Serviciul de PRELUARE și PLASARE COMENZI cât și cel de RIDICARE COMENZI este disponibil în continuare la locatia din Splaiul Unirii nr. 257-259!

Pulverizator profesional Star, 800 W, 7 l, Dezinfectare si igienizare suprafete (Albastru)
Star Pulverizator profesional Star, 800 W, 7 l, Dezinfectare si igienizare suprafete (Albastru) Pulverizator profesional Star, 800 W, 7 l, Dezinfectare si igienizare suprafete (Albastru)     STAR iti vine in ajutor cu noul pulverizator pentru igienizarea suprafetelor, care va fi aliatul perfect in prevenirea epidemiilor.   Pulveriz 3804012
1977.99 In stock

Pulverizator profesional Star, 800 W, 7 l, Dezinfectare si igienizare suprafete (Albastru)

COD: [ STAR 211300 ] ID: 3804012
1.977,99 Lei
(TVA inclus)
Timp estimativ de livrare
easybox Ridica din easybox
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat poimaine dupa ora 14:00
Livrare prin curier:Se livreaza in 5 zile pana in ora 18:00
TBI
Credit instant 100% online
-detalii.
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
 • Produse recomandate
 • Scurta descriere
 • Comparare
 • Detalii tehnice
 • Review-uri
1.978,00 Lei
(TVA inclus)
Pulverizator profesional Star, 800 W, 7 l, Dezinfectare si igienizare suprafete (Albastru)

Scurta descriere

Pulverizator profesional Star, 800 W, 7 l, Dezinfectare si igienizare suprafete (Albastru)

 

 

STAR iti vine in ajutor cu noul pulverizator pentru igienizarea suprafetelor, care va fi aliatul perfect in prevenirea epidemiilor.
 
Pulverizatorul are o scara larga de acoperire si poate fi utilizat in igienizarea si prevenirea epidemiilor in spitale, restaurante, hoteluri sau alte spatii publice. De asemenea, pulverizatorul poate fi folosit in cotele pentru gaini, stane, grajduri, etc. Pulverizatorul este un device electric cu un grad ridicat de eficienta, oferind o utilizare convenabila de fiecare data.
 
Modul de utilizare este simplu, avand doar 5 pasi de urmat:
 
1. Inchideti robinetul/supapa clapetei de acceleratie si apasati intrerupatorul pe pozitia O (OFF). Desurubati (deschideti) capacul recipientului/rezervorului destinat solutiilor chimice si adaugati solutia necesara dumneavostra, intr-o cantitate de pana la 7 litri. Strangeti capacul recipientului/rezervorului destinat solutiilor chimice, dupa umplerea acestuia.
 
2. Introduceti sursa de alimentare, desurubati robinetul/supapa clapetei de acceleratie in pozitia corespunzatoare, ridicati dispozitivul in mana sau asezati-l pe umar, tineti duza si apasati I (ON), iar pulverizatorul va incepe sa functioneze. Daca apasati pozitia O (OFF), pulverizatorul se va opri automat.
 
3. Rotiti supapa de acceleratie pentru a regla dimensiunea cetii si cantitatea de pulverizare dorita. Rotiti clapeta de acceleratie in sens invers acelor de ceasornic, astfel, "ceata" eliberata si particulele acesteia vor fi mult mai mari. Cand supapa/clapeta de acceleratie este rotita in sensul acelor de ceasornic, cantitatea de ceata devine mai mica, pana cand aceasta se elimina in totalitate.
 
4. Dupa utilizare, clapeta de acceleratie, trebuie rotita in sensul acelor de ceasornic pentru a preveni scurgerea lichidului.
 
5. Cand capacul rezervorului chimic este bine etansat, cantitatea de ceata va deveni mai mare, iar cand acesta nu este inchis in totalitate, cantitatea de ceata eliminata va fi mai mica. In ideea atingerii nivelului maxim de performanta, asigurati-va ca, capacul rezervorului chimic este bine inchis.
 
 • Tensiune: AC 220V / 50Hz
 • Greutate neta: 3,7 kg
 • Rezervor: 7l
 • Vapori: 0-20 um reglabil
 • Distanta pulverizarii directe: aproximativ 6-8 m
 • Putere: 800W
 • Dimensiune: 480 * 220 * 300 mm