Spune START carierei tale la evoMAG! Posturile sunt disponibile în București! Aplică acum!

Perie ionica Braun AS 720
Braun Perie ionica Braun AS 720     Coafuri diversificate pentru păr sănătos şi lucios: Instrument de coafat cu aer Satin-Hair 7   Noul instrument cu aer Braun Satin-Hair 7, vă coafează părul în mod eficient şi blând, lăsându-l strălucitor şi frumos în fiec 98717
208.99 Out of stock

Perie ionica Braun AS 720

COD: [ AS 720 ] ID: 98717
208,99 Lei
(TVA inclus)
TBI
Credit instant 100% online
-detalii.
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
209,00 Lei
(TVA inclus)
Perie ionica Braun AS 720

Descrierea produsului Perie ionica Braun AS 720

  
Coafuri diversificate pentru păr sănătos şi lucios: Instrument de coafat cu aer Satin-Hair 7
 
Noul instrument cu aer Braun Satin-Hair 7, vă coafează părul în mod eficient şi blând, lăsându-l strălucitor şi frumos în fiecare zi. Oricare ar fi tunsoarea dumneavoastră sau lungimea părului: cu instrumentul cu aer Satin-Hair 7 de la Braun vă puteţi bucura de o gamă largă de coafuri. Schimbaţi-vă look-ul pentru a se potrivi cu starea dumneavoastră de spirit - cu protecţia maximă pentru păr de la Braun puteţi fi sigure că părul dumneavoastră va arăta la fel de sănătos pe cât se simte.

Inovaţia IONTEC
 
Ca toate celelalte aparaturi Braun Satin-Hair 7, instrumentul de coafat cu aer Braun Satin-Hair 7 dispune de inovaţia de ultimă oră de la Braun, IONTEC.
IONTEC este o Tehnologie unică, proiectată special pentru a proteja sănătatea părului dumneavoastră şi prin urmare pentru a asigura o coafare sănătoasă. Jetul de ioni verzi eliberează milioane de ioni de satin efectiv pe părul dumneavoastră pentru a atrage particulele de umezeală din aer în timp ce vă coafaţi părul. Rezultatul este o coafură impecabilă, radioasă şi strălucitoare ce reflectă sănătatea părului dumneavoastră.
Caracteristici principale instrument de coafat cu aer Satin-Hair 7Echilibrul nivelului de umezeală
 
Ionii de satin învăluie fiecare fir de păr şi refac rapid echilibrul de umezeală al părului dumneavoastră, care se pierde de obicei prin coafarea cu căldurăCoafare antistatică
 
Tehnologia unică cu ioni de la Braun produce un flux bogat de ioni de satin care învăluie fiecare fir în parte. Această caracteristică acţionează ca un hidratant natural în timpul coafării, îmblânzind părul uscat şi electricitatea statică, lăsându-vă părul superb de strălucitor şi fin.


Anti-rupere
 
Peria şi pieptenele proiectate special de la Braun protejează cuticula contra daunelor şi ruperii datorită tehnologiei lor unice cu dinţi netezi.Contra uscării
 
Pieptenele şi peria care sunt inovatoare distribuie aerul cald în mod uniform şi prin urmare previn supraîncălzirea şi uscarea. În combinaţie cu ataşamentele cu suprafaţă fină, părul este aranjat cu blândeţe.
Personalizare
 
Coafarea individualizată necesită configurări individualizate. Cele două setări de temperatură ale instrumentului ajustează căldura şi fluxul de aer în funcţie de nevoile personale. Puteţi fi sigură că gradul de căldură şi fluxul de aer sunt potrivite pentru tipul dumneavoastră de păr, astfel încât părul dumneavoastră să nu se usuce în timpul coafării.

Filtru cu plasă
 
Filtrul ingenios cu plasă din partea posterioară a mânerului ergonomic ajută la prevenirea ruperii. Astfel, părul dumneavoastră nu va fi aspirat în aparat şi nu se va încurca în interiorul acestuia. Acest lucru face coafarea şi mai sigură.


Ondulatorul cu aer Satin-Hair 7 de la Braun transmite întreaga putere a experienţei Braun în ceea ce priveşte părul - şi este extrem de blând cu acesta. Este primul ondulator cu aer cu IONTEC - inovaţia de ultimă generaţie pentru coafare sănătoasă şi blândă. Ionii de satin funcţionează ca un agent de hidratare natural, în timp ce creaţi cele mai frumoase coafuri. Efectul antistatic previne părul "electrizat" şi adaugă strălucire fină look-ului dumneavoastră superb.
 
Deoarece părul ud este destul de fragil şi se poate rupe uşor, ataşamentele versatile ale instrumentului de coafat Braun Satin-Hair 7 au dinţi fini şi netezi, cu o suprafaţă uniformă. Aceştia ţin părul bine în timpul coafării fără a deteriora cuticula.
 
Instrumentul de coafat cu aer Satin Hair 7 cu IONTEC de la Braun este cel mai convenabil deoarece este complet portabil şi multifuncţional. Este un instrument perfect de ţinut la birou deoarece împrospătează vivacitatea părului şi elasticitatea sănătoasă într-o clipă, excelent dacă vrei să ieşi în oraş direct de la birou.


 Detalii tehnice

Caracteristici generaleTip aparatPerie ionica
Putere (W)700
Trepte viteze2
Material invelisCeramic
FunctiiFunctie Ionica
Functie aer rece
UtilizareUscat
Caracteristici tehniceCuloareNegru
Tip alimentareRetea
Vezi mai mult