Raporteaza o problema
Scanner Epson WORKFORCE DS-5500N, A4, Retea
Epson Scanner Epson WORKFORCE DS-5500N, A4, Retea WORKFORCE DS-5500N Datorita tehnologiei sale CCD de inalta calitate si functiilor sale impresionante de procesare a imaginilor prin Epson Scan si Document Capture Pro, scanerul orizontal Epson WorkForce DS-5500N pentru documente A4, este ideal pentru activitati ce necesita 95450
4529.99 Out of stock

Scanner Epson WORKFORCE DS-5500N, A4, Retea

COD: [ B11B205131BT ] ID: 95450
4.529,99 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 2,5 Lei
(Pret fara taxa verde: 4.527,99 Lei)
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
4.530,00 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 2,5 Lei
(Pret fara taxa verde: 4.528,00 Lei)
Scanner Epson WORKFORCE DS-5500N, A4, Retea

Scurta descriere

Datorita tehnologiei sale CCD de inalta calitate si functiilor sale impresionante de procesare a imaginilor prin Epson Scan si Document Capture Pro, scanerul orizontal Epson WorkForce DS-5500N pentru documente A4, este ideal pentru activitati ce necesita capturarea si conversia facila a documentelor. Datorita panoului integrat pentru interfata de retea, acest scaner poate fi partajat intre mai multi utilizatori.
 
Acest dispozitiv este special conceput pentru procesarea documentelor in mod individual si este ideal pentru utilizatorii cu necesitati specifice de captura, cum ar fi scanarea materialelor legate si a documentelor groase sau fragile. Acest scaner poate fi integrat cu usurinta in aplicatii verticale datorita compatibilitatii TWAIN, ISIS si WIA, precum si conectorilor Document Capture Pro.
 
Rezultatele de inalta calitate ale scanarii sunt asigurate de tehnologia CCD, de functiile inovatoare de procesare a imaginilor, precum Book Spine Correction, si de eliminarea/amplificarea culorii prin intermediul Epson Scan. In plus, Document Capture Pro faciliteaza tratarea datelor scanate, inainte de conversia si distribuirea lor in orice depozit de stocare a documentelor sau sistem de gestionare a documentelor.
 
Acest scaner si functiile sale pot fi partajate intre utilizatori multipli prin intermediul panoului integrat pentru interfata de retea. Combinat cu solutii Document Capture Pro, panoul pentru interfata de retea permite utilizatorilor sa beneficieze de functiile de scanare prin buton de comanda si sa personalizeze functiile „scanare catre” , precum „scanare catre e-mail” sau „scanare catre Microsoft SharePoint”. Aceste functii permit executarea fara efort a unor sarcini complicate, sporind nivelul de acceptare din partea utilizatorilor si eliminand necesitatea instruirii.
 
Tehnologia Epson ReadyScan LED elimina timpul de incalzire, garanteaza lipsa mercurului si reduce consumul de energie. Aceste elemente combinate genereaza un dispozitiv ecologic.
 
Rezultate de calitate: Tehnologie CCD de inalta calitate
 
Fara timp de incalzire: ReadyScan LED pentru scanare imediata
 
Conectivitate la retea: Panou integrat pentru interfata de retea
 
Functii de scanare prin buton de comanda: Scanare simpla, prin atingerea unui singur buton
 
Integrare simpla: Compatibilitate cu TWAIN si ISIS
 
Detalii tehnice
DenumireModelWORKFORCE DS-5500N
CaracteristiciTip scannerScanner Flatbed
Sursa de luminaLED
Rezolutia optica1200 dpi
Viteza de scanare alb/negru8 s/pagina
Viteza de scanare color8 s/pagina
Adancime culoareIntrare: 48 Bits Culoare / 16 Bits Monocrom
Iesire: 24 Bits Culoare / 8 Bits Monocrom
DiverseMarimea documentelorA4
Sistem de operareMicrosoftWindows 7 / Windows 7 x64 / Windows 8 / Windows Server 2003 (32/64 biti) / Windows Server 2008 (32/64 biti) / Windows Vista / Windows Vista x64 / Windows XP / Windows XP x64
AppleMac OS 10.4.11 sau mai recent (numai Epson Scan)
Caracteristici fiziceLungime (mm)360
Latime (mm)495
Inaltime (mm)129
Greutate (Kg)6.48
Consum21 W, 12 W (economic), 4.1 W (in Standby)