Raporteaza o problema
Scanner Epson Perfection V370, A4, Pentru fotografii
Epson Scanner Epson Perfection V370, A4, Pentru fotografii Perfection V370 Epson Perfection V370 Photo   Beneficiaţi de scanarea fotografiilor A4 de calitate superioară cu scanerul Epson Perfection V370 Photo, echipat cu un adaptor de transparenţă pentru scanarea simplă a diapozitivelor, filmelor şi negativelor. Datorită 100631 5 2
638.99 Out of stock
Scanner Epson Perfection V370, A4, Pentru fotografii Scannerul sper să funcționeze cel puțin cât cel pe care l-am utilizat pînă acum (15 ani)
5
Scanner Epson Perfection V370, A4, Pentru fotografii Sunt foarte multumit de Scanner-ul Epson Perfection V370. Evomag este ca de obicei alaturi de clientii sai printr-o buna comunicare.
5

Scanner Epson Perfection V370, A4, Pentru fotografii

COD: [ B11B207313 ] ID: 100631
638,99 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 2,5 Lei
(Pret fara taxa verde: 636,99 Lei)
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
639,00 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 2,5 Lei
(Pret fara taxa verde: 637,00 Lei)
Scanner Epson Perfection V370, A4, Pentru fotografii

Scurta descriere

Epson Perfection V370 Photo
 
Beneficiaţi de scanarea fotografiilor A4 de calitate superioară cu scanerul Epson Perfection V370 Photo, echipat cu un adaptor de transparenţă pentru scanarea simplă a diapozitivelor, filmelor şi negativelor. Datorită rezoluţiei optice ridicate a scanerului, de 4.800 dpi, şi tehnologiei CCD (Charged-Coupled Device – dispozitiv cuplat sub sarcină), puteţi avea încredere că fiecare detaliu va fi capturat cu acurateţe şi cu o claritate excepțională.
 
Tehnologia Epson ReadyScan LED asigură scanări instantanee, practic fără timp de încălzire, şi are un consum de energie foarte mic, care vă ajută să reduceţi costurile energetice şi impactul asupra mediului. 
 
Scanarea cărţilor voluminoase sau a obiectelor 3D nu constituie o problemă, deoarece capacul scanerului Perfection V370 Photo are o balama extensibilă care se poate deschide până la 180 de grade. Chiar dacă unele părţi ale cărţii sau ale obiectului de scanat nu sunt în contact cu geamul scanerului, acestea vor rămâne focalizate şi vor fi capturate cu acurateţe. Acest lucru este posibil deoarece tehnologia de senzor de imagine CCD de la Epson oferă o profunzime mai mare a câmpului decât tehnologia CIS (Contact Image Sensor – senzor de imagine de contact) utilizată la majoritatea scanerelor comparabile. 
 
Simplu de utilizat, scanerul Perfection V370 Photo vă permite să scanaţi convenabil către e-mail printr-o atingere de buton sau să scanaţi documente PDF cu mai multe pagini, care permit căutarea de text. Alte caracteristici utile de editare a fotografiilor şi a documentelor sunt disponibile utilizând software-ul inclus: Epson Easy Photo Fix simplifică readucerea originalelor la viaţă prin restaurarea culorilor şterse, prin eliminarea din imagine a prafului şi zgârieturilor şi prin ajustarea luminii de fundal; recunoaşterea optică a caracterelor (OCR – Optical Character Recognition) vă permite să copiaţi, să lipiţi şi să editaţi text din documente scanate; iar Epson Document Capture vă permite să scanaţi direct către servicii de stocare cloud, astfel încât să puteţi accesa materialele scanate de pe orice computer sau dispozitiv mobil.
 
Rezoluţie înaltă: 4.800 dpi pentru calitate superioară
Adaptor de transparenţă: Scanare diapozitive, filme şi negative
Flexibilitate: Scanare cărţi voluminoase şi obiecte 3D
Comoditate: Scanare către e-mail sau către stocare cloud
Fără timp de încălzire: Economie de energie şi bani
 
Detalii tehnice
DenumireModelPerfection V370
CaracteristiciTip scannerScanner plat
Tehnologia de scanareCCD
Sursa de luminaTehnica ReadyScan LED
Rezolutia optica4800 x 9600 dpi
Adancime culoareIntrare pe 48 biti
Iesire pe 48 biti
DiverseMarimea documentelorA4
InterfataUSB 2.0
Sistem de operareMicrosoftWindows 7 / Windows 7 x64 / Windows Vista / Windows Vista x64 / Windows XP / Windows XP x64
AppleMac OS 10.3+
Caracteristici fiziceLungime (mm)430
Latime (mm)280
Inaltime (mm)41
Greutate (Kg)2,2
Adauga review

Review-uri

INSTANT PRODUCTION 22.06.2019 20:48
Sunt foarte multumit de Scanner-ul Epson Perfection V370. Evomag este ca de obicei alaturi de clientii sai printr-o buna comunicare.
2 din 3 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Paris Stere 09.03.2018 16:08
Scannerul sper să funcționeze cel puțin cât cel pe care l-am utilizat pînă acum (15 ani)

Pro

simplu și comod de utilizat
3 din 5 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu