Raporteaza o problema
Scanner Epson Perfection V800 Photo, A4
Epson Scanner Epson Perfection V800 Photo, A4 PERFECTION V800 PHOTO     Convertiţi toate amintirile preţioase în format digital cu acest scaner profesional de 6.400 dpi. V800 nu are nevoie de timp de încălzire şi include suporturi de calitate superioară pentru filme, pentru a furn 1180230
3281.99 Out of stock

Scanner Epson Perfection V800 Photo, A4

COD: [ B11B223401 ] ID: 1180230
3.281,99 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 2,5 Lei
(Pret fara taxa verde: 3.279,99 Lei)
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
3.282,00 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 2,5 Lei
(Pret fara taxa verde: 3.280,00 Lei)
Scanner Epson Perfection V800 Photo, A4

Scurta descriere

PERFECTION V800 PHOTO
 
 
Convertiţi toate amintirile preţioase în format digital cu acest scaner profesional de 6.400 dpi. V800 nu are nevoie de timp de încălzire şi include suporturi de calitate superioară pentru filme, pentru a furniza rezultate rapide, de calitate. Pentru o claritate îmbunătăţită, praful şi zgârieturile sunt îndepărtate automat de pe filme şi fotografii.
 
Gamă de rezoluţii
V800 este echipat cu un sistem cu lentile duble care selectează automat lentila optimă, cu o rezoluţie optică de până la 4.800 dpi pentru scanarea fotografiilor lucioase şi 6.400 dpi pentru scanarea cu ajutorul suporturilor pentru filme.
 
Scanaţi din orice sursă
Scanaţi benzi şi diapozitive de 35 mm, precum şi filme de format mediu şi de format mare de 4x5 inci păstrând o bună focalizare, datorită suporturilor pentru filme îmbunătăţite cu control al înălţimii reglabile şi design rigid. V800 acceptă, de asemenea, formate de filme non-standard de până la 8x10 inci, atunci când sunt plasate direct pe geamul scanerului.
 
Curăţă imaginile
Tehnologiile Digital ICE elimină automat imperfecţiunile precum praful, firele de păr, zgârieturile şi amprentele de pe filme1 şi fotografii, pentru a readuce imaginile la calitatea originală cu un efort minim.
 
Tonul adecvat
Profitaţi de reproducerea excelentă a tonurilor cu o densitate optică la valoarea DMax de 4,0. V800 poate detecta gama exactă de tonuri a documentului original, reproducând cu acurateţe zonele cele mai luminoase şi mai întunecate ale imaginilor pentru a dezvălui detaliile impresionante şi gama dinamică.
 
Software avansat
Pe lângă Epson Scan, V800 este furnizat cu software-ul SilverFast SE 8 pentru a beneficia de funcţii avansate de scanare.
 
Economisiţi timp
Tehnologia Epson ReadyScan utilizează o sursă de lumină LED cu un timp de încălzire de sub o secundă, astfel încât scanarea poate începe aproape instantaneu. De asemenea, economiseşte energie, datorită consumului redus de curent.
 
CARACTERISTICI ESENŢIALE
 
- Scanează orice: Diapozitive, filme, formate medii şi printuri
- Sistem cu lentile duble: Comutaţi între 6.400 dpi pentru diapozitive şi filme şi 4.800 dpi pentru fotografii
- Elimină imperfecţiunile: Tehnologiile Digital ICE curăţă filmele şi fotografiile vechi1
- Gamă dinamică: Reproduceţi cu acurateţe gama de tonuri şi nuanţele documentului original
- Pornire rapidă: Se încălzeşte în mai puţin de o secundă