Raporteaza o problema
Termometru infrarosu STAR Digital BZ-R6, Scanner pentru frunte (Alb)
Star Termometru infrarosu STAR Digital BZ-R6, Scanner pentru frunte (Alb) Termometrul Star BZ-R6 este un termometru non contact, ce reuseste sa masoare temperatura prin intermediului razelor infrarosii integrate si sa redea valoarea obtinuta fie in grade Celsius, fie in grade Fahrenheit.   Acest termometru este dezvoltat 3790522 5 3
243.99 Out of stock
Termometru infrarosu STAR Digital BZ-R6, Scanner pentru frunte (Alb) Excelent
Termometru infrarosu STAR Digital BZ-R6, Scanner pentru frunte (Alb) Excelent
Termometru infrarosu STAR Digital BZ-R6, Scanner pentru frunte (Alb) practic, rapid, are baterii incluse
5

Termometru infrarosu STAR Digital BZ-R6, Scanner pentru frunte (Alb)

COD: [ STAR F40113 ] ID: 3790522

Acest produs nu mai face parte din oferta evoMAG. Vă recomandăm câteva produse similare:

Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Termometru infrarosu STAR Digital BZ-R6, Scanner pentru frunte (Alb)

Scurta descriere

Termometrul Star BZ-R6 este un termometru non contact, ce reuseste sa masoare temperatura prin intermediului razelor infrarosii integrate si sa redea valoarea obtinuta fie in grade Celsius, fie in grade Fahrenheit.
 
Acest termometru este dezvoltat in asa maniera incat, poate masura temperatura corpului uman, temperatura lichidelor, precum lapte sau apa si temperatura incaperii sau a diferitelor suprafete.
 
Datorita sistemului integrat al razelor infrarosii, termometrul ofera precizie in masurarea temperaturii, fie ea a corpului uman sau a obiectelor. Multumita raportului a distantei, care are o valoare de 12:1, prinderea laser 1080 poate masura cu precizie obiectul dorit de la o distanta mult mai mare, raportat la majoritatea termometrelor cu acelasi sistem infrarosu integrat.
 
Intervalul de masurare a temperaturii suprafetelor este cuprinsa intre -58°F- 1022 °F /-50°C- 550 °C, iar rata de raspuns este =500 ms, ceea ce inseamna ca valoarea masurata va fi redata aproape instantaneu pe ecranul dispozitivului.
 
Termometrul are un display LCD, care este luminat din spate si care are si o functie de oprire automata, care serveste scopului de a prelungi durata de viata a bateriilor.
 
Ecranul va afisa valoarea temperaturii masurate, aceasta fiind insotita fie de culoarea verde, portocaliu sau rosu. Culoarea verde indica o temperatura normala, cea portocalie indica o temperatura ridicata peste limita normala, iar cea rosie indica o temperatura extrem de ridicata peste limita, cu alte cuvinte, febra.
 
Distanta necesara pentru masurarea temperaturilor trebuie sa fie cuprinsa in intervalul 5-15 cm pentru masurarea corpului uman, iar pentru alte suprafete, distanta trebuie sa fie de 36 cm, toate aceste intervale avand scopul de a oferi o precizie ridicata rezultatului final.
 
Dispozitivul este confectionat din plastic, fiind de dimensiuni reduse si cu un design ergonomic, care reuseste sa se pozitioneze perfect in mana ta. Acesta functioneaza pe baza a doua baterii AAA.
Detalii tehnice
Caracteristici principaleTip termometruDigital
Timp masurare temperatura5 secunde
AplicarePentru frunte
DiverseAlteleDistanta de masurare: 3-5 cm
Adauga review

Review-uri

mustata teo 05.09.2020 06:31
practic, rapid, are baterii incluse

Pro

Rapid in citirea temperaturii

Contra

nu
1 din 1 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Florin Pana 12.06.2020 16:42
Excelent
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Florin Pana 12.06.2020 15:51
Excelent
Vi se pare util acest comentariu? DaNu