Raporteaza o problema
Scanner Epson WORKFORCE DS-520, A4
Epson Scanner Epson WORKFORCE DS-520, A4 Epson WORKFORCE DS-520     Scanerul duplex alimentat cu coli, cu viteză de 30 ppm, oferă caracteristici puternice de procesare a imaginilor şi o integrare simplă în sistemele de gestionare a documentelor prin intermediul soluţiilor Docu 1226144
2341.99 Out of stock

Scanner Epson WORKFORCE DS-520, A4

COD: [ B11B234401 ] ID: 1226144
2.341,99 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 2,5 Lei
(Pret fara taxa verde: 2.339,99 Lei)
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
2.342,00 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 2,5 Lei
(Pret fara taxa verde: 2.340,00 Lei)
Scanner Epson WORKFORCE DS-520, A4

Scurta descriere

Epson WORKFORCE DS-520
 
 
Scanerul duplex alimentat cu coli, cu viteză de 30 ppm, oferă caracteristici puternice de procesare a imaginilor şi o integrare simplă în sistemele de gestionare a documentelor prin intermediul soluţiilor Document Capture Pro1.
 
Scaner de mare viteză
DS-520 are dimensiuni compacte şi o viteză mare de scanare de până la 30 ppm/60 ipm, chiar şi în cazul scanării color sau monocrom la 300 dpi. Acestea, împreună cu compresia JPEG hardware, sporesc viteza de procesare a lucrărilor de scanare de mare volum. Datorită unităţii opţionale pentru interfaţa de reţea, scanerul este ideal pentru partajarea în reţelele din birouri şi departamente.
 
Flux de procesare a documentelor
Epson Document Capture Pro şi Document Capture Pro Server1 facilitează integrarea acestui scaner business în sistemul de gestionare a documentelor, mărind viteza fluxului de lucru şi permiţându-vă să capturaţi, să convertiţi şi să distribuiţi informaţii scanate către depozitele de stocare a documentelor. În plus, recunoaşterea codurilor de bare şi OCR-ul zonal contribuie la automatizarea proceselor ce implică volume mari de documente, cum ar fi denumirea fişierelor şi crearea de foldere. Este simplu de integrat, datorită compatibilităţii cu driverele TWAIN, ISIS şi WIA.
 
Eficient
Software-ul de scanare Epson oferă o gamă largă de funcţii avansate de procesare a imaginilor, inclusiv detecţia dimensiunii documentelor multiple, sporirea clarităţii textului şi corecţia automată a poziţiei pentru a îmbunătăţi eficienţa şi pentru a spori productivitatea.
 
Partajare opţională în reţea
Adăugaţi unitatea opţională pentru interfaţa de reţea pentru a integra cu uşurinţă scanerul în mediul companiei dvs. Combinat cu Document Capture Pro/Pro Server1, modelul cu conectare în reţea sporeşte productivitatea angajaţilor prin intermediul funcţiilor PushScan (scanare prin buton de comandă) operate de pe ecranul scanerului, cum ar fi scanarea către Microsoft SharePointTM şi serviciile cloud.
 
Caracteristici esentiale:
 
- Scaner de mare viteză: Până la 30 ppm / 60 ipm
- Integrare simplă: Compatibilitate cu Document Capture Pro1
- Fără probleme: Tehnologie avansată de alimentare
- Scanare dublă cu o singură trecere: Scanaţi rapid ambele feţe ale unui document
- Conformitate cu ENERGY STAR: Scanare eficientă energetic
 

1* Necesită descărcarea de pe site-ul web Epson.