Spune START carierei tale la evoMAG! Posturile sunt disponibile în București! Aplică acum!

Scanner Panasonic KV-S1065C-U, A4, Duplex (Alb)
Panasonic Scanner Panasonic KV-S1065C-U, A4, Duplex (Alb) KV-S1065C-U Este recomandat a fi folosit in spitale, clinici stomatologice, centre de asistenta medicala si alte organizatii medicale care se ocupa de o gama larga de documente pe hartie, cum ar fi informatii de asigurari de sanatate, fise medicale si retete pentru 4071432
9399.99 In stock

Scanner Panasonic KV-S1065C-U, A4, Duplex (Alb)

COD: [ KV-S1065C-U ] ID: 4071432
9.399,99 Lei
(TVA inclus)
Timp estimativ de livrare
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat poimaine dupa ora 09:00
Livrare prin curier:Se livreaza in 3 zile pana in ora 18:00
TBI
Credit instant 100% online
-detalii.
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
9.400,00 Lei
(TVA inclus)
Scanner Panasonic KV-S1065C-U, A4, Duplex (Alb)

Descrierea produsului Scanner Panasonic KV-S1065C-U, A4, Duplex (Alb)

Este recomandat a fi folosit in spitale, clinici stomatologice, centre de asistenta medicala si alte organizatii medicale care se ocupa de o gama larga de documente pe hartie, cum ar fi informatii de asigurari de sanatate, fise medicale si retete pentru pacienti pentru ca ofera excelenta performanta si productivitate mare. 
 
 
Cu functia "Embossed Card Scanning" se poate scana trei documente unul dupa altul cum ar fi carte de identitate, card de asigurare si afiseaza ambele fete ale documentului pe acelasi ecran.
 
 
KV-S1065C este recomandat si pentru utilizarea in institutii publice unde sunt manevrate o gama larga de documente pe hartie, precum formularele de cerere, permisiuni, certificate si licente, care contin diferite tipuri de informatii cu caracter personal. Convertindu-le in date digitale cu un scaner se imbunatateste semnificativ eficienta de gestionare a informatiilor si date digitale pot fi partajate on-line cu alte birouri guvernamentale si birouri locale.
 
 
"Auto Eraser Security" asigura un grad ridicat de siguranta. Datele scanate sunt sterse automat din memoria scanerului de indata ce scanarea este finalizata. Aceasta elimina practic pericolul de scurgeri de informatii, si asigura utilizatorul de scanare in conditii de siguranta.
 
Cu functia "Blank Page Removal" cand scanati un set de documente care contin atat coli cu o singura fata cat si fata-verso, aceasta functie sare automat peste paginile goale, astfel se economiseste timp pentru editare si sortare.
Departamentul Afaceri Generale si Directia Juridica a unei societati gestioneaza periodic contracte si formulare care contin informatii cu caracter personal si informatii confidentiale, precum documente referitoare la proprietatea intelectuala, in timp ce Departamentul de Contabilitate gestioneaza informatii despre clienti si documente interne referitoare la managementul companiei. Conversia acestor documente in date digitale cu ajutorul unui scanner permite nu doar o utilizare mai eficienta a spatiilor de birouri, dar permite, de asemenea, cautarea mai usoara si mai rapida a datelor.
 
Acest scanner poate converti rapid un numar mare de documente in date electronice, asigura utilizarea chiar si in birouri cu mai multi utilizatori.  Scanarea documentelor in date face posibila consolidarea informatiilor, imbunatateste eficienta muncii, reduce costul de manipulare a documentelor si reduce spatiul necesar pentru arhivare.
 
Acest scanner poate converti rapid un numar mare de documente in date electronice, asigura utilizarea chiar si in birouri cu mai multi utilizatori.  Scanarea documentelor in date face posibila consolidarea informatiilor, imbunatateste eficienta muncii, reduce costul de manipulare a documentelor si reduce spatiul necesar arhivare.
 
Scanarea rapida si precisa a unor volume mari de documente primite de la clienti este cheia pentru a asigura profituri. KV-S1065C poate converti documente de hartie in date digitale rapid si precis.
 
"Duplex Scanning" este functia de scanare fata-verso a documentelor de dimensiunea business-card  dintr-o singura scanare si scanarea fata-verso pe o singura fata. In plus, scanarea fata-verso se face la aceeasi viteza ca si scanarea pe o singura fata. Aceasta functie elimina munca de pre-sortare si elimina riscul de a nu fi scanat intregul document.
 
Cu sistem de alimentare cu dublu role se previne alimentarea dubla, care poate duce la foi nescanate. In plus, sistemul de prevenire a alimentarii duble este sporit de un senzor cu ultrasunete care detecteaza dubla alimentare in timpul scanarii. Acest sistem si-a dovedit eficienta chiar si atunci cand sunt scanate documente cu hartie de diferite greutati sau grosimi dar si si atunci cand scanate volume mari de documente.
 
 
Rolele de prevenire a alimentarii duble inverseaza rotatia instantaneu daca documentul paraseste sectiunea de alimentare cu hartie, pentru a preveni alimentarea cu documente care sunt lipite. De asemenea, acest sistem de prevenire a dublei alimentari este prevazut cu un selector care poate fi actionat manual, astfel putand fi alimentat cu alt tip de hartie , gen autocopiativa.
 
"Double feed skip function" anuleaza erorile si permite reluarea procesului de scanare. Cand scanarea se opreste din cauza documentelor  care includ lucruri cum ar fi plicuri sau note lipicioase atasate, se apasa tasta Skip pentru a anula eroare si relua scanarea.
 
"Dog-ear detection" este functia cu ajutorul careia detecteaza o pagina cu colt indoit sau un document care este foarte deteriorat si se opreste temporar scanarea. Utilizatorul poate decide continuarea procesului de scanare.
 
In cazul documentelor care sunt 148 mm (5.82 inci) sau mai scurte viteza de scanare se reduce im mod automat pentru a preveni inversarea ordinii de iesire.
 
"Thin Paper Scanning" permite scanarea de documente pe hartie foarte subtire 0,04 mm, ca vouchere si creste numarul de situatii in care puteti folosi scanare - fara a va preocupa grosimea hartiei.
 
 
Acest scaner a fost proiectat pentru a fi in masura sa combine documente de hartie, impreuna cu o carte de identitate sau un permis de conducere, intr-un singur lot.
 
Sistemul de alimentare cu hartie este extrem de fiabil si va permite sa scanati documente de pana la 2540 mm in lungime. Cu functia "Long Paper Mode"este permisa scanarea fara probleme a foilor de monitorizare lungi, cum ar fi cele utilizate pentru documente EKG. Astfel de document poate fi scanat ca o singura imagine.
 
 
 "Automatic Image Orientation"  este  functia care detecteaza directia textului scanat si atunci cand documentele sunt orientate in directii diferite, aceasta le roteste automat in directia corecta.  Aceasta creste eficienta muncii prin eliminarea necesitatii editarii.
 
"Advanced Image processing", prin setarile automate contribuie la calitatea deosebita a imaginii.
"Automatic brightness adjusment" regleaza automat luminozitatea si contrastul imaginilor scanate chiar si pe documente cu diferite culori de hartie si nuante de text, pentru a produce imagini scanate cu luminozitatea adecvata. Petele negre sunt de asemenea reduse.
 
Pentru un consum redus de energie in timpul scanarii sunt utilizate LED-uri ca sursa de lumina iar scanerul se opreste automat dupa un timp prestabilit. Consumul de energie scade cu pana la 1w in mod asteptare pentru a economisi energie cand scanerul nu este utilizat.
 
Functia "2-page separation" imparte automat imaginea unica in doua foi volante. Impartirea documentelor scanate economiseste timp prin anularea operatiilor complexe de editare.
 
Designul permite accesul complet, usor la cale de imprimare, astfel incat sa puteti elimina blocajele de hartie sau sa curatati unitatea, fara a apela la un centru de service. Rolele au durata de viata lunga dar sunt usor de inlocuit atunci cand este necesar.
 
 
Dimensiunile mici, il recomanda ca fiind potrivit pentru zona de receptie a unei banci sau al unui cabinet medical. Acest lucru permite schimbul de informatii in timp real pentru a oferi servicii rapide, precise.
 
Scanerul are nevoie de intretinere de rutina. Curatarea regulata si intretinerea scanerului va proteja investitia dumneavoastra si va maximiza performanta scanerului.

 

Pentru a asigura performante optime de scanare, rolele de alimentare cu hartie ar trebui sa fie curatate o data pe saptamana sau dupa  20.000 de coli introduse in unitate.
 

Detalii tehnice

DenumireModelKV-S1065C-U
CaracteristiciTip scannerScanner color tip Flatbed
Tehnologia de scanareCIS
Rezolutia optica300/ 600 dpi
Viteza de scanare alb/negrumod Simplex-Letter: 60 ppm / mod Simplex- A4:60 ppm / mod Duplex-Letter: 120 ipm / mod Duplex-A4 120 ipm
Viteza de scanare colormod Simplex -Letter: 60 ppm / mod Simplex - A4: 60 ppm / mod Duplex - Letter: 120 ipm / mod Duplex - A4 120 ipm
DiverseMarimea documentelorA4
InterfataUSB 2.0
DuplexDa
Caracteristici fiziceGreutate (Kg)4
ConsumMod scanare: 25 W / Mod Standby 8 W / Mod asteptare 1.00 sau mai putin / Mod Power: 0.3 W sau mai putin
Vezi mai mult