În această perioadă pot exista întârzieri în livrarea comenzilor. Scrieți-ne la vanzari@evomag.ro. Mulțumim pentru înțelegere!

Raporteaza o problema
Nou! Termometru infrarosu FIT GO LZ600, Scanner pentru frunte (Alb)
Fit go Termometru infrarosu FIT GO LZ600, Scanner pentru frunte (Alb) Un termometru cu infrarosu este un termometru care aduce temperatura dintr-o portiune din radiatiile termice numite uneori radiatii ale corpului negru emise de obiectul masurat. Uneori se numesc termometre cu laser, deoarece un laser este utilizat pentr 3789700
299.00 In stock

Nou! Termometru infrarosu FIT GO LZ600, Scanner pentru frunte (Alb)

COD: [ LZ600 ] ID: 3789700
499,00 Lei
-40%
(mai ieftin cu 200,00 lei)
299,00 Lei
(TVA inclus)
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Timp estimativ de livrare
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat oricand, in timpul orelor de program.
Livrare prin curier în București:Se livreaza in 4 zile pana in ora 18:00
Livrare prin curier în țară:Se livreaza in 3 zile pana in ora 18:00
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Offer
499,00 Lei
-40%
(mai ieftin cu 200,00 lei)
299,00 Lei
(TVA inclus)
Nou! Termometru infrarosu FIT GO LZ600, Scanner pentru frunte (Alb)

Scurta descriere

Un termometru cu infrarosu este un termometru care aduce temperatura dintr-o portiune din radiatiile termice numite uneori radiatii ale corpului negru emise de obiectul masurat. Uneori se numesc termometre cu laser, deoarece un laser este utilizat pentru a ajuta la tintirea termometrului, sau termometrele fara contact sau pistolele de temperatura, pentru a descrie capacitatea dispozitivului de a masura temperatura de la distanta. 
 
Cunoscand cantitatea de energie in infrarosu emisa de obiect si emisivitatea acestuia, temperatura obiectului poate fi adesea determinata intr-un anumit interval al temperaturii sale reale. Termometrele cu infrarosu sunt un set de dispozitive cunoscute sub denumirea de "termometre cu radiatii termice".
 

 

Masurarea contactului - nu trebuie sa contactati, sa curatati si sa eliminati infectiile incrucisate si masurarea rapida pentru a rezolva problema copilului care iubeste miscarea Masurarea preciziei - citirea ecranului mare, o temperatura de masurare rapida de 1 secunda, poate masura corpul uman, obiectul, temperatura interioaraMultiple utilizeaza, masurand temperatura de suprafata a unui obiect, temperatura apei baii bebelusului sau temperatura laptelui etc.Munti Functie Fara contact
 
Termometru infrarosu cu senzor IR, afisaj cu schimbare de culoare Termometru fara contact va permite sa faceti masuratori de temperatura foarte precise, care sunt complet de incredere.
Detalii tehnice
Caracteristici principaleTip termometruInflarosu
Non-contact
Timp masurare temperatura15 secunde
AplicarePentru frunte
Plaja de masurare (⁰C)10 - 40 C
DiverseAlteleAlimentare: 2 x Baterii AAA ( nu sunt incluse)