semnificativ, iar pe picioare s-a rărit si deschis la culoare cel care inca mai creste. Recomand acest aparat. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.
Epilator IPL Philips Lumea Prestige BRI956/00 (Alb/Roz Auriu) In ciuda scepticismului datorat comentariilor si a unor review-uri intalnite pe internet am decis sa facy acest pas si sa aleg Philips Lumea si tin sa mentionez ca a fost printre cele mai bune decizii luate in legatura cu igiena personala si epilatul. Rezultatele au aparut inca de la prima utilizare, iar din acest motiv sunt sigura ca aparatul ma va insoti de acum inainte ani buni, nerevenind la alte metode de epilare. Recomand cu drag! Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.
Epilator IPL Philips Lumea Prestige BRI956/00 (Alb/Roz Auriu) Recomand tuturor persoanele ce vor sa aibe succes ca la salon in îndepărtarea firelor de par nedorite. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.
Epilator IPL Philips Lumea Prestige BRI956/00 (Alb/Roz Auriu) Super ok. Chiar daca am fost putin reticenta la rezultatele pe care urma sa mi le dea, acum pot sa spun ca isi merita pretul. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.
Epilator IPL Philips Lumea Prestige BRI956/00 (Alb/Roz Auriu) Am început să văd rezultate după a 3-a ședință, sunt super multunita. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.
Epilator IPL Philips Lumea Prestige BRI956/00 (Alb/Roz Auriu) Am primit aparatul cadou , dar vreau sa spun ca sunt mai mult decât mulțumită de el . Rezultatele chiar se vad ! Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.
Epilator IPL Philips Lumea Prestige BRI956/00 (Alb/Roz Auriu) Aparat eficient, Utilizare ușoară, aplicație utila. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.
Epilator IPL Philips Lumea Prestige BRI956/00 (Alb/Roz Auriu) Produsul este excelent! E foarte bun! Nu ma așteptam! Cei de la Philips sunt the best! Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.
Epilator IPL Philips Lumea Prestige BRI956/00 (Alb/Roz Auriu) Am avut rezultate de la primele utilizari! Foarte bun! Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.
Epilator IPL Philips Lumea Prestige BRI956/00 (Alb/Roz Auriu) Sunt mulțumită de aparat pana acum. L-am folosit de trei ori și deja se vede o îmbunătățire. Funcționează foarte bine pe o piele deschisă și par inchis la culoare. E foarte ușor de utilizat și isi merita banii. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.
Epilator IPL Philips Lumea Prestige BRI956/00 (Alb/Roz Auriu) Este minunat, recomand cu caldura! L-am folosit de doar doua ori și deja se văd rezultatele! Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.
Epilator IPL Philips Lumea Prestige BRI956/00 (Alb/Roz Auriu) Dupa doua sedinte parul nu mai creste in proportie de 50% in zona axilelor, iar aplicatia este de mare ajutor pentru a nu rata sedintele. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.
Epilator IPL Philips Lumea Prestige BRI956/00 (Alb/Roz Auriu) Deși se spune ca nu doare,puțin doare,dar pot sa spun ca e eficient,își merita banii și e și mai bine de folosit impreuna cu aplicația! Foarte util! Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.
Epilator IPL Philips Lumea Prestige BRI956/00 (Alb/Roz Auriu) Am cumparat epilatorul acum un an si jumatate, l am folosit aproape regulamentar( asa cum imi spunea aplicatia data la care trebuie sa efectuez sedintele, spun aproape ca uneori am amanat sau am sarit sedinta si totusi rezultatele sunt spectaculoase). Mai am maxim 10% din par pe unele zone(inghinal , picioare) si deloc in celelalte zone. Va recomand cu toata increderea. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.
Epilator IPL Philips Lumea Prestige BRI956/00 (Alb/Roz Auriu) Recomand cu drag acest aparat , sunt la a 3 ședința și se văd rezultate f bune . Este o investiție f buna care in timp o scoți și nu mai mergi la saloane . Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.
Epilator IPL Philips Lumea Prestige BRI956/00 (Alb/Roz Auriu) Îmi place extraordinar de tare,rezultatele sunt rapide și vizibile după prima folosință. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.
Epilator IPL Philips Lumea Prestige BRI956/00 (Alb/Roz Auriu) Este exact ca in prezentare dar este bine sa aveti si aplicatia, ajuta foarte mult, indicat sa urmezi perioadele stabilite si rezultatele sunt pe masura! Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.
Epilator IPL Philips Lumea Prestige BRI956/00 (Alb/Roz Auriu) Sunt la a 3-a ședința și rezultatele încep sa se vadă . Deocamdată ma declar mulțumită. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.
Epilator IPL Philips Lumea Prestige BRI956/00 (Alb/Roz Auriu) Rezultate de foarte bune de la prima utilizare.Il recomand cu mare drag,persoanele care aleg să își achiziționează aceste produse trebuie sa aibe răbdare și vor avea rezultate. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.
Epilator IPL Philips Lumea Prestige BRI956/00 (Alb/Roz Auriu) Folosesc Lumea de 4 ani. La mine functionează. Pe gambe 99% si de mai bine de 2 ani nu îl mai folosesc in aceasta zona pt ca nu mai este nevoie. Doar la axilă si inghinal il mai folosesc ocazional deoarece 25% din fire încă se incăpățânează sa răsară, dar nu ma deranjează știind ca in aceasta zonă firele sunt mai rebele ;) Folosiți-l doamnelor cu incredere. Este o investiție pe care o merită orice femeie. Este minunat sa ai o piele fină in fiecare zi. Eu l-am recomandat prietenelor și colegelor de serviciu și au fost bucuroase sa vadă pe pielea lor ca se poate sa ai piele catifelată in orice moment. Eu spun DA, merită să incercați Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.
Epilator IPL Philips Lumea Prestige BRI956/00 (Alb/Roz Auriu) Dupa prima utilizare (treapta 3) deja au existat rezultate vizibile. Dupa a 4-a mai cresteau ~10% din firele de par iar restul au reaparut dupa mai bine de 4 luni. Minunat produs! Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.
Epilator IPL Philips Lumea Prestige BRI956/00 (Alb/Roz Auriu) Este un aparat ușor de folosit, parul de pe corp s a redus semnificativ! Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.
Epilator IPL Philips Lumea Prestige BRI956/00 (Alb/Roz Auriu) Bună seara, sunt la primul tratament dar a m o dilema. Pana la următorul tratament parul va creste. Trebuie sa folosesc din nou lamă (în cazul meu)? Mulțumesc. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.
Epilator IPL Philips Lumea Prestige BRI956/00 (Alb/Roz Auriu) Este un produs foarte bun. După două ședințe, parul dispare în proporție de 70%. Recomand! Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.
Epilator IPL Philips Lumea Prestige BRI956/00 (Alb/Roz Auriu) Aparatul este ok si isi face treaba bine.Merita utilizat. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.
Epilator IPL Philips Lumea Prestige BRI956/00 (Alb/Roz Auriu) Sunt încântată de această achiziție, deși la început am fost puțin cam sceptică , si dupa multe zile de muncă de informare, youtube, blog.uri, si alte site-ul, m-am hotărât să îl iau. Își merită toți banii, rezultatele sunt vizibile încă de la primele ședințe, si ghici ce....mai rar trebuie să pierd timp cu epilatul.Iar aplicația care poate fi instalată pe telefon te ajuta să să nu uiți cad e timpul pentru un nou tratament. Deci e o minunăție. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.
Epilator IPL Philips Lumea Prestige BRI956/00 (Alb/Roz Auriu) Un produs foarte bun! Il folosesc de 2 ani si nu m-as intoarce la celelate produse de epilare. Este mai eficient cand pielea este tratata cu epilatorul decat cu aparatul de ras. Daca nu ma anunta aplicatia ca am un nou tratament nici nu imi dau seama ca este necesar. Tratamentul dureaza putin (cam o ora) dar merita. Sunt zone mari unde nu mai creste parul. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.
Epilator IPL Philips Lumea Prestige BRI956/00 (Alb/Roz Auriu) Este un produs extraordinar . Am făcut deja 3 ședințe și deja se vede rezultatul . Prin unele părți ale corpului părul nu a mai crescut (momentan), în zona axilei îl vezi cum pică în timpul dușului . Am respectat perioada de 2 săptămâni între ședințe și momentan sunt mulțumită. Sper să fi meritat investiția. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.
Epilator IPL Philips Lumea Prestige BRI956/00 (Alb/Roz Auriu) Folosesc produsul de aproape 8 luni și sunt foarte mulțumită. În plus, față de descrierea acestui epilator minunat (care este, de altfel, și adevărată), mai adaug: dacă ești sensibilă și te-ai săturat de durerea cauzată de epilatul cu ceară (alergii, roșeață, etc.) și vrei să economisești timpul prețios pe care-l pierdeai în saloane, cu siguranță a venit timpul să-ți achiziționezi acest aparat minunat cu 4 accesorii și senzor SmartSkin, care-ți afișează intensitatea optimă, potrivit zonelor pe care le tratezi!!! Iar cu ajutorul aplicației LUMEA IPL nu vei uita când e timpul pentru ședința optimă, de epilat. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.
Epilator IPL Philips Lumea Prestige BRI956/00 (Alb/Roz Auriu) L-am achiziționat pentru ca obosisem sa folosesc ceara sau epilatorul electric și parul sa crească după 3-4 zile. Cu Philips Lumea dupa 2 tratamente parul a început sa se rărească și sa cada singur. Acum ma pot bucura de o piele fina pana la 3-4 săptămâni. Ma bucur ca l-am achiziționat și îl recomand din suflet. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.
Epilator IPL Philips Lumea Prestige BRI956/00 (Alb/Roz Auriu) Sunt foarte multumita de acest produs,rezultatul a fost vizibil dupa prima utilizare, pe fata,brate si picioare!Il recomand cu mare drag! Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.
Epilator IPL Philips Lumea Prestige BRI956/00 (Alb/Roz Auriu) Merita banii! Un produs foarte eficient si necesar orcarei femei! Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.
Epilator IPL Philips Lumea Prestige BRI956/00 (Alb/Roz Auriu) Folosit periodic ( ca in recomandări ) chiar se observa efectul de încetinire in creștere a parului Și chiar dispariția acestuia ptr mult timp. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.
Epilator IPL Philips Lumea Prestige BRI956/00 (Alb/Roz Auriu) Am achiziționat acest produs pentru ca îmi tot apăreau 3-4 fire de păr în barbă. După ce am folosit acest aparat nu mai apar.Sunt foarte mulțumită și recomand cu încredere! Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.
Epilator IPL Philips Lumea Prestige BRI956/00 (Alb/Roz Auriu) Este absolut minunat! Aspectul pielii este foarte important pentru mine, iar acest aparat îmi face pielea sa fie fina si catifelata. Am uitat de firele crescute sub piele si de iritațiile provocate de epilarea cu aparatul de ras ori ceara. După primele 3 sedinte, parul s-a redus in proporție de 50 %,iar după 5 ședințe, parul a dispărut aproape 75%. Mi-a plăcut foarte mult ca după o perioada de 8 luni in care nu l-am mai folosit pentru ca am rămas însărcinată, in momentul reluării ședințelor, rezultatele au început sa apăra după prima ședință, unde mai bine de 30 la suta din par a disparut. Pana acum nu am scăpat de tot parul dar sunt mulțumită oricum, creste rar si mult mai greu. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.
Epilator IPL Philips Lumea Prestige BRI956/00 (Alb/Roz Auriu) Acest produs este cu adevarat de ajutor, este usor de folosit, rezultatele vazandu-se de la prima utilizare. Il recomand doamnelor/domnisoarelor care doresc sa isi faca epilare definita deorece economisesc foarte multi bani cu ajutorul acestui aparat , dar si timp. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.
Epilator IPL Philips Lumea Prestige BRI956/00 (Alb/Roz Auriu) Ușor de folosit, design minunat, extrem de util, randament 99%. Folosit cu regularitate și conform instrucțiunilor, reduce considerabil creșterea firelor de par. După câteva luni de utilizare, ma pot declara fericita, am scăpat de 80 % din parul nedorit, iar cel care mai creste este foarte rar și cred ca în timp v-a dispărea și acesta. Mulțumesc pt ca a-ți reușit sa înglobati atâta tehnologie în acest minunat aparat! Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.
Epilator IPL Philips Lumea Prestige BRI956/00 (Alb/Roz Auriu) Am folosit Lumea doar de 2 ori până acum și rezultatele deja au început să apară. Este ușor de folosit și să nu mai spun că design-ul este superb. La început eram sceptica dar se merită. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.
Epilator IPL Philips Lumea Prestige BRI956/00 (Alb/Roz Auriu) Sunt la al 3lea tratament insa am inceput sa observ rezultate inca dupa prima utilizare. Merita banii. Recomand! Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.
Epilator IPL Philips Lumea Prestige BRI956/00 (Alb/Roz Auriu) Sunt incantata de acest produs, pe care il pot numi revolutionar. Chiar isi face treabain sensul ca reduce simtitor numarul firelor de par. Este un produs scump, dar merita banii. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.
Epilator IPL Philips Lumea Prestige BRI956/00 (Alb/Roz Auriu) Am achizitionat #PhiliplsLumea in luna iunie...rezultatele au aparut dupa primele 2 sedinte in special pe zina picioarelor. Dupa 2 luni de utilizare ma declar multumita. Folosesc Lumea impreuna cu aplicatia pentru mobil si imi este de mare ajutor. Inca astept rezultate mai vizibile pe zona axilelor si inghinal. Bateria aparatului nu este foarte rezistenta, dar avand in vedre intensitatea luminoasa folosita este usor de inteles. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.
Epilator IPL Philips Lumea Prestige BRI956/00 (Alb/Roz Auriu) Excelenta idee Picioare de podium. Inca imi simt picioarele fine si frumoase. cele mai bune rezultate ale mele au fost pe picioare, urmate de inghinal si apoi axila. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.
Epilator IPL Philips Lumea Prestige BRI956/00 (Alb/Roz Auriu) Cand am primit cadou produsul, am fost foarte sceptica cu privire la rezultatele lui, deoarece eu eram foarte multumita de rezultatele epilatoarelor folosite timp de 10 ani, dar am avut parte de o surpriza foarte placuta. Este mult mai simplu, timpul de epilat este mult mai scurt, si cel mai important, disparitia firelor de par nedorite este ceva la care doar visam. Recomand cu toata inima! Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.
Epilator IPL Philips Lumea Prestige BRI956/00 (Alb/Roz Auriu) Sunt foarte satisfacută de achiziția făcută. Rezultatele se văd vizibil după primele 2-3 utilizări. La mine după a 3 utilizare, la 2 săptămâni de la ședința se vedeau doar câteva fire de par apărute. Am folosit intensitatea 4 și 5 a aparatului. Sunt plăcut surprinsă și îl recomand. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.
Epilator IPL Philips Lumea Prestige BRI956/00 (Alb/Roz Auriu) Am cumparat acest epilator in urma unui feedback primit de la o prietena. Vreau sa va zic ca a meritat toti banii. Sunt foarte multumita de acest produs, nu sunt prea multumita de pretul ridicat de achizitie, dar avand in vedere rezultatele dupa utilizare, am trecut cu vederea aspectul pretului. Diferenta de pret intre modele nu este foarte mare, dupa ce am analizat inainte de achizitie, am decis ca cel mai bine este sa cumpar modelul cu toate accesoriile. Recomand sa il cumparati pentru ca este usor de utilizat si rezultatele se vad destul de repede. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.
Epilator IPL Philips Lumea Prestige BRI956/00 (Alb/Roz Auriu) Am testat acest produs fiind parte a programului Picioare de podium. Dupa 4 sedinte pot spune ca parul s-a rarit considerabil, pielea de pe picioare este fina si catifelata iar fiecare crescute sub piele nu mai exista. Este usor de folosit, are accesorii pentru fiecare parte a corpului, se poate folosi si fara fir. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.
Epilator IPL Philips Lumea Prestige BRI956/00 (Alb/Roz Auriu) Am cumparat acest aparat si pot sa spun ca sunt foarte multumita .De la prima folosire se vad rezultatele.poate daca ar fi mai ieftin ar putea fi achizitionat de mai multi. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.
Epilator IPL Philips Lumea Prestige BRI956/00 (Alb/Roz Auriu) Folosesc aparatul de un an, sunt foarte multumita. Usor de utilizat, folosesc si aplicatia care imi aminteste de fiecare data cand trebuie sa utilizez aparatul. Dupa 2-3 utilizari am observat deja rezultatele. Se poate folosi mult timp si fara fir. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.
Epilator IPL Philips Lumea Prestige BRI956/00 (Alb/Roz Auriu) Dacă te-ai saturat de tortura clasica cu ceara, cu epilator care smulge parul sau de rănile provocate de lamă de ras ""special conceputa pentru femei"", vei achiziția acest produs. Trebui sa ii mulțumesc prietenului care s-a saturat de reclamațiile mele când vine vorba de epilat și mi-a făcut acest cadou. Ideal pentru călătorii și pot sa spun ca după 4 luni de folosire, mai am doar câteva firicele de par pe care trebuie sa le marchez cu un creion dermatograf sa nu le mai ratez :)). Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.

Epilator IPL Philips Lumea Prestige BRI956/00 (Alb/Roz Auriu)

COD: [ BRI956/00 ] ID: 3584197
2.932,99 Lei
(TVA inclus)
TBI
Credit instant 100% online
-detalii.
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
2.933,00 Lei
(TVA inclus)
Epilator IPL Philips Lumea Prestige BRI956/00 (Alb/Roz Auriu)

Descrierea produsului Epilator IPL Philips Lumea Prestige BRI956/00 (Alb/Roz Auriu)

 

 

Inregistrează-ți produsul pe site-ul http://www.philips.ro/myphilips/register-product  și bucură-te de un an în plus de garanție comercială. Pentru mai multe detalii și informații te rugăm să consulți Regulamentul campaniei.

Detalii tehnice

Caracteristici generaleTip alimentareLa retea
Acumulator
Durata de functionare250.000 de pulsatii
Sistem iluminareDa
Accesorii1 x Husa
1 x Epilator
1 x Accesoriu pentru fata
1 x Accesoriu pentru corp
1 x Accesoriu pentru zona axiala
1 x Accesoriu pentru zona inghinala
Date tehniceCuloareAlb/Roz Auriu
Adauga review

Review-uri

Philips Romania 28.10.2021 13:56
★★★★★
Dacă te-ai saturat de tortura clasica cu ceara, cu epilator care smulge parul sau de rănile provocate de lamă de ras ""special conceputa pentru femei"", vei achiziția acest produs. Trebui sa ii mulțumesc prietenului care s-a saturat de reclamațiile mele când vine vorba de epilat și mi-a făcut acest cadou. Ideal pentru călătorii și pot sa spun ca după 4 luni de folosire, mai am doar câteva firicele de par pe care trebuie sa le marchez cu un creion dermatograf sa nu le mai ratez :)). Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.

Pro

Ideal pentru o piele fina și lucioasa fără durere

Contra

-
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Philips Romania 28.10.2021 13:54
★★★★★
Folosesc aparatul de un an, sunt foarte multumita. Usor de utilizat, folosesc si aplicatia care imi aminteste de fiecare data cand trebuie sa utilizez aparatul. Dupa 2-3 utilizari am observat deja rezultatele. Se poate folosi mult timp si fara fir. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.

Pro

Foarte bun

Contra

-
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Philips Romania 28.10.2021 13:54
★★★★★
Am cumparat acest aparat si pot sa spun ca sunt foarte multumita .De la prima folosire se vad rezultatele.poate daca ar fi mai ieftin ar putea fi achizitionat de mai multi. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.

Pro

Un produs de nota 10.

Contra

-
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Philips Romania 28.10.2021 13:53
★★★★★
Am testat acest produs fiind parte a programului Picioare de podium. Dupa 4 sedinte pot spune ca parul s-a rarit considerabil, pielea de pe picioare este fina si catifelata iar fiecare crescute sub piele nu mai exista. Este usor de folosit, are accesorii pentru fiecare parte a corpului, se poate folosi si fara fir. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.

Pro

Un produs minunat

Contra

-
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Philips Romania 28.10.2021 13:52
★★★★★
Am cumparat acest epilator in urma unui feedback primit de la o prietena. Vreau sa va zic ca a meritat toti banii. Sunt foarte multumita de acest produs, nu sunt prea multumita de pretul ridicat de achizitie, dar avand in vedere rezultatele dupa utilizare, am trecut cu vederea aspectul pretului. Diferenta de pret intre modele nu este foarte mare, dupa ce am analizat inainte de achizitie, am decis ca cel mai bine este sa cumpar modelul cu toate accesoriile. Recomand sa il cumparati pentru ca este usor de utilizat si rezultatele se vad destul de repede. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.

Pro

Foarte bun

Contra

-
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Philips Romania 28.10.2021 13:51
★★★★★
Sunt foarte satisfacută de achiziția făcută. Rezultatele se văd vizibil după primele 2-3 utilizări. La mine după a 3 utilizare, la 2 săptămâni de la ședința se vedeau doar câteva fire de par apărute. Am folosit intensitatea 4 și 5 a aparatului. Sunt plăcut surprinsă și îl recomand. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.

Pro

Este mai mult decât ma asteptam

Contra

-
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Philips Romania 28.10.2021 13:50
★★★★★
Cand am primit cadou produsul, am fost foarte sceptica cu privire la rezultatele lui, deoarece eu eram foarte multumita de rezultatele epilatoarelor folosite timp de 10 ani, dar am avut parte de o surpriza foarte placuta. Este mult mai simplu, timpul de epilat este mult mai scurt, si cel mai important, disparitia firelor de par nedorite este ceva la care doar visam. Recomand cu toata inima! Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.

Pro

Acest produs este minunat

Contra

-
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Philips Romania 27.10.2021 17:58
★★★★★
Excelenta idee Picioare de podium. Inca imi simt picioarele fine si frumoase. cele mai bune rezultate ale mele au fost pe picioare, urmate de inghinal si apoi axila. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.

Pro

Picoare de podium cu Philips Lumea

Contra

-
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Philips Romania 27.10.2021 17:47
★★★★★
Am achizitionat #PhiliplsLumea in luna iunie...rezultatele au aparut dupa primele 2 sedinte in special pe zina picioarelor. Dupa 2 luni de utilizare ma declar multumita. Folosesc Lumea impreuna cu aplicatia pentru mobil si imi este de mare ajutor. Inca astept rezultate mai vizibile pe zona axilelor si inghinal. Bateria aparatului nu este foarte rezistenta, dar avand in vedre intensitatea luminoasa folosita este usor de inteles. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.

Pro

Este un produs in ansamblu bun, l-am recomandat. Isi face treaba daca il folosesti corect.

Contra

-
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Philips Romania 27.10.2021 17:44
★★★★★
Sunt incantata de acest produs, pe care il pot numi revolutionar. Chiar isi face treabain sensul ca reduce simtitor numarul firelor de par. Este un produs scump, dar merita banii. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.

Pro

Foarte multumita!

Contra

-
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Philips Romania 27.10.2021 17:37
★★★★★
Sunt la al 3lea tratament insa am inceput sa observ rezultate inca dupa prima utilizare. Merita banii. Recomand! Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.

Pro

Merita!

Contra

-
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Philips Romania 27.10.2021 17:36
★★★★★
Am folosit Lumea doar de 2 ori până acum și rezultatele deja au început să apară. Este ușor de folosit și să nu mai spun că design-ul este superb. La început eram sceptica dar se merită. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.

Pro

Acest produs M a ajutat foarte mult

Contra

-
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Philips Romania 27.10.2021 17:23
★★★★★
Ușor de folosit, design minunat, extrem de util, randament 99%. Folosit cu regularitate și conform instrucțiunilor, reduce considerabil creșterea firelor de par. După câteva luni de utilizare, ma pot declara fericita, am scăpat de 80 % din parul nedorit, iar cel care mai creste este foarte rar și cred ca în timp v-a dispărea și acesta. Mulțumesc pt ca a-ți reușit sa înglobati atâta tehnologie în acest minunat aparat! Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.

Pro

Caracteristici extraordinare

Contra

-
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Philips Romania 27.10.2021 17:22
★★★★★
Acest produs este cu adevarat de ajutor, este usor de folosit, rezultatele vazandu-se de la prima utilizare. Il recomand doamnelor/domnisoarelor care doresc sa isi faca epilare definita deorece economisesc foarte multi bani cu ajutorul acestui aparat , dar si timp. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.

Pro

Excelent de bun. Il recomand tuturor.

Contra

-
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Philips Romania 27.10.2021 17:21
★★★★★
Este absolut minunat! Aspectul pielii este foarte important pentru mine, iar acest aparat îmi face pielea sa fie fina si catifelata. Am uitat de firele crescute sub piele si de iritațiile provocate de epilarea cu aparatul de ras ori ceara. După primele 3 sedinte, parul s-a redus in proporție de 50 %,iar după 5 ședințe, parul a dispărut aproape 75%. Mi-a plăcut foarte mult ca după o perioada de 8 luni in care nu l-am mai folosit pentru ca am rămas însărcinată, in momentul reluării ședințelor, rezultatele au început sa apăra după prima ședință, unde mai bine de 30 la suta din par a disparut. Pana acum nu am scăpat de tot parul dar sunt mulțumită oricum, creste rar si mult mai greu. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.

Pro

Nota 10+

Contra

-
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Philips Romania 27.10.2021 17:21
★★★★★
Am achiziționat acest produs pentru ca îmi tot apăreau 3-4 fire de păr în barbă. După ce am folosit acest aparat nu mai apar.Sunt foarte mulțumită și recomand cu încredere! Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.

Pro

Recomand!

Contra

-
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Philips Romania 27.10.2021 17:20
★★★★★
Folosit periodic ( ca in recomandări ) chiar se observa efectul de încetinire in creștere a parului Și chiar dispariția acestuia ptr mult timp. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.

Pro

Super!

Contra

-
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Philips Romania 27.10.2021 17:19
★★★★★
Merita banii! Un produs foarte eficient si necesar orcarei femei! Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.

Pro

Super

Contra

-
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Philips Romania 27.10.2021 17:18
★★★★★
Sunt foarte multumita de acest produs,rezultatul a fost vizibil dupa prima utilizare, pe fata,brate si picioare!Il recomand cu mare drag! Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.

Pro

Foarte eficient!

Contra

-
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Philips Romania 27.10.2021 17:18
★★★★★
L-am achiziționat pentru ca obosisem sa folosesc ceara sau epilatorul electric și parul sa crească după 3-4 zile. Cu Philips Lumea dupa 2 tratamente parul a început sa se rărească și sa cada singur. Acum ma pot bucura de o piele fina pana la 3-4 săptămâni. Ma bucur ca l-am achiziționat și îl recomand din suflet. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.

Pro

Iubesc acest aparat

Contra

-
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Philips Romania 27.10.2021 17:16
★★★★★
Folosesc produsul de aproape 8 luni și sunt foarte mulțumită. În plus, față de descrierea acestui epilator minunat (care este, de altfel, și adevărată), mai adaug: dacă ești sensibilă și te-ai săturat de durerea cauzată de epilatul cu ceară (alergii, roșeață, etc.) și vrei să economisești timpul prețios pe care-l pierdeai în saloane, cu siguranță a venit timpul să-ți achiziționezi acest aparat minunat cu 4 accesorii și senzor SmartSkin, care-ți afișează intensitatea optimă, potrivit zonelor pe care le tratezi!!! Iar cu ajutorul aplicației LUMEA IPL nu vei uita când e timpul pentru ședința optimă, de epilat. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.

Pro

Merită!

Contra

-
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Philips Romania 27.10.2021 17:16
★★★★★
Este un produs extraordinar . Am făcut deja 3 ședințe și deja se vede rezultatul . Prin unele părți ale corpului părul nu a mai crescut (momentan), în zona axilei îl vezi cum pică în timpul dușului . Am respectat perioada de 2 săptămâni între ședințe și momentan sunt mulțumită. Sper să fi meritat investiția. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.

Pro

Este minunat!

Contra

-
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Philips Romania 27.10.2021 17:15
★★★★★
Un produs foarte bun! Il folosesc de 2 ani si nu m-as intoarce la celelate produse de epilare. Este mai eficient cand pielea este tratata cu epilatorul decat cu aparatul de ras. Daca nu ma anunta aplicatia ca am un nou tratament nici nu imi dau seama ca este necesar. Tratamentul dureaza putin (cam o ora) dar merita. Sunt zone mari unde nu mai creste parul. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.

Pro

Foarte bun!

Contra

-
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Philips Romania 27.10.2021 17:14
★★★★★
Sunt încântată de această achiziție, deși la început am fost puțin cam sceptică , si dupa multe zile de muncă de informare, youtube, blog.uri, si alte site-ul, m-am hotărât să îl iau. Își merită toți banii, rezultatele sunt vizibile încă de la primele ședințe, si ghici ce....mai rar trebuie să pierd timp cu epilatul.Iar aplicația care poate fi instalată pe telefon te ajuta să să nu uiți cad e timpul pentru un nou tratament. Deci e o minunăție. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.

Pro

Rezultate optime

Contra

-
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Philips Romania 27.10.2021 17:14
★★★★★
Aparatul este ok si isi face treaba bine.Merita utilizat. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.

Pro

Produs conform.

Contra

-
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Philips Romania 27.10.2021 17:13
★★★★★
Este un produs foarte bun. După două ședințe, parul dispare în proporție de 70%. Recomand! Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.

Pro

Foarte bun

Contra

-
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Philips Romania 27.10.2021 17:12
★★★★★
Bună seara, sunt la primul tratament dar a m o dilema. Pana la următorul tratament parul va creste. Trebuie sa folosesc din nou lamă (în cazul meu)? Mulțumesc. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.

Pro

Îmi place acest produs

Contra

-
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Philips Romania 27.10.2021 17:12
★★★★★
Este un aparat ușor de folosit, parul de pe corp s a redus semnificativ! Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.

Pro

Excelent!

Contra

-
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Philips Romania 27.10.2021 17:11
★★★★★
Dupa prima utilizare (treapta 3) deja au existat rezultate vizibile. Dupa a 4-a mai cresteau ~10% din firele de par iar restul au reaparut dupa mai bine de 4 luni. Minunat produs! Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.

Pro

It actually works!!!

Contra

-
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Philips Romania 27.10.2021 17:11
★★★★★
Folosesc Lumea de 4 ani. La mine functionează. Pe gambe 99% si de mai bine de 2 ani nu îl mai folosesc in aceasta zona pt ca nu mai este nevoie. Doar la axilă si inghinal il mai folosesc ocazional deoarece 25% din fire încă se incăpățânează sa răsară, dar nu ma deranjează știind ca in aceasta zonă firele sunt mai rebele ;) Folosiți-l doamnelor cu incredere. Este o investiție pe care o merită orice femeie. Este minunat sa ai o piele fină in fiecare zi. Eu l-am recomandat prietenelor și colegelor de serviciu și au fost bucuroase sa vadă pe pielea lor ca se poate sa ai piele catifelată in orice moment. Eu spun DA, merită să incercați Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.

Pro

Excelent!

Contra

-
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Philips Romania 27.10.2021 17:10
★★★★★
Rezultate de foarte bune de la prima utilizare.Il recomand cu mare drag,persoanele care aleg să își achiziționează aceste produse trebuie sa aibe răbdare și vor avea rezultate. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.

Pro

Excelent

Contra

-
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Philips Romania 27.10.2021 17:10
★★★★★
Sunt la a 3-a ședința și rezultatele încep sa se vadă . Deocamdată ma declar mulțumită. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.

Pro

Foarte bun!

Contra

-
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Philips Romania 26.10.2021 17:44
★★★★★
Este exact ca in prezentare dar este bine sa aveti si aplicatia, ajuta foarte mult, indicat sa urmezi perioadele stabilite si rezultatele sunt pe masura! Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.

Pro

Execelent

Contra

-
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Philips Romania 26.10.2021 17:43
★★★★★
Îmi place extraordinar de tare,rezultatele sunt rapide și vizibile după prima folosință. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.

Pro

Produsul este minunat!

Contra

-
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Philips Romania 26.10.2021 17:43
★★★★★
Recomand cu drag acest aparat , sunt la a 3 ședința și se văd rezultate f bune . Este o investiție f buna care in timp o scoți și nu mai mergi la saloane . Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.

Pro

Recomand

Contra

-
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Philips Romania 26.10.2021 17:42
★★★★★
Am cumparat epilatorul acum un an si jumatate, l am folosit aproape regulamentar( asa cum imi spunea aplicatia data la care trebuie sa efectuez sedintele, spun aproape ca uneori am amanat sau am sarit sedinta si totusi rezultatele sunt spectaculoase). Mai am maxim 10% din par pe unele zone(inghinal , picioare) si deloc in celelalte zone. Va recomand cu toata increderea. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.

Pro

Produsul este cel mai bun

Contra

-
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Philips Romania 26.10.2021 17:41
★★★★★
Deși se spune ca nu doare,puțin doare,dar pot sa spun ca e eficient,își merita banii și e și mai bine de folosit impreuna cu aplicația! Foarte util! Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.

Pro

Foarte bun

Contra

-
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Philips Romania 26.10.2021 17:41
★★★★★
Dupa doua sedinte parul nu mai creste in proportie de 50% in zona axilelor, iar aplicatia este de mare ajutor pentru a nu rata sedintele. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.

Pro

Isi merita banii

Contra

-
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Philips Romania 26.10.2021 17:40
★★★★★
Este minunat, recomand cu caldura! L-am folosit de doar doua ori și deja se văd rezultatele! Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.

Pro

Excelent!

Contra

-
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Philips Romania 26.10.2021 17:40
★★★★★
Sunt mulțumită de aparat pana acum. L-am folosit de trei ori și deja se vede o îmbunătățire. Funcționează foarte bine pe o piele deschisă și par inchis la culoare. E foarte ușor de utilizat și isi merita banii. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.

Pro

Eficient și ușor de folosit!

Contra

-
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Philips Romania 26.10.2021 17:39
★★★★★
Am avut rezultate de la primele utilizari! Foarte bun! Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.

Pro

Foarte multumita!

Contra

-
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Philips Romania 26.10.2021 17:38
★★★★★
Produsul este excelent! E foarte bun! Nu ma așteptam! Cei de la Philips sunt the best! Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.

Pro

Produsul este excelent! E foarte bun!

Contra

-
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Philips Romania 26.10.2021 17:38
★★★★★
Aparat eficient, Utilizare ușoară, aplicație utila. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.

Pro

Mulțumită!

Contra

-
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Philips Romania 26.10.2021 17:36
★★★★★
Am primit aparatul cadou , dar vreau sa spun ca sunt mai mult decât mulțumită de el . Rezultatele chiar se vad ! Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.

Pro

Chiar funcționează ! Si e super

Contra

-
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Philips Romania 26.10.2021 17:35
★★★★★
Am început să văd rezultate după a 3-a ședință, sunt super multunita. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.

Pro

Looove it!

Contra

-
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Philips Romania 26.10.2021 17:34
★★★★★
Super ok. Chiar daca am fost putin reticenta la rezultatele pe care urma sa mi le dea, acum pot sa spun ca isi merita pretul. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.

Pro

Recomand!

Contra

-
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Philips Romania 26.10.2021 17:33
★★★★★
Recomand tuturor persoanele ce vor sa aibe succes ca la salon in îndepărtarea firelor de par nedorite. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.

Pro

Este un produs foarte bun

Contra

-
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Philips Romania 26.10.2021 17:32
★★★★★
In ciuda scepticismului datorat comentariilor si a unor review-uri intalnite pe internet am decis sa facy acest pas si sa aleg Philips Lumea si tin sa mentionez ca a fost printre cele mai bune decizii luate in legatura cu igiena personala si epilatul. Rezultatele au aparut inca de la prima utilizare, iar din acest motiv sunt sigura ca aparatul ma va insoti de acum inainte ani buni, nerevenind la alte metode de epilare. Recomand cu drag! Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.

Pro

Recomand!!

Contra

-
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Philips Romania 26.10.2021 16:16
★★★★★
Deja dupa primul tratament am observat locuri unde nu a mai crescut par. Dupa 2 ședințe părul de pe mâini s a redus semnificativ, iar pe picioare s-a rărit si deschis la culoare cel care inca mai creste. Recomand acest aparat. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.

Pro

Foarte multumita!

Contra

-
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Philips Romania 26.10.2021 16:15
★★★★★
Recomand acest produs! Deși nu credeam ca vor aparea rezultate atat de repede este foarte eficient! Iar aplicația este de foarte mare folos pentru a nu rata nici o ședință si ofera un an in plus de garanție. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.

Pro

Produs excelent!

Contra

-
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Philips Romania 26.10.2021 16:14
★★★★★
După 3 ședințe parul a dispărut în proporție de 80%. Sunt super incantata!!! Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.

Pro

Lumia Phillips

Contra

-
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Philips Romania 26.10.2021 16:12
★★★★★
E foarte practic si usor de folosit.Sa dovedit a fi si foarte eficient. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.

Pro

Produsul are caracteristici bune

Contra

-
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Philips Romania 26.10.2021 16:11
★★★★★
Nu credeam ca pot sa ai rezultate așa bune in confortul propriei case, îl ador. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.

Pro

Rezultate foarte bune

Contra

-
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Philips Romania 26.10.2021 16:10
★★★★★
E ușor de folosit. Am avut alt IPL LUMEA Phillips care a avut succes dar acum am făcut un upgrade. Și a meritat. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.

Pro

Un produs super!

Contra

-
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Philips Romania 26.10.2021 16:09
★★★★★
Imi place absolut tot. Modul de functionare, eficienta si rezultatele bune ale acestuia. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.

Pro

Este foarte bun

Contra

-
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Philips Romania 26.10.2021 16:08
★★★★★
Sunt foarte mulțumită de rezultatele obținute cu acest aparat. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.

Pro

Rezultate excelente.

Contra

-
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Philips Romania 26.10.2021 16:07
★★★★★
Demult am dorit sa achizitionez acest aparat, dar am fost reticenta din cauza posibilelor reactii adverse. Mi-am facut griji pe degeaba! Il folosesc de mai bine de jumatate de an si sunt foarte multumita! Eu am folosit doar nivelul de intensitate 3, insa efectele s-au vazut rapid. Parul de pe picioare si brate dispare mai greu, sigur din cauza nivelului de intensitate pe care am ales sa-l utilizez. E foarte usor de utilizat, aplicatia Lumea IPL te avertizeaza cand trebuie sa incepi tratamentul, am scapat de durerea provocata prin epilarea clasica, asa ca, pt mine e cea mai buna achizitie! Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.

Pro

Un produs foarte eficient!

Contra

-
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Philips Romania 26.10.2021 16:04
★★★★★
Funcționează așa cum ma așteptăm tratamentul și îl recomand. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.

Pro

Excelent și recomand!

Contra

-
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Philips Romania 26.10.2021 16:03
★★★★★
Tine-te de program și in timp, cam o luna/doua luni, rezultatele vor fi satisfăcătoare. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.

Pro

Mai bun ca la salon

Contra

-
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Philips Romania 26.10.2021 16:03
★★★★★
Folosesc aparatul din ianuarie! Sunt super multumita! Aveam foarte mult par pe fata,gat si mustata! Ma epilam la saptamana cu ceara si aveam un fir de par foarte tare si gros.De cand il folosesc e super ok! Fata este fara par ! Mai apar cateva fire care sunt destul de rezistente! Sper sa scap si de ele! Recomand! Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.

Pro

Excelent!

Contra

-
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Philips Romania 26.10.2021 16:02
★★★★★
Înainte de a cumpăra lumea , am citit părerile altora și nu-mi venea a crede. După ce l-am folosit pot spune ca mi-a schimbat viața în bine, pot purta orice și oricând , fără stres , astfel bucurându-mă de fiecare moment

Pro

Foarte mulțumită!

Contra

-
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Necunoscut 15.11.2018 20:44
★★★★★
Overall este un produs bun daca ai parul inchis la culoare si pielea deschisa la culoare. nu este un proces asa rapid deoarece aria de acoperire este destul de mica
19 din 35 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Anghel Iulia 13.11.2018 16:18
★★★★★
Am primit comanda f repede si pana acum e totul ok insa am doar o utilizare , mentionez ca il utilizez pentu a mentine sedintele pe care le am urmat inainte la salon .

Pro

Deocamdata pot doar sa observ amanuntele pozitive a utilizarii pentru prima data . Nu doare, este usor de folosit , as recomanda sa fie folosit conectat la cablu pentru a putea acoperi zonele dorite .

Contra

Bateria nu tine pentru a putea acoperi bratele(de exemplu) insa nu ma deranjeaza acest aspect
18 din 35 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Razvan Constantin 30.09.2018 11:11
★★★★★
Este un produs bun. Merita cumparat.
19 din 38 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
rusu carmen 14.05.2018 08:55
★★★★★
Am ramas surprinsa cat de facila este epilarea cu el.

Pro

F.usor de utilizat.
22 din 44 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Popa Melania 27.04.2018 16:16
★★★★★
Excelent

Pro

Excelent
24 din 44 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Nicoleta Sima 13.04.2018 10:29
★★★★★
Pret excelent.

Pro

Sunt foarte multumita de produs. Sunt la a doua utilizare si firele de par cresc din ce in ce mai rar. Recomand!
22 din 43 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Popescu Loredana 29.03.2018 07:55
★★★★☆
O achiziție bună, se văd rezultate dacă se respectă ședințele. Foarte bună și aplicația pentru mobil, te ajută la prima epilare și apoi la reamintirea datelor. Foarte mulțumită!

Pro

Ușor de folosit, igienic. Accesoriile sunt foarte utile, senzorul la fel.
27 din 49 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Vezi mai mult