Vă informăm că in perioada următoare vor fi întârzieri la livrarea coletelor între 1 şi 5 zile. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Raporteaza o problema
Tensiometru electronic de brat SilverCloud MB23, memorie 90 masuratori, manson 22-36cm (Alb)
Silvercloud Tensiometru electronic de brat SilverCloud MB23, memorie 90 masuratori, manson 22-36cm (Alb) Conformitate cu standardele OMS   Tensiometrul electronic de brat SilverCloud MB23 se foloseste pentru masurarea tensiunii arteriale la nivelul bratului superior (deasupra cotului) si a pulsului. Dispozitivul este in conformitate cu standardele Org 3773052
117.99 In stock

Tensiometru electronic de brat SilverCloud MB23, memorie 90 masuratori, manson 22-36cm (Alb)

COD: [ SC-MB23 ] ID: 3773052
117,99 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 0.6 Lei
(Pret fara taxa verde: 117,39 Lei)
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
118,00 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 0.6 Lei
(Pret fara taxa verde: 117,40 Lei)
Tensiometru electronic de brat SilverCloud MB23, memorie 90 masuratori, manson 22-36cm (Alb)

Scurta descriere

Conformitate cu standardele OMS
 
Tensiometrul electronic de brat SilverCloud MB23 se foloseste pentru masurarea tensiunii arteriale la nivelul bratului superior (deasupra cotului) si a pulsului. Dispozitivul este in conformitate cu standardele Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS). Masuratorile sunt clasificate in functie de sistemul de evaluare al OMS, utilizand o scala de culori. Metoda de masurare este oscilometrica care inregistreaza vibratiile peretilor unei artere comprimate de un manson pneumatic, la trecerea sangelui, conferind acuratete si fiabilitate.
 
 
Memorie 90 masuratori
 
Functia de memorare automata permite salvarea a 90 valori ale tensiunii, impreuna cu data si ora efectuarii lor, oferindu-va siguranta unei bune evaluari atunci cand va prezentati la medicul specialist.
 
 
Ecran de dimensiuni mari
 
Ecranul mare LCD, cu caractere de mari dimensiuni, permite vizualizarea indicilor masurati cu usurinta. Pe ecran sunt afisate simultan data si ora, valorile tensiunii sistolice/diastolice si pulsul. Sfarsitul procesului de masurare este marcat printr-un mesaj sonor.
 
 
Detectie batai neregulate ale inimii
 
Manseta ofera posibilitatea utilizarii pentru un interval al circumferintei bratului intre 22cm-36cm. Tensiometrul SilverCloud MB23 va informeaza printr-o pictograma animata cand sunt detectate batai neregulate ale inimii.
 
 
Design placut, utilizare facila
 
Activarea doar prin simpla apasare a tastei de pornire/oprire si pornirea automata a procesului de masurare fac din acest tip de aparat un dispozitiv foarte usor de folosit. Pentru alimentare sunt necesare 4 baterii AA (nu sunt incluse, nu se recomanda acumulatori) sau un alimentator 220V (nu este inclus).
 
Detalii tehnice
Caracteristici principaleTip tensiometruDe brat
Metoda de masurareOscilometrica
Puls (batai / minut)30 - 160
Numar de memorii90
Plaja de masurare (mm Hg)40 ~ 280
Circumferinta manseta22 - 36 cm
DiverseAccesorii incluseTensiometru Manson Saculet pentru depozitare Manual de utlizare